Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ze o dve cisla vacsie, nez by som chcela! Do kelu, a my niektori musime vysolit tolko penazi len aby sme sa co i len priblizili k pojmu "mam ich vacsie" 🙂 Vzdy som mala male prsia, takze ked niekto bez op zahlasi, ze ich ma vacsie, nez by chcel, tak len tisko zavidim 😉
@daniwaugh jaj a to ho beries na obed domov? ci ako?
lavyrle, tk ja mam teraz o cislo vacsie nez zvycajne, co je uz extrem, lebo 75E je uz aj na mna veeela 🙂 to D no ked som mala mat kramy tak DD povedzme, ale teraz co mam maxi moju podprsenku, co som nosila ked som kojila, po porode 🙂 tak ta mi je teraz uz pmali mala 😀
@mauerka presne ako pise tatanka 😒 akoze dobre - ked sa nahodis a chces vyzerat dobre - ok - tesis sa, ze ked oblecies nieco s vytrihom, tak tam mas co dat, ale vo vacsine je to o nicom. Vyzeras celkovo tucnejsie a najma u chlapov 50+ je to ako magnet - slintajuc pozeraju rovno tam a ty normalne vidis, ze ta prave "pretiahol" pohladom 😎 fuj, ale som vulgarna. Ja buduca 3-nasobna matka 😝
aj ja darujem dve cisla 🙂 len moj muz bude smuuuutit 😀
kej kej, uz sa netestuj !! aj na tomto je taky duch ale je slabucka...
vydrz do pondelka a potom opat otestuj. ale teraz to uz neries, zbytocne sa stersujes!
ved aj na roznych radach som citala ze ak si spravis test, tak dalsi mas spravit tak asopn o 4-7 dni, idelane po tom tyzdni. nie skor. lebo tie zmeny nebudu take zasadne okamzite.
Mate pravdu 🙂 dalsi test tak v nedelu az pondelok... Dakujem 🙂
Kejkej a tie dve ciarocky tam chceme vidiet vsetky!!! ale musime mat trpezlivost. ja si preto ani nerobim test kym nebude meskat aj to pockam do pondelka pre istotu a az potom. otestujem 🙂
@twistybaby dufam ja 🙂
@twistybaby to kej kej je tehu aostatne sa dotahujeme a cakame 🙂
ahojte
moje dítko stále horúčkuje - hmm, už to je 3.deň a kašlík sa stupňuje - no pomalinky ale isto sa mu stav zhoršuje ... ráno tak hrubo kašľal, tak hrncovo, som si priložila ucho k jeho hrudníčku a počula som vrzgoty ... skvelé 😒 A to mi ešte včera ráno Dr. povedala, že tam nič nepočuje, že má čísté dýchanie.
@kejkej aj ja tam vidím ducha ... supeeeer nech len pekne čiaročka silnie 🙂
http://www.adcc.sk/web/sp1/w-a-l-m-a-r-k-spol-s...
Celkom zaujimave citanie o DHA, hoci produkt samozrejme zbytocne predrazeny, ale ta funkcia DHA ma zaujala, ved v podstate uz by sme ju mali dodavat /ked planujeme byt tehu v tejto patrocnici 😀 /
@kejkej to ten testik co tu bol co som zahliadla? no tak tam bol isto duch!!! to je super! gratulujem!!! aj ja som kedysi mala takeho ducha... och nech uz aj ja mam zas ☹ 🙂
@zlatat no pekne... to by som asi zasla zas za doki,nech ho pozrie poriadne ved ked ma este aj horucku aby sa z toho nejaky zapal pluc nevyklul!!! 😖 aj ja papam kyselinu s DHA , je to FEMIBION, neni ani tak drahy, 11€ tu na nete na mesiac.... ci to je vela?
@tatanka1 davam ho tam doobeda alebo poobede 🙂
inak s tymi kozami pravda! ja som mala pred krpcom ze Beeeee a pri tehu ze E! a stale este mam tie cecky take mega, musim si davat vecibez vystrihov, inak to vyzera vulgarne. take velke prsia vobec niesu na radost :( a samozrejme vyzeram o 5kg tazsia nez som, sak co budem...
@lavyrle veď som ti napísala - kyselina listová s DHA http://www.folgravid.cz/

@lavyrle jedno meranie ti prd ukaze 🙂 to musis konstantne merat lebo nevies aku mas normalnu teplotu 🙂