icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
4. dec 2012

@mauerka noo, môj tam má 66% .. on je taký zvláštny - dosť náladový a ješitný. Ale ako odborník je dobrý, len ten prístup k pacientkam by mohol trošku zmeniť k lepšiemu ... niekedy mám pocit, že si myslí, že je najmúdrejší na svete a nikto iný nemá pravdu len on - ale ja ho cvičím 😀 😀 už som mu párkrát oponovala a po kyrete vyhlásil: ja viem, že vy chcete byť múdrejšia ako ja, ale už som si zvykol 😀 😀 😀

zlatat
4. dec 2012

@laja77 aj mne teraz meškala 2 dni ( čo mi nikdy nemešká, keď viem presný deň ovulky ) a mala som rovnaké pocity, 3 dni som chodila s vložkou čo som ju furt čakala ... no a keď som bola tehu mala som navlas rovnaké pocity

emka9
4. dec 2012

@p_etrisha Ahoj, dufam, ze sa nam to podari, 🙂 ty tiez planujes prve ? 😉

laja77
4. dec 2012

@zlatat moj 74%- ako keby to tu Mauerka neda, nikdy by ma nenapadlo si to vyhladat 🙂

emka9
4. dec 2012

@mauerka dakujem, ani som nevedela o takejto stranke, si predstav ta jej mama ma 53 % a jej dcera tusim okolo 68 % 😠

p_etrisha
4. dec 2012

@emka9 Aj ja dufam...Ano, prve....Minuly rok som mala spontanny potrat, tak snad to teraz vyjde

emka9
4. dec 2012

@p_etrisha verim tomu, ze ano a mate uz aj dohodnute kedy zacnete na 100 % ? 🙂 my by sme chceli cca januar, ked sa dovtedy podari liecba ....

daniwaugh
4. dec 2012

@emka9 ale jasne ze to tu patri, sme tu na to, aby si sa nam mohla vyrozpravat. a ako to ze u nej mas este kartu prepanajana??? aked si sa odstahovala od muza teraz to ako mate? lebo dako nechapem potom ze ako sa snazite ked si odisla.. prepac, nemusis odpovedat ak nechces, len tomu nechapem

twistybaby
4. dec 2012

@laja77 dakujem za super zhrnutie 😀 to by som potrebovala asi kazdy den 😀 inak baby tak sa sama seba pytam ci je normalne ze moje takmer troj rocne dieta uz odnarodenia dostane uplne zakazdym ked sa smeje vkuse dlhsie nez 30 sekund stikutku? nikdy som sa tym nezaoberala ale ked ju ma aj 5 krat za den uz mi to prijde nenormalne :-!

daniwaugh
4. dec 2012

@laja77 aj ja rada citam! milujem citanie! Dick Francis, Agatha Christie atd 🙂

laja77
4. dec 2012

@daniwaugh vidis, napr. od Dicka Francisa som este necitala nic, diky za tip, omrknem co pise. Ja to dost striedam, tie zanre, podla nalady- ja to tak nejako "citim" ze na aku knihu mam chut. U mna to je ako s kavou- su dni ked by som pila len Nescu a su dni ked nedam dopustit na klasickeho turka 🙂 a samozrejme este presso som zabudla 😎 ale to len v kaviarni zatial- sice sa chystam na nejaky dobry "pressovar" , ale to uz hadam aj tri roky sa chystam 😀

emka9
4. dec 2012

@daniwaugh .... dakujem.....no potom som sa naspat nastahovala, kedze moj muz za nic nemoze, len som tam nedokazala dalej ostat po vsetkom co sa stalo.... len svokra a svagrina ma problem,..... totizto mame u svokrovcov svoje poschodie ......

misha1986
4. dec 2012

ahojte kočky aj ja sa chcem k vám pridať, začali sme so snažením minulý mesiac hned po vysadení antiky........tak dúfam, že sa podarí...........ja by bola za aj keby tento rok, ale je to na tom hore, ale idú Vianoce tak by mohol byť milí k nám všetkým a poslať nám krásne darčeky , to by bol najkrajší darček aký by som kedy dostala a iný si ani neželám

daniwaugh
4. dec 2012

@emka9 ajeeeje, to nikdy nerobi dobrotu... najlepsie je ak sa da odist dakam, inak sa to moze opakova.. ale kedze do toho nevidim tak neradim. ale vyzalovat sa mozes hocikedy, neboj 😉 na to to tu je, aby sme mohli spolu pokecat a postazovat. nebud smutna

daniwaugh
4. dec 2012

@laja77 juuuj ja mam od neho VSETKY knihy az na jednu, tu neviem zohnat, francis bol PAN, uplne som plakala ked zomrel...

daniwaugh
4. dec 2012

@misha1986 ahojkyyyyyyyyyyyyyy a vitaj vitaj u snaziliek 🙂

emka9
4. dec 2012

@daniwaugh ved to, snad sa nam casom podari odist a mat vlastny pokoj....ale to je uz o inom, mozno raz napisem knihu, ...... 🙂 chcela by som mat fakt dobru svokru, taku aka je moja babka.. 🙂 ...ale aj tak dakujem 😉

emka9
4. dec 2012

@misha1986 vitaj v klube 🙂

misha1986
4. dec 2012

@daniwaugh Ďakujéééééééééém, nedá sa všetko prečítať čo ste tu popísali ...... pridám ja svvoje: začala som robiť ovu testy na 16DC prvý bo mám dlhší cyklus posledný 33, na 13DC som bola u dokiho či je všetko ok po antike a chcem vedieť kedy bude tento mesiac ovulka- pozrel ma že všetko ok, na pravom vaječníku nevidel žiadne folikuly, na lavom viac ale malé žiadny dominantný tak ovu ešte nebola, tak som ju chcela odsledovať ovu testami, dnes som 19DC a testy na 16, 17, 18 aj 19 Dc rovnako slabé.................. myslíte že ovu ešte bude????alebo je to anovulák????

p_etrisha
4. dec 2012

@emka9 Priatel ma teraz silne lieky po operacii a zapale, co chytil, tak nam neodporucaju, aby nebolo babatku nieco...Ale po mesiaci mozeme, cize hned zaciatkom roka snad uz budeme skuusat 🙂 Aj vam drzim palce, nech cim prv mozte 🙂

emka9
4. dec 2012

dakujem za srdiecko <3
🙂

laja77
4. dec 2012

@misha1986 vitam Ta medzi nami snazilkami 🙂

emka9
4. dec 2012

@p_etrisha silno silno Vam drzim prsty, verim, ze to tak bude 🙂 krasne Vianocne snazilkovanie, to by bolo naozaj suprove 😉

laja77
4. dec 2012

@emka9 ja mam dobru svokru a mat dobru svokru je naozaj na nezaplatenie 🙂 dopriala by som to kazdemu

zlatat
4. dec 2012

@misha1986 eštelen bude ovulka 😉

zlatat
4. dec 2012

@laja77 aj ja mám dobrú svokru, hoci keď sme bývali so svokrovcami 7 rokov, tak to bolo niekedy príšerné, ale potom sme si jedna na druhú zvykli a už je fajn - ale to už bývame sami, takže paráda 🙂 Ale nemôžem sa na ňu sťažovať.

misha1986
4. dec 2012

@zlatat ako vieš moja??? tie testy su na prd a ake drahe mi v lekarni dali, dnes sa mi cely roztiekol len chmule nanom ☹

laja77
4. dec 2012

baby, nechala som sa inspirovat
@zlatat
a konecne som zarobila cesto na medovnicky, tak sa tesiiiim , ako to bude doma cez vikend rozvoniavat, ked ich budem piect 🙂

misha1986
4. dec 2012

baby vy ste tu super nie je tu nuda 🙂 a snažíte už všetky, či ako???dajte dáke rady 😀 😀 😀

p_etrisha
4. dec 2012

@emka9 ja budem vam taktiez 🙂 Aby sme to nakoniec mali hadam aj naraz 😅