icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
kejkej
3. dec 2012

@lavyrle no neviem lebo pred dvoma tyzdnami som bola u lekara a na sone nic nebolo a brali mi krv na HCG a tiez nic... ☹

lavyrle
3. dec 2012

@laja77 ma nestvi - teraz mam pocit, ze mas poznas. Poznas? Psssst

laja77
3. dec 2012

@kejkej tak ale dva tyzdne su dlha doba, ale ako povedala lavyrle- opatrne sa tes 🙂

daniwaugh
3. dec 2012

@kejkej ale ved to bolo pred 14dnami prepanakrala jasne ze tam nic nebolo ale teraz je !

laja77
3. dec 2012

@lavyrle nepoznam, neboj 🙂 . Ale poznam nejake tie plemena psov 🙂

kejkej
3. dec 2012

@laja77 myslis ze sa to naozaj mohlo podarit??? aj napriek tomu?

lavyrle
3. dec 2012

@kejkej a co by tam malo byt vidiet? Teraz si mozno v 3-4tt.....ani teraz by tam este nebolo mozno nic vidno

kejkej
3. dec 2012

@daniwaugh juj sttrasne ste ma potesili 😀 dakujem dufam v to

lavyrle
3. dec 2012

@laja77 som si vydychla. Radsej poznaj psa ako mna. Ale chcela som ho vyciarkat celeho, ibaze je velikansky a nechcelo sa mi 😲 dufam, ze nie si daka rozhodkyna z vystavy 😝

kejkej
3. dec 2012

@lavyrle ani ked mi brali krv?

laja77
3. dec 2012

@kejkej podarit sa mohlo, pockaj, ci nepride mens. a ked bude meskat. potom chod k doktorovi, ak si to budes chciet tak skoro potvrdit

laja77
3. dec 2012

@lavyrle nie som 🙂 ale par vystav som si uz presla 😉

daniwaugh
3. dec 2012

@kejkej mas tam // tak nevymyslaj 🙂

kejkej
3. dec 2012

no nic ine mi ani neostava ako cakat a dufat 😢

kejkej
3. dec 2012

@daniwaugh ty vies potesit 😀 dakujem

laja77
3. dec 2012

@lavyrle no ale to by si ho musela vyciarknut aj z tej kreslenej tabulky, co si dala foto 🙂 , uz tam som pozerala, ze "jeeej, moje oblubene horske plemeno psa" 🙂 , len to som nevedela, ze je to naozaj vas pes. A mate aj toho dalsieho a macku, co tam su?

lavyrle
3. dec 2012

@laja77 hej - fenka bola vyhodena pri ceste v taske, mala asi mesiac 😠 tak sme si ju nechali a kocur bolv utulku vyse roka, lebo ked ho nasli bol podvyziveny a potom sa chudak nesiel dozrat, tak bol strasne tucny a nikto ho nechcel - tak som si povedala, ze my mu dame sancu a je to super kocur - normalne, ze pes prezleceny za macku so vsetymi pozitivami psa aj macky 😀 a ty mas akeho psa?

lavyrle
3. dec 2012

@kejkej HCG stupa pomaly par dni po uhniezdeni, nie? Ja som robila test tyzden pred prichodom mrchy a nic tam nebolo a o 6 dni na to uz bolo

kejkej
3. dec 2012

@lavyrle len mam pochybnosti koli tomu vysetreniu a krv ☹ preto neak sa mi nechce verit a bojim sa ze sa nadchnem a nebude to tak 😠

lavyrle
3. dec 2012

@tatanka1 a ty kedy mas dostat menzes??? Uz som z toho normalne nervozna 😉 myslim z toho tvojho

lavyrle
3. dec 2012

@kejkej a vies aj kolko to bolo a presne, ktory den cyklu ti brali krv?

daniwaugh
3. dec 2012

a teraz ma zasa boli pravy vajecnik.. asi sa moc sledujem 😀 😀 😀

kejkej
3. dec 2012

no viem len toto....
16.11, mi skoncila mrcha

23.11. bolo to vysetrenie
tak neviem ti presne povedat ktory den cyklu.... prepac....

kejkej
3. dec 2012

@daniwaugh dostala si srdiecko?

tatanka1
3. dec 2012

ja mam (ne)dostat v piatok 🙂
a psika mas krasneho ja som tiez na velke 🙂 a preti sme si vzali z utúki krizenca jazvecika 😀 ale je uzasna!!! ale raz az vyrastiě budem mat aj velkeho psika 🙂

daniwaugh
3. dec 2012

@kejkej nepozerala som ale ak ano tak velmi pekne dakujem 🙂 a Ty sup do temy augustovky 2013 🙂
juuuuj tak sa tesim, ze sa niekto tesi 🙂 naozaj to tam mas, tak usmev a ukaz partnerovi 🙂

kejkej
3. dec 2012

@daniwaugh nie je zaco 🙂
velke pochybnosti su tam....

tatanka1
3. dec 2012

kejkej a naco siisla na vysetrenie 23.11? ved tam ani teraz este nemusi nic vidiet na Usg ale v krvi uz ano 🙂

tatanka1
3. dec 2012

kejkej a ja tam tiez vidim // 🙂 tak sa tes a pokial dobre pocitam a mas 28dnovy standard tak by si uz mala mat kazdym dnom nie?

kejkej
3. dec 2012

no okolo 10.12. tak naozaj neviem tatanka1....