Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
ale dievata, nas maly ma voredu. dva uzasne viry a aj nieco vzadu.. a deuhe bolo dievca :D
neblaznite s takymito hlupostami 🙂
jo a ja mam tiez 163cm 🙂 len ta vaha :(
ale teraz je mi to jedno 🙂.
dnes som bala s kamoskami a nevedeli ze sa snazime a vravia nie si tehotna? tak vravim ze neviem 😎 tak mi vravi kamoska ze tak urcite ano 🙂 no mila 🙂
ze poiem o tyzden :€ teda o 5 dni budem vediet ci mi meska alebo nie 🙂 a tak v pondelok si pravim test 🙂 teda ak bude meskat
no ja rozmyslam ci si vobec dam nejake testy robit... kamoske jednej vysli zle a nehali si babo. a bolo uplne ok a druhej povas tehotenstva testy nic neukazali a narodilo sa babo s downom...
takze tie testy su hoodne nepresne a len stresuju mamicky
myslela som tie geneticke
jaj kukam to srdce pre deti co ide z JOJ-ky a je mi mizerne,clovek si ani neuvedomuje co vsetko ma ked ma zdravie, nielen to svoje...deti manzel ,rodicia. Je to hrozne ked si uvedomim akymi malichernostami sa cez den zaoberam,ake somariny riesim a nad cim ma ide rozhodit.... uplne banality v porovnani s tym ze niekto bojuje o zivot svojho dietata ci ten svoj... Ludia si nevazia to co maju pokial o to nepridu... hrozne... az by som najradsej zaliezla pod koberec ze som sa minule hnevala na svoje dieta ze ma nenecha chvilku pisat svami a furt sa chce hrat iba somnou snikym inym.... fuj hanba mi ☹
ja som si uz dala podprsenku radsej aj na nic.. tak sa mi zvacsili aj tak dost velke prsia.. a potom to boli 😒
na jednek strane mam potrebu jest nona druhej nemam na nic chut, tak mi je divne od zaludka. hm ale to vsetko noze byt PMS :(.
twisty nepozeraj take. Ja take nemusim. Je vela smutnych pribehov a a radaej ak mozem tak pomozem vo svojom okoli. Ale nelutujem. Lebo to je este horsie. manzel ma bratranca na voziku - v 19 skakal hllavicku... bol 2-3 dni v kome x operacii najprv vobec ziadna citlivost komplikacie s plucami... a tak no hned ako sa dal ako tak dokopy, tak som mu este popri vyske na ktoru sa vratil s individualnym stud programom, som mu vybavila pracu. a teda fakt dobru a dobre platenu.
ale taketo relacie nemam rada. j modre z neba - super ze pomaha ale ludia by mali prorodzene pomahat okolo seba anie vyplakavat pred televizorom... ked mam vaetko mam sa pozriet okolo seba a urcite sa najde niekto komu mozeme pomoct. aj ked troskou... na to netreba vyplakavat nad takymito programami.
jo to nie je kritika, len konstatovanie. poznam vela ludi co to radi pozeravaju 🙂
ja to nekukam rada,to vôbec nie, nekukavam ani modre zneba,to moj manzel. a neide o lutost,rozculujem sa sama nad sebou ze ako sa mam dobre a placem za somarinami,a ani si neuvedomujem ze mam vsetko na svete ked mam zdravie...niektorí placu za jedlo a ja za exotickou dovolenkou (obrazne povedane).... to je len na zamyslenie pre mna... som niekedy az moc materialna a pohodlna,ked si to tak uvedomim... a z toho mi je mizerne... tam umieraju niekoho deti a ja sedim pred telkou a napchavam sa pizzou. to je smutne...
@twistybaby no hej niekde umieraju deti a niekde ma niekto zlate klucky.. nebud na seba tak prisna. kazdy mame svoje sny a tuzby a pokial vieme, ze mame byt vdacni za to, co mame, a aj za to vdacni sme, nie je nic zle na tom, ze by sme radi nieco ine este mali.. nemozes sa porovnavat len s tymi, co maju nestastie, ani len s tymi, co maju stastie..proste dakto zije v strasnej chudobe a ja mam stastie ze ja nie, a zasa dakto je priserne bohaty a mozem sa porovnavat ze preco ja tolko nemam.. pekne bud rada, ze si na tolko uvedomela, ze vies, ze mas byt vdacna a dalej kludne tuz 😉
ja mam hroznu chut na sladke. To je nenormalne 😒 obavam sa, ze zozerem oba mikulasske balicky detom, ked budu v skole a skolke 😲 o chvilu budem sirsia ako dlhsia 😀
lavyrke a tebe by na kedy vysiel termi ak by si bola tehuuu?
@twistybaby no ved, mi je zle zo seba samej 😒 ale nedokazem to ovladnut. Des a hruza 😠
lavyrle ano na august by to vychadzalo. ale ved uvidime 🙂.
aj mnazel dnes ze pekne sa ri zvacsili prsiaaaa 🙂 to on zas mooooze 🙂
Dobre rano baby.
Riesili ste tu, ze ci ten Jonas funguje ci nie. Zhodou okolnosti som vcera pozerala dokument, co sa volal Mesiac . Vela tam hovorili o tom, ako uz v daaaavno pradavno pred starociami sa ludia riadili postavenim hviezd a aj mesiaca a uz vtedy si vraj regulovali plodnost. Dokonca vraveli aj, ze mesiac sa okolo svojej osi otoci za 29,5 dna, co je u vacsiny zien cyklus. Zeny ktore maju takto dlhy cyklus lahko otehotneju, co maju kratsi alebo dlhsi tak tazsie. Ja tomu verim, ze mesiac na nas vplyva nielen mesiac. Ved aj more sa hybe pod vplyvom mesiaca. Tak ked taka masa vody sa do pohybu kvoli mesiacu tak preco nie tie mini spermie a nase mini vajicka 😉
@zlatat vies co moja, mozno je to tak dobre, ze sa uz nechce snazit, opadne z neho stres a uvidis , ze to pojde. Treba mu len povedat, ez mas stale neplodne dni, on bude v pohodicke, nebude mysliet na to, ze idete robit babtko, iba si ten sex uzije a uvidis ako sa nam tu budes predvadzat s kolajnickami! 😉
@lavyrle ty nas tak napinas.. uz aby presiel ten tyzden. ja by som uz hrozne chcela vediet, ze ci si v tom! lebo myslim, ze si, vsetko tomu nasvedcuje 😵
@kvetka_ ja len srandujem, Jonasovala som pocas menzesu (uz sa viackrat opakujem, ale vy ste prisli neskor 😀 ) a ja mam pomerne velmi presny cyklus aj s ovu, aj so vsetkym, takze logicky to nema ako byt. Mesiac a jeho vplyvy ok - ale tam v tom zrode zivota bude asi omnoho viac faktorov, ktore musia do seba zapadnut, aby sa to podarilo. A v prvom rade asi musi byt zrele vajicko a schopne spermie - ked jedno alebo druhe chyba, tazko sa to otehotnieva 😉

@lavyrle http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... ale nemyslim ze sa tam pise o zivotaschopnosti.. aj ked som to necitala.. to ti len do vypoctu asi da