Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@daniwaugh To aj ja by som musela vnoci znasilnovat ,ale to by sa mi muselo najprv chciet 😀 no ale toho 20teho budem musiet ked podla jonasa to ma byt do 7mej rano 😀
a teda musim sa skromne pochvalit, ze som prave doumyvala posledne okna 😝 HURA. Poobede sa chystam piect jeze - take kokosove kocky a male muffinky poliate dakou farebnou polevou, lebo zajtra chcem poslat aj po starsom do skoly a aj mladsiemu na besiedku. A dufam, ze z jezov daco zostane aj na sobotu - to zas ideme ku susedom na Mikulasa, pride normalne naozaj taky ako original aj s certom, budeme tam cela ulica + par rodin s detmi navyse. Inak tam sa vzdy popije vela puncu, tak by bolo fajn dovtedy vediet ci mozem 😀
@twistybaby a to nemozes akoze vecer? Ci to sa nepocita, lebo bude 19.12?
@lavyrle No toani ja nemeriam teplotu ani nic take,len testujem ovu kedze ja ju mam kazdy mesiac inak.kazdy mesiac iny cyklus,ked som naposledy otehotnela tak som ju mala v den kedy mi mala prist uz menstruacia.... a nedosla... no ale tu teplotu nemeriam lebo to sa ma kazdy den v rovnakom case rano aja si kôli tomu budik teda urcite davat nebudem! spim v spalni aj so synom a toho by budik zobudil a okrem toho raz vstavam o desiatej a raz o dvanastej takze to nema efekt ked sa nezobudim kazdy den v tu istu hodinu.... pre mna je spanok posvätny, ja by som vrazdila aj kedby ma niekto zobudil 5 minut predtym ako mi ma zvonit budik ked niekam musim ist a vstavat.... to som nepričetna ked ma zobudia....
@lavyrle nie nemozem.to musi byt 20teho a ako mi @daniwaugh vysvetlila to ze tam je napisene 7:00 rano znamena ze do siedmej rano sa musime milovat nie od siedmej.cize od polnoci 20teho... to bude des,milovat sa ked sa ti vnoci nechce neni najlepsi spôsob na plodenie... 😒 Ja pojdem s malym na Mikulasa tu u nás,na námesti na pódiu by mal byt a rozdavat nejake chabé balíčky tak aspon pre tu jednu mandarinku si tam risko pojde pomrznut 😒 inak on dostal od kazdeho (babky,dedka ,druhej babky,prababky) mikulasky baliček uz cez vikend tak ho pomaly šrotuje,ale este je toho dost,od nás dotane az zajtra rano do čižmičky 🙂 a aj ja sa chystam,bud dnes alebo zajtra na medovničky 🙂
och kočky inak čo je dobre na svalovicu? včera som sa s tym cvičenim trošku moc rozbehla a dneska neviem ani len syna na ruky zobrat ako ma vsetko boli ☹
@twistybaby ja som taka ista s tym spanim 😲 a na svalovicu neviem - uz davno som ju nemala 😅
@lavyrle ved ani ja preto sa pytam 😀
inak nas synacik vcera zas stratil na treningu plavecku ciapku, uz ma to nebavi. Dnes ho idem hodit do kniznice, zatial si ja pobeham obchody - kupim mu aj ciapku a zajtra si ju najde v balicku - a samozrejme o to menej sladkosti 😠
@lavyrle niekto straca ponozky a niekto zasa ciapky 😀 ja napriklad nechapem preco ma môj manzel neustale obvinuje ze si zo sušiaka berie vzdy len jednu ponozku z páru, ked on tvrdí že do prania dal obe. No tak bud ich žeriem ja alebo ta pračka alebo môj manzel sam nevie čo robi so svojimi ponozkami 😀 a ja len kupujem nove ponozky. zaujimave ale je ze mne sa to este nestalo ze by mi nejaka zmizla,to len jemu 😀
z toho mojho decka starsieho ma raz trafi slak - on proste ani nevie ako vyraba prusery 😝 a mladsi mi tiez vcera vyrobil peknu paniku, ked odo mna odisiel v obchode, zrazu ho nebolo, nevedel ma najst, ja jeho - tak vysiel von a siel ma cakat ku autu 😨 Lenze na nom aspon vidiet, ze je mu to luto, hned mi povedal "maminka prepac, uz to nikdy neurobim", ale starsi musi mat posledne slovo, takze aj ked vyrobi pruser - este to zaklincuje nejakou hlaskou 😀 vysoka skola trpezlivosti - no ked mam seba zhodnotit - ja som asi na prvom stupni ZS co sa tohto tyka 😅
@twistybaby ponozkove zahady su podla mna vysada muzov tak ako trebars ze ked nieco hlada - co ja viem rifle co mal oblecene pred 4 dnami tak krici na cely dom "Maminkaaaaaaaaaaaaaa a kde mam tie a tie rifleee? " ako keby som ich ja nosila
z tohto hladiska by som naozaj viac tuzila po dceruske, ktora bude so mnou varit, piect, bude uzasne poriadkumilovna, slusna, mila, vzdy upravena a tak 😀 😝
@lavyrle ano to mas pravdu, dceru by som aj ja chcela z tohoto hladiska. devča čo mi bude podobne, čo bude somnou rada varit,lakovat si nechty, robit si účesy,tak ako ja ked som bola mala so svojou mamou... ale zato dcery su nebezpečne v puberte, to mlj manzel prehlasil ze ked on bude mat dceru tak ju do 20tky nepusti na ziadnu diskotejku (no to sa pozriem ako to chce zariadit) 😀 😀 😀 to s tymi riflami je aj unas podobne s oblecenim.a manzela poslat na nakupy to je des.poslem ho do tesca po 4 veci,z toho mi 100krat zavola kde maju to ci ono,a polovicu enajde a ani nedonesie s tvrdenim ze to teda urcite tam nemali! a ked tam idem potom ja tak to vzdy najdem... to je des,on by aj chleba hladal pri oddeleni so zeleninou... 😀
idem ja na prechadzku trosku s dietkom, ked je tak bielo vonku 🙂 uz sa vytesoval ze maminka ideme stavat snehuliaka ale neda si vysvetlit ze z toho poprasku na trave co tu mame asi tazko nejakeho postavi 😒
Môj mužíček robil včera Mikuláša v kostole, keďže ho pán farár oslovil, nedalo sa odmietnuť 🙂 ..... ale deti z minulého roka ho už asi aj spoznali ..... 🙂 tak oduševnene povedali .... ahoj Mikuláš ... a žmurknutie 😉 .....
no môj drahý už tiež nejako odkedy som tehotná ma už v noci nebudí :D A zas veľakrát som sa zobudila že už so mnou sexoval 😀
Tak chlapi sú taký, ja si myslím že keď sa dlhodobo nedarí splodiť dieťa a sex je fakt len za tým účelom tak akoby ten chlap si prestal veriť a myslím že ak to dospeje do toho že má psychický problém z toho tak aj tým spermiám sa nechce . Napr. mojej známej sexuologička poradila iné polohy alebo aj napr. poper ( predávajú ho v sexshope) síce nie všade ale je to fakt šupa stačí vám jeden vdych a ste ako dračica :D Alebo napr. skúste nejaké role v sexe mužov to desne rajcuje, ja som vždy bola na taký inakší sex taký zaujímavý a aj tvrdý ale nevedela som nikoho tkaého násjť kto by ma chápal, lebo predsa ak poviete že máte radi v sexe nadávky a napr. mierne škrtenie tak kukajú po vás že preboha hentej to šibe, ale naozaj taká zmena chlapa natoľko nabudí že tie spermie sa predbiehajú k vajíčku 😀 🙂 🙂
@ajsenz ty sa nezdáš hehe 😀 a to čo jake šnupanie? čo to je preboha? nejaka droga či čo? no byt jak dračica po celodennom upratovani a starani sa o domacnost a dieta by sa mojmu muzovi pacilo.... 😀
@twistybaby dnešný test slabulinký takže ovu už bola a dnes by sa to ešte mohlo podariť
@misha1986 nechcem ta sklamat ale niektore testy su take ze mas dve čiarky cely cyklus ale ovu je iba ked je silna ta druha ciarka....
@twistybaby ja som na tom rovnako - tiež myslím furt na bábo, aj sa mi v noci sníva, že som tehuľka, že som odrodila,... a tehu musím byť - no najneskôr začiatkom februára, lebo som na PN a môžem byť na PN do konca augusta a potom rovno na materskú ... kôli práci, lebo mi hrozí výpoveď ako ukončím PN a kebyže som tehu, tak mi výpoveď dať nemôžu ale nakoško nemajú pre mňa úväzok, tak by bol problém 😒
@twistybaby možno ako na praclíky hmmm
@twistybaby včera bola najsilnejšia tie pred tým boli slabšie, dnes slabulinká
@misha1986 a bola minimálne rovnako silná ako kontrolná? Lebo ak nie, ovulka nebola .. niekedy test ukazuje takéto bludy ako tebe a striedavo je raz čiarka silnejšia, potom zoslabne a na ďalší deň znova silná ... ale pozitívny je LEN vtedy, ke´d je rovnako silná ako kontrolná alebo silnejšia.

@tatanka1 mna nic nesvrbi. No je to take, ze chvilami mam pocit, ze je to isto mrcha. Idem pozriet a tam nic, len biele
@twistybaby no takyto pristup mam asi len preto, ze tento mesiac som este naozaj nechcela zacat a ten 1x a teraz parkrat bolo v neplodnych dnoch, takze s tym nepocitam. Mam par cudnych prejavov, ale mozno ide silnejsia mrcha, proste hormony sa so mnou pohravaju. Buduci mesiac uz budem vyrazne menej v pohode 😀 aj ked sa nechystam kupovat ziadne testy a aj tu teplotu som si chcela zmerat aspon 3 dni po sebe a vidis - zas som zabudla 😲 okrem toho ani nevstavam kazdy den rovnako zajtra uz o pol siedmej idem z domu a dnes som o takom case sladko spala. Takze asi tak.... 🙂