Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle včera mu ráno vzala krv, CRP negatívne, krvný obraz OK až na málo leukocytov ... takže to vraj vyzerá zatiaľ na virózu. Do nošteka mu už 1,5 týždňa dávam Pamycon, lebo mu tam našla pneumokoka ... minulý piatok mu robila kontrolný výter pod liekmi, a bol negat. ja sa len obávam, či mu ten pneumokok nezliezol z nošteka dole nižšie.
Lieky? Zatiaľ žiadne, len Nurofen ... asi mu nasadím Ecobec sprej aj ventolin, čo máme od pľúciarky ... ak sa mu kašlík zhorší
@zlatat ak by tam bol bakterialny zapal tak CRPko by bolo vyssie, ale zapal pluc moze byt aj virusovy 😒 moje deti mavaju kludne aj teploty do 40 a na druhy den su ok, takze ja toto az tak neriesim, ale ak trva dlhsie ako 3 dni a pocujes nieco v dychani - no co ja viem, ak mas moznost zavolaj tej pluciarke
@lavyrle môj Tomi máva aj nepočuteľné zápaly pľúc a vírusové takisto ... a už sa párkrát stalo aj to, že keď sme prišli na začiatku choroby, tak CRP bolo negatívne a o 3 dni už bolo pozitívne ... uvidím, ako sa to vyvinie.
Ak ide o vírus, tak väčšinou máva teploty max. 2 dni ... dnes je to už 3.deň
joj baby zacinam mat pocit ze mam alergiu na mlieko alebo co. dneska som zjedla cestoviny so smotanovo -syrovou omackou a hned krče do žaludka. z kavy s mliekom tiez,zo studeneho jogurtu tiez. ale vzdy iba ked to vsetko jem na lacno. ci je to len nahoda? take mam krče že až... ☹
@twistybaby tak to nemusí byť alergia, ale skôr to bude asi intolerancia laktózy ... to mám aj ja a aj moje deti plus k tomu alergiu na mlieko, ktorá sa prejavuej vyrážkami - teda u mňa
@zlatat lenze nechapem preco mi sem tam z toho nic neni a nikedy je? och strasne krce mam ☹
@twistybaby aj u mňa to tak je ... niekedy môžem zjesť aj 1 jogurt a nič mi nie je, ani ma nenadúva, ani kŕče nemám, ani hnačku a inokedy zjem 2 lyžičky jogurtu, alebo stačí niečo, kde je mlieko ( keksík, čokoládka ... alebo čokoľvek iné ) a už mám príšerné kŕče, hnačku 😒
Sice neskoro, ale tiez sa pridavam...Kedze mam priatela po operacii s mnozstvom liekov, budeme moct zacat az buduci rok a to teda bude stastna 13!!! 🙂
@zlatat lenze ja mam len krce,ziadna hnačka ani naduvanie,len priserna bolest zaludka... niekedy do prejde až do čriev pomaly,ale vzdy sa to zacne zaludkom a nikdy ani hnačka ani zapcha. ja neviem...uz mi robili tolko vysetreni a na nic mi nedosli.minule som to dostala len z jednej mliecnej zemlicky... za tento rok ma uz 4 krat brala sanitka na pohotovost ze som uz odpadla od bolesti a ieky ziadne nezabrali. tebe co na to zabera? davas si nieco?
@p_etrisha no Vitaj Vitaj 😉 pekne sa rozrastame 🙂 skore tehulkovanie zelam 🙂
@twistybaby no veď každému sa to inak prejavuje - mojej svokre sa to prejavuje presne ako tebe ... mne zaberá jedine prísna diéta - a ak už dostanem kŕče do brucha tak skúsim Espumisan, no ten nie vždy pomôže - takže len pretrpieť 😒
baby, mna hrozne boli brucho aj krize, ani nieze boli, ale taky debilny pocit ako v prvy den menzesu, ale uz je to druhy ci treti den 😒 nemoze to byt daky zapal alebo co?
@lavyrle tiez si myslim ze bud s ti rozbieha MS ( mne sa teraz týžden takto rozbiehala s bolestmi brucha a krizov) alebo to tvoje Tehu 😉
@twistybaby aj mne sa takto 4 dní rozbiehala

@twistybaby ja femibion nesmiem kôli problému so štítnou žľazou ... mám autoimunitnú threoditídu a zníženú funkciu, takže všetky vitamínové prípravky kde je jód mám od endokrinologičky zakázaný 😖
no ak bude aj ráno horúčkovať, tak volám Dr. alebo sa naštvem, a zavolám rovno pľúciarke do Bratislavy, kde chodíme, či sa na neho pozrie ... aj tak k nej máme ísť budúci utorok.
Už zase stúpla na 39,1 😒