Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@tatanka1 no inak citim sa tak vselijak, je mi odvcer na striedacku zle ako mi bolo pri alexovi, vcera som ani nedojedla veceru... ale ked som nemala ovu tak hadam sme nemohli zamiesit.. ale teda predvcerom ci vcera som si s ovu testom aj tehu test spravila a oba negativne (nedali sme si pozor 14 alebo 15teho - ale sme si mysleli ze ok ked ziadna ovu) taka som tiez zmatena teraz, to asi len preto, ze cakam na januar :D
@lavyrle počúvaš VIVU? V tomto rádiu je každý deň taká relácia - Mlčanie - trvá iba 2 minúty ale ujo tam rozpráva veľmi zaujímavé veci zo zahraničia a z domova http://www.radioviva.sk/vysielanie/rubriky-a-re... .... no a vydáva knihu
@daniwaugh inak mne bolo takto blbo od asi 7DPO ... origoš tehu príznaky, dokonca som aj zvracala, bruško pobolievalo, ťahalo, prsia boleli ( nie silno, ale cítila som ich ), robila som si aj ovu testy ( vždy keď som bola tehu, tak mi to potvrdili ešte skôr ako tehu testy ) ... tie čiaročky silneli a zrazu jedného dňa zoslabla, prestalo mi byť zle a o pár dní prišla mrcha ... tak si myslím, že určite niečo začalo, ale sa neuchytilo a vyplavila to mrchaňa 😖
@tatanka1 o ja som na miliardu percent presvedcena ze ak sme zamiesili tak je to chalan lebo kedze ovu nebola este tak to muselo byt po ovu cize chalanske spermie... chapando :D ale to je cele nezmysel ak vajicko zije 12hodin a 3dni pred "nepozor" bol ovu test negativny.. uz ani neviem rozmyslat 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaj kebz to bolo naozaj....len teraz neviem co a ako....ci mam cakat este do menstruacie a potom este dat test alebo sa mozem pomaly ale iste tesit 😒

@daniwaugh ale to je pruser s tym Jonasom, lebo my sme 20 minut meskali 😠
@laja77 my tiez vsetci radi citame a vianocna pohoda je u nas taka, ze zalahneme vsetci v nasej manzelskej posteli a vsetci citaju svoju knizku od Jeziska 🙂