icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
daniwaugh
2. dec 2012

@zlatat normalne im posli mail ze by si si chcela dat vypocet ale ze vies len taky a taky udaj... ja mam tu knizku a aj chalanom ju pisem, tak ja viem presne.. ved on ti povie co dalej..

laja77
2. dec 2012

@lavyrle aby Ti nebolo smutno, ja mám 162 cm 😎 😀

daniwaugh
2. dec 2012

@laja77 ja 160 🙂))

laja77
2. dec 2012

baby, take tazke veci ste tu riesili, kym som bola v robote, tak verim, ze nas vsetky uz take neprijemnosti obidu

kvetka_
2. dec 2012

@lavrle ja tiez 163 🙂
@zlatat v prihlaske je napisane, ze ked nevies hodinu, tak ti vie vypocitat len plodne neplodne dni. nevie urcit chlapec dievca a zivotaschopnost babatka ☹
ale v nemocnici kde si sa narodila by mali mat tieto zaznamy, ja by som zo zvedavosti urcite patrala, ci sa clovek vobec dopatra...

twistybaby
2. dec 2012

@lavyrle od 16teho by ti ale uz tehu test ukazal... skus si spravit mozno nas prekvapkas 😀

twistybaby
2. dec 2012

@kvetka_
@laja77
@daniwaugh
@lavrle co keby ste si rozdelili mojich nadbytocnych 18 cm výšky,aby som sa tu pri vas necitila ako žirafa? 😀

inak kočky ja mam take bolesti uz treti den ze to som este nezazila...asi je to tym ze su to prve kramy po potrate ale su take silne a tak ma boli brucho a krize ze mi ani ibalgin nezabral , co mne vzdy zvykne ☹ ale tak sa tesim na to ze prisli konecne a ze zas mozeme snazilkovat ze uz nerozpravam o nicom inom iba o dalsom bejby doma...asi manzelovi idem na nervy len to zatial uspesne potlaca navonok 😀 😅 odkedy si tu svami pisem myslim ze mi z toho preskocilo 😝 😀

daniwaugh
2. dec 2012

@twistybaby aj moj sa s tym musi vyrovnat ze furt lamentujem za dievcatko a nech uz je januar ale posledne dni to dako povolilo a som ticho 😀 😀 😀

kvetka_
2. dec 2012

@twistybaby ja si prosim aspon 5 cm 🙂

twistybaby
2. dec 2012

@daniwaugh no to ta obdivujem , ja sa manzela stale pytam - " a tešiš sa už na druhe? či sa netešiš? prečo to neprejavuješ? prečo nehovoriš že sa tešiš?" 😀 😀 😀 uz chudak dostava migrenu zo mna 😀 už mi tisic krat povedal ze sa teši ale nejakosik moje podvedomie chce aby to opakoval aspon kazdu hodinu 😀

twistybaby
2. dec 2012

čista psychiatria u nas 😀

lavyrle
2. dec 2012

@twistybaby nechcem si robit test, proste tomu neverim, aj ked chvilu som uz aj ja bola zlbnuta 😀 pride mrcha, pride a ak nepride, potom budem riesit

Viete ako sa hovori - dobreho vela nebyva alebo zleho aj malo staci 😝 tiez by som brala tak 5cm navyse a 5kg dole 😝 ale co by som uz potom taka dokonala robila????? 😉

Mojmu muzovi sa pacim taka aka som, aj ked tomu az tak nerozumiem, ale jemu prave nejak vadilo, ked som tak schudla....on ma proste rad aj cici, aj rici...no ja sa ich potom pekne zbavim, ale teraz sa tym uz nejdem zatazovat

lavyrle
2. dec 2012

nasla som mile rady ohladne pohlavia
Ak chcete chlapca,

po sexe si na chvíľku ľahnite (údajne by „chlapčenská“ spermia mala predbehnúť „dievčenskú“...),
milujte sa v stoji,
vyskúšajte polohu zozadu,
zamerajte sa na potešenie partnera, ak muž dosiahne vyvrcholenie ako prvý, údajne je to zárukou, že sa vám narodí chlapec,
nechajte sa zviesť - ak partner navrhne milovanie, budete mať chlapca,
dievčatá, spite naľavo od partnera.

Ak chcete dievčatko,

vyskúšajte misionársku polohu,
pri milovaní by žena mala byť navrchu,
zamerajte sa na jej potešenie - ak žena dosiahne vrchol skôr, môžete vyzdobiť detskú izbu doružova,
preberte iniciatívu - ak žena iniciuje sex, bude to dievča.

Všetko závisí od správneho načasovania a nasmerovania

V spoločnosti, kde veľa ľudí číta horoskopy, ktoré by ich mali viesť, niet sa čo čudovať, že povery tiež diktujú, kedy sa milovať, ak chceme rozhodnúť o pohlaví bábätka.
Ak chcete chlapca,

milujte sa pri raste mesiaca,
milujte sa v noci,
naplánujte si milovanie podľa kalendára – viac chlapcov sa počne v nepárne dni mesiaca,
riaďte sa kompasom - ak má žena pri milovaní hlavu otočenú na sever, je to zárukou toho, že to bude chlapec.

Ak chcete dievčatko,

milujte sa za splnu mesiaca,
milujte sa poobede,
milujte sa v párne dni mesiaca.

Udržiavajte chlad

Myslíme to doslovne a tiež obrazne. Podľa niektorých povier ak ste pri počatí uvoľnená, znamená to, že budete mať dievča. Ak sa obávate, narodí sa vám syn.

Aktuálna teplota môže tiež hrať svoju rolu. Niektorí ľudia tvrdia, že mužské semenníky by mali byť pred sexom chladné, ak chcete dcéru. Ak chcete chlapca, zahrejte ich.

Táto myšlienka nahráva známej povere o trenírkach a slipoch - mali by ste nosiť obtiahnuté slipy, ak chcete chlapca a voľné trenírky, ak túžite po dievčatku. (Pre vašu informáciu, výskum naznačuje, že trenírky sú na počatie dieťaťa najlepšie.)

Priama cesta

Niektoré z ľudových povier o výbere pohlavia popierajú logické zdôvodnenia. Napríklad ak má vaše posledné dieťa na vlasy v štýle "ducktail" (kačací chvost), vaše nasledujúce dieťa bude dievča.

Ak má vlasy rovné, pripravte sa na chlapca. Ďalšia povera hovorí o tom, že pohlavie dieťaťa je ovplyvnené tým, ktorý partner je vo vzťahu v čase počatia dominantnejší.

mauerka
2. dec 2012

@laja77 @daniwaugh @lavrle @kvetka_ Hehehe, baby, dobreho malo byva - ja mam 160... Joj, jake sme dobreeee 🙂
Hladam po nete rady na podporu tvorby cerv. hlienu. U mna sa to po porode totalne zmenilo - dovtedy si pamatam, ze ho bolo proste veeela, hnad som vedela, kedy ovulujem. Teraz...hmmm...no, nic moc... Grepovy dzus na mna nereaguje, ale chuti mi, takze si ho budem davat zase, ine tipy nemate

twistybaby
2. dec 2012

@lavyrle dost dobre nechapem ako sa da aby pri misionarskej polohe bola zena navrchu 😀 😀 😀 ved to uz neni misionár 😀

laja77
2. dec 2012

@lavyrle 😀 🙂 😉 ale co su to vlasy v style ducktail? to by ma zaujimalo

laja77
2. dec 2012

@twistybaby to je asi obrateny misionar 😀 😀 😀

mauerka
2. dec 2012

Paradne rady 😀 Takze kompas do ruky a vajcia do ladu - ved predsa chceme dievca! 😀 😀 .-D

lavyrle
2. dec 2012

dievcata, ja som tie rady nevymyslela 😀 😝

laja77
2. dec 2012

@lavyrle ale mna by zaujimal ten ducktail preto, lebo nas mladsi syn ma na hlave hore az tri vlasove viry a tiez nam uz hovorili, ze ked ma dva, tak dalsi bude chlapec, ale co ked ma tri? zeby dvojcata?alevo trojcata? 😀

laja77
2. dec 2012

@twistybaby jak zirafa, lavyrle vravi ze modelka 😉 , ale ja by som takych 5 com zobrala,aby som sa na manzela nemusela divat az tak dohora 😎

mauerka
2. dec 2012

@lavyrle Dik za link, podla toho by som mala "stekat z mnozstva hlienu", ale neva...
Ja si dokonca sem tam davam aj vaginalne probiotika, preventivne. Ziadne problemy s mykozami a zapalmi som nikdy nemala, chvalabohu...mam kamosku, co to ma aj kazdy mesiac...brrr

twistybaby
2. dec 2012

Inac baby ked chcete dievča tak ten spln ma rozhodne veliky podiel na tom.Rodinna skusenost.Manzelov strýko ma štyri dcery,a pri poslednej ktora je o pol roka mladsia od mojho syna vravel ked este nevedeli co to bude citujem: "urcite to bude dievča,lebo mi ten zas*any mesiac zase svietil pri sexe do očí,bol spln " 😀 vzdy som sa na tom smiala ked som si na to spomenula 😀

twistybaby
2. dec 2012

@laja77 ale to uz neni misionar ked to je obratene to sa inak vola a ked uz kazu misionara tak samozrejme je zena dole a potom napisu ze je najlepsie ked je zena hore,no tak nech si vyberu kurnik 😀

twistybaby
2. dec 2012

@mauerka zabila si 😀 kompas a lad 😀

laja77
2. dec 2012

@twistybaby 😀 no ale tak sranda musi byt, to je jedno, ako sa to vola 😀

laja77
2. dec 2012

@twistybaby a nebol teraz nahodou spln? ci sa mi len zdalo? a dnes je aj parny den v mesiaci 😉

daniwaugh
2. dec 2012

@mauerka lanove semiacka su dobre na tvorbu cervikalneho hlienu, overene. to co som si myslela je ze ovu to som zacala jest semiacka den predtym, takze sa to vysvetlilo 😀 😀

lavyrle
2. dec 2012

@laja77 bol spln, este som sa cudovala, ze v kupelni bolo vidno a to bola tma 😀 tak som pozrela z okna a pekne nam tam svietil mesiac 🙂
@laja77 no netusim co je ten ductail. Moji to nemaju a predsa mam dvoch chlapcov. Ale tam sa pise, ze kacaci chvost.....aky je kacaci chvost? 😀