Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
a to kolko dnovy cyklus mas?
jo a tes sa a nestresuj! to nerobi dobre babetku 😀
ale teraz uz zisti z krvy ale vtedy nemohol ak si uz aj bola tehu tak este vajcko nebolo uhniezdene a tym ani hcg nemohol byt vyssi. teraz uz jednoznacne ano 🙂 takze to vysetrenie spre dvoch tyzdnov ne irelevantne z podhladu tvojej tehotnosti.
tehotna si a ani pochybnostami a ani nicim inym to nzmenis 😀
a my sa tesime s tebou 🙂
take iste priznak ako su pms su aj tehotenske mozu byt len viac citelne mozno skor....
kej kej tes sa hned aj sa chod zapisat do augustoviek 🙂 a prides na ine veselsie myslienky
dobre ranko, ja uz nemozem neskoro do noci citat MK, lebo snivalo sa mi, ze som tehotna 😀
baby - nechcem byt blba, ale ako sa vy snazite, ked tu kuvikate do noci??????
A teda, aby ste vedeli tak dnes som sa prekonala a hned ako som oci otvorila som si zmerala tu teplotu a bola len 36,8 😉 takze nic. Ibaze by ju znizil sok z budika 😲
a akurat citam, ze to moje meranie ja na dve veci 😀 lebo v podstate nie je dolezita vyska teploty, ale to, ci v case kedy ma prist menzes, neklesne 😖 tak nic.
Niekto sa ma tu pytal ci prisla mrcha, no neprisla, ved ani nema, az v pondelok 😉
Dobre ranko 🙂
dievcatka🙂 lavyrle tak myslim ze ak mas uz take bolesti a je ti zle, mas ine chute a aj tie prsia, tak je to doooost mozne ze s v tom 🙂
co na tom ze az v pondelok mas dostat menzes 🙂
@tatanka1 s prsiami nic nemam - to za normalu su o dva cisla vacsie ako by som si zelala 😲 😉 bolesti mam menzesove, odvcera - mozno to pride skor, ale zvycajne, ked uz mam taketo bolesti tak mrcha je hned. No netusim co to je,ale aj minuly mesiac to cele bolo trosku inak ako zvycajne, takze to netreba brat ako ziadny priznak. Toci sa mi hlava a je mi divne od zaludka...hlavne vecer, ale aj teraz napriklad. To by mohol byt znak niecoho (nemusi to byt tehu) a mam tie nestastne vyrazky. V tyzdni pred mrchou by som to ani neriesila, ale ja ich mam uz dva tyzdne 😒 no mozno budu z tej cokolady co som pojedla 😝 😀

@tatanka1 mala som kontrolu tak preto..... ale keby tam boli 2ciarky tak vtedy z krvy to nezisti???