Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@emka9 ale jasne ze to tu patri, sme tu na to, aby si sa nam mohla vyrozpravat. a ako to ze u nej mas este kartu prepanajana??? aked si sa odstahovala od muza teraz to ako mate? lebo dako nechapem potom ze ako sa snazite ked si odisla.. prepac, nemusis odpovedat ak nechces, len tomu nechapem
@laja77 dakujem za super zhrnutie 😀 to by som potrebovala asi kazdy den 😀 inak baby tak sa sama seba pytam ci je normalne ze moje takmer troj rocne dieta uz odnarodenia dostane uplne zakazdym ked sa smeje vkuse dlhsie nez 30 sekund stikutku? nikdy som sa tym nezaoberala ale ked ju ma aj 5 krat za den uz mi to prijde nenormalne :-!
@daniwaugh vidis, napr. od Dicka Francisa som este necitala nic, diky za tip, omrknem co pise. Ja to dost striedam, tie zanre, podla nalady- ja to tak nejako "citim" ze na aku knihu mam chut. U mna to je ako s kavou- su dni ked by som pila len Nescu a su dni ked nedam dopustit na klasickeho turka 🙂 a samozrejme este presso som zabudla 😎 ale to len v kaviarni zatial- sice sa chystam na nejaky dobry "pressovar" , ale to uz hadam aj tri roky sa chystam 😀
ahojte kočky aj ja sa chcem k vám pridať, začali sme so snažením minulý mesiac hned po vysadení antiky........tak dúfam, že sa podarí...........ja by bola za aj keby tento rok, ale je to na tom hore, ale idú Vianoce tak by mohol byť milí k nám všetkým a poslať nám krásne darčeky , to by bol najkrajší darček aký by som kedy dostala a iný si ani neželám
@daniwaugh Ďakujéééééééééém, nedá sa všetko prečítať čo ste tu popísali ...... pridám ja svvoje: začala som robiť ovu testy na 16DC prvý bo mám dlhší cyklus posledný 33, na 13DC som bola u dokiho či je všetko ok po antike a chcem vedieť kedy bude tento mesiac ovulka- pozrel ma že všetko ok, na pravom vaječníku nevidel žiadne folikuly, na lavom viac ale malé žiadny dominantný tak ovu ešte nebola, tak som ju chcela odsledovať ovu testami, dnes som 19DC a testy na 16, 17, 18 aj 19 Dc rovnako slabé.................. myslíte že ovu ešte bude????alebo je to anovulák????
dakujem za srdiecko <3
🙂
baby vy ste tu super nie je tu nuda 🙂 a snažíte už všetky, či ako???dajte dáke rady 😀 😀 😀

@mauerka noo, môj tam má 66% .. on je taký zvláštny - dosť náladový a ješitný. Ale ako odborník je dobrý, len ten prístup k pacientkam by mohol trošku zmeniť k lepšiemu ... niekedy mám pocit, že si myslí, že je najmúdrejší na svete a nikto iný nemá pravdu len on - ale ja ho cvičím 😀 😀 už som mu párkrát oponovala a po kyrete vyhlásil: ja viem, že vy chcete byť múdrejšia ako ja, ale už som si zvykol 😀 😀 😀