Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@tatanka1 ja som začínala študovať túto stránkuk: http://www.merenibt.xf.cz/ ... táto je super, aj kopec grafov na ukážku tam je.
Ja keby som nemerala, tak nemám ani jedno dieťa - resp. by sme naň čakali bohvie do kedy ...
@lavyrle napriklad ja som tu medzi seriami ,cvičim,a nesnazilkujem lebo nemam doma manzela a ani nemam OVU ... 🙂 a inak ja viem ze su velke s bočnicami,ved taku som kupila malemu na vianoce ved o tom sa bavime 🙂 si nepochopila 🙂
@zlatat ok a kolko pred menzesom ti klesne. tam pisali2-3 dni 🙂 ja viem je to individualne 🙂 ale orientacne /)
ok ha som si teraz zmerala 🙂 zo zvedavosti. ved uz nebudem viac a bolo 37,6 C viem ze si nemeriavam a tak nemozem vediet ze aka byva normalne a je vecer..
mam 2-3 dni do menzesu .
@tatanka1 no napriklad ja som mala vecer 37,5 a rano 36,8 - tie rozdiely su asi velke a neda sa to fakt hodnotit pokial nemas viac udajov. Tam totiz ani nejde o tu vysku teploty, ale prave o to, aby neklesala a ak v case menzesu neklesne - mohlo by to byt tehu
@zlatat ved hej - ucili sa to v skole, ale o co lepsie by sa mi snazilo keby som vedela, ze aj on dovolil 😕
@twistybaby jaaaaaaaaaaaj, tak tie bocnice som dako prehliadla
no zeny kde mam tu ms? na dnes som si objednala a nic!
@daniwaugh pošlem ti moju ked chces,uz jej mam plne zuby 😖 😀
@twistybaby sem s nou bejbe! ako fakt, alex mal 27.11 6mesiacov a ja som nejak myslela ze uz hadam je aj nacase... ale tak ocividne ja a moje telo mame odlisny nazor...
@daniwaugh joj milerada kedbyze sa to da 😒 mam ju ledva 4 dni a uz by som chcela aby presla a aby dosla ovulka....a ešte kojiš? to preto nemáš? si ešte nemala vôbec MS od pôrodu? (ak si uz o tom predtym pisala tak sa nehnevaj,ale uz sa mi to tu vsetko pletie ze kto, kedy, co, ako ... 😅 )
dobré ránko babulky 🙂 Mikuláš na dnes večer nachystaný?? včera čo som robila ten ovu test a vyšiel s machulami, kukám nan dnes ráno a riadne obe čiarky, tak dnes bude Mikulášska noc 😀 myslíte, že som ešte neprešvihla ovulku???bo sexík večer ani dnes ráno nebol, manžel bol unavený z práce večer ☹
@misha1986 juj moja netusim. Ja zatial sexujem, ked sa mi chce a nic nemeriam 😎 ale uz sa mi dostava do hlavy, ze par dni po mrche - cca tyzden az do polovice cyklu treba castejsie (teda vtedy tam nevsuvat ziadne bolesti hlavy a tak 😀 ), pretoze to je to plodne obdobie.....ja si myslim, ze pokial sa nesnazis 2 roky tak to zatial stale nejak neries a snaz sa to len uzivat a vtedy sa to podari 😉 ja by som aj tie testy odsunula zatial niekam mimo
mne lekár odporučil taký trik vraj veľa žien tak otehotnelo... povedal nech sa v noci zobudím a zvediem partnera vraj chlapi v noci majú iné vnímanie a silnú chuť na sex a keď chlap ,,nesexuje len pre splodenie,, vraj sú spermie rýchlejšie , priebojnejšie a aj sex je vášnivejší.. Moja známa sa pokúšala pol roka mala polycistické vaječníky a mi hovorila že takto raz ju zobudil priateľ keď došiel z vonka a na prvý šup otehotnela. 🙂 Tak len taká domácka rada, držím palce 🙂
ja si celkovo myslim, ze u tych muzov to neposobi moc pozitivne ak maju pocit, ze sa viac-menej len snazilkuju. Ja som aj preto tu v takejto diskusii, aby som vsetky tie myslienky ohladne babatka a snazenia riesila tu, pretoze naozaj na to myslim prevaznu cast dna 😕 ale pred muzom to az tak neriesim, aby sa nam nevytratila zo sexu ta spontannost - nazvime to tak 😀
ale ved uvidime 🙂 ja pevne dufam 🙂 aj sa toho bojim 🙂 ale tak milo bojim 🙂
teraz soms a taaak dobre napapala 🙂
no ja mam bolesti v podbrusku aj krizov stale, aj v noci aj cez den, aj prsia. a aj zapchaty nos, a aj taky pocit ako by na mna nieco islo... ked ta palia oci, a mala sizvsenu teplotu. ale je mozne ze si polovicu z toho aj nahovaram, lebo sa uz neviem dockat piatka 😀 😀

a otazka dalsia, docitala som sa ze obykla bazalna teplota je 36,5-36,6C a rozdiely su v malych desatinkach. je to tak?
a kolko dni pred menstruaciou vam klesne teplota?