icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
3. dec 2012

@daniwaugh ale to je pruser s tym Jonasom, lebo my sme 20 minut meskali 😠
@laja77 my tiez vsetci radi citame a vianocna pohoda je u nas taka, ze zalahneme vsetci v nasej manzelskej posteli a vsetci citaju svoju knizku od Jeziska 🙂

laja77
3. dec 2012

@tatanka1 neboj sa, dockas sa 🙂 , ale toto dobre poznam, ked uz sa blizi termin men., tak som uplne akoze mimo 😎

daniwaugh
3. dec 2012

@tatanka1 no inak citim sa tak vselijak, je mi odvcer na striedacku zle ako mi bolo pri alexovi, vcera som ani nedojedla veceru... ale ked som nemala ovu tak hadam sme nemohli zamiesit.. ale teda predvcerom ci vcera som si s ovu testom aj tehu test spravila a oba negativne (nedali sme si pozor 14 alebo 15teho - ale sme si mysleli ze ok ked ziadna ovu) taka som tiez zmatena teraz, to asi len preto, ze cakam na januar :D

zlatat
3. dec 2012

@lavyrle počúvaš VIVU? V tomto rádiu je každý deň taká relácia - Mlčanie - trvá iba 2 minúty ale ujo tam rozpráva veľmi zaujímavé veci zo zahraničia a z domova http://www.radioviva.sk/vysielanie/rubriky-a-re... .... no a vydáva knihu

lavyrle
3. dec 2012

@daniwaugh ale tu to mam trosku vyrastene 😲

zlatat
3. dec 2012

@daniwaugh jáááj a to teraz ako mám chápať - že povedzme v ten deň do polnoci ( ak vychádza čas polnoc ) sa máme snažiť? ja už som z toho mimo

tatanka1
3. dec 2012

@daniwaugh no vidis!!! tak je to psravne ani nevies a vsetko uz bude hotove a bude tak ako si zelas a ani jonasa nepotrebujes 🙂

laja77
3. dec 2012

@lavyrle a jejo, vystava psov 🙂 , co tam mate, si zaskrtala aj jeho 😎 , bernsky salasnicky? Ci?

lavyrle
3. dec 2012

@laja77 eee....my mame kratkosrsteho 😎

daniwaugh
3. dec 2012

@zlatat tak ze ked mas napr cas o 3:42 tak t treba do 3:42 toho dna (cize po polnoci) az do 3:42 vraj - to je najvacsia sanca

lavyrle
3. dec 2012

@laja77 a uz o par dni sa dozviem ci sa stane otcom - prvykrat 🙂

zlatat
3. dec 2012

@daniwaugh inak mne bolo takto blbo od asi 7DPO ... origoš tehu príznaky, dokonca som aj zvracala, bruško pobolievalo, ťahalo, prsia boleli ( nie silno, ale cítila som ich ), robila som si aj ovu testy ( vždy keď som bola tehu, tak mi to potvrdili ešte skôr ako tehu testy ) ... tie čiaročky silneli a zrazu jedného dňa zoslabla, prestalo mi byť zle a o pár dní prišla mrcha ... tak si myslím, že určite niečo začalo, ale sa neuchytilo a vyplavila to mrchaňa 😖

daniwaugh
3. dec 2012

@tatanka1 o ja som na miliardu percent presvedcena ze ak sme zamiesili tak je to chalan lebo kedze ovu nebola este tak to muselo byt po ovu cize chalanske spermie... chapando :D ale to je cele nezmysel ak vajicko zije 12hodin a 3dni pred "nepozor" bol ovu test negativny.. uz ani neviem rozmyslat 😀 😀

daniwaugh
3. dec 2012

@lavyrle a sak dobre to mas, to sa teraz tak nosi :D

zlatat
3. dec 2012

@daniwaugh konečne som to pochopila - takže vtedy sme to premeškali, no neva, ale cez mrchu domietam snažilkovať a aj tak v decembri podľa neho vychádza chlapec, takže najbližšie je 26.1. 😀 to bude dievčatko a októbrové 😀 😀

daniwaugh
3. dec 2012

@zlatat uff no nepotesi.. tak ja budem urcite vas informovat.. mam 60 ovu testov a 10 tehu tak snad .. 😀 😀

zlatat
3. dec 2012

@daniwaugh waw, že 60 ovu testov 😕
ja už nemám ani jeden a tehu mi ostali asi 4 mamatesty

laja77
3. dec 2012

@lavyrle zeby svajciarsky salasnicky ? 😎

daniwaugh
3. dec 2012

@zlatat tak ja som kupila sadu 30ovu +5 tehu 2x tym ze nemam ms... musim kontrolovat ovu

kejkej
3. dec 2012

ahojte, prosim o radu ci tam vidite aj vy ducha alebo sa mi sniva ☹ dakujem 🙂

laja77
3. dec 2012

@kejkej tak napriklad ja vidim 🙂

daniwaugh
3. dec 2012

@kejkej ja vidim uplne bezdebaty. a gratulujem 🙂

kejkej
3. dec 2012

@laja77 len sa bojim ci to nie je len moja tuzba to vidiet....

daniwaugh
3. dec 2012

@kejkej ja napriklad nemam tuzbu to vidiet kedze ta nepoznam ale vidim to 🙂 takze si! 🙂

laja77
3. dec 2012

@kejkej vidis dobre 🙂 a prajem Ti, nech ta ciarka nadalej ostane a zosilnie 🙂

kejkej
3. dec 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaj kebz to bolo naozaj....len teraz neviem co a ako....ci mam cakat este do menstruacie a potom este dat test alebo sa mozem pomaly ale iste tesit 😒

kejkej
3. dec 2012

@laja77 dakujem pekne no dufam ze je to naozaj 😀 😀 😀 😀 😀

lavyrle
3. dec 2012

@laja77 trafila si 😎 ale pssssssssssst. Nejako sa vyznas. Kto si? 😉

lavyrle
3. dec 2012

@kejkej ja tiez vidim 😉 gratulujem !!! Zatial sa tes len opatrne, ale urcite sa tes - je to tam

laja77
3. dec 2012

@lavyrle 🙂 pssssst, ja tiez ostanem radsej este nejaky cas inkognito 😎 😉 uz som ticho 🙂