icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
misha1986
5. dec 2012

prečítajte si oo ovulačných testoch tu : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/soldi/clanok...

ajsenz
5. dec 2012

@twistybaby ňo nie nie je to droga je to afrodiziakum,. niečo ako španielske mušky a takéto, ja som to síce neskúšala lebo mám problémy so srdiečkom a nepotrebujem aby ma kleplo 😀 ale partner to použil raz sám pri pc 😀 😀 😀 a no chválil si to 😀 A aj veľa chlapov to chváli.... no vieš síce ja nemám deti ešte ani taký zabehnutý rodinný život viem si predstaviť aké to je náročné a ešte po celodennej drine si ľahnúť upravená a pripravená na búrlivý sex , keby to robili chlapi tak by večer max tak kňučali ako ich všetko bolí a čo všetko celý deň robili 😀

ajsenz
5. dec 2012

@zlatat no môj má 23 rokov tak ešte asi ho to baví 😀 ale tiež keď ťahal 15ky v robote tak ledva mi zdvihol mobil keď som mu volala 😀 😀

ajsenz
5. dec 2012

@misha1986 aj ja tvrdím že asi najlepší sex je keď je človek rozospatý a vtedy ah .. no za pár hodín mi príde tak sa teším 😀 😀

lavyrle
5. dec 2012

ja som asi staromodna, ale my sme zhavi uz aj z toho, ked mame 10minut pre seba (ze sa deti niekde zabavia v izbe pri dacom 😀 ) - deti v jednej izbe a my sup sup niekde zasiti, sa rehoceme ako blazni 😝 A ak sa stane ze su uplne prec (raz za 100 rokov) a my ideme napr.do kina, potom si dame vinko a potom sa mozeme venovat jeden druhemu bez ohladu na cas a vedlajsie podnety v podobe nasich deti - tak to je u nas top chvila 🙂 moj muz este asi nikdy nebol taky unaveny, ze by nemal chut na mna 😔 teda su dni, ked je co ja viem chory alebo unaveny a ak ho necham, tak ide spat, ale ak by som vyvinula co len malu snahu - tak sa preberie. U nas som asi ja ta co nema az taku potrebu 😝 teda nieze by sa mi nechcelo, ale skor na mna v tejto oblasti vplyva unava alebo psychika - ked som smutna alebo sa hnevam - ma to vplyv aj na tieto veci. U mojho muza nie . Ale to je zas ina tema........myslim si, ze teraz sa moja potreba ultra zvacsi 😎

zlatat
5. dec 2012

@ajsenz jáj tak môj je v porovnaní s tvojim pomaly dedko 😀 😀 😀 😀 😀

lavyrle
5. dec 2012

@zlatat v porovnani s ajsenz je aj moj minimalne v prechode 😀 a to som si myslela akeho kanca mam doma 😎

zlatat
5. dec 2012

@misha1986 tak potom ovulka bola alebo bude dnes ( teda u mňa to tak býva - mám to potvrdené aj s BT )

ajsenz
5. dec 2012

@zlatat 😀 😀 😀 😀 ále dedko, ja poznám aj takých čo majú 30-25 rokov a odmietajú sex lebo sa im nechce 😀 a doslova žena ho musí ,,donútiť,, k sexu 😀

ajsenz
5. dec 2012

@lavyrle akých starých máte chlapov? Tak ja mám 18 rokov čiže my sme mladučký pár 😵

tatanka1
5. dec 2012

@lavyrle ako by som. o nas citala

misha1986
5. dec 2012

@zlatat myslíš moja??? po pozitívnom testíku ked vyjde slabulinký tak býva ovulka? BT nemeriam a hlienik mávaš??ja tento mesiac nejako málo ale tak cítim trochu mokro

twistybaby
5. dec 2012

@ajsenz no moj muz ma 28 rokov, on by mal tiez sex stale aj ked nevidi od unavy ale to by som ho musela ja obštastnovat a on aby si pritom spinkal tak na to by bol 😀 este sa mi vzivote nestalo ze by sex odmietol 😀
@lavyrle niesi staromodna, u nás je to presna tak isto 😀 ked mame coilen 10 minut ze sme sami alebo dojde babka a syn snou ide len kolom sidliska na prechadzku tak sup 😀 ale ked nam maly zaspi vecer ledva mam energiu sa ist osprchovat. to je tazko,na mna tiez vplyva velmi psychika aj telesna unava.nejdem proste za sexom cez mrtvoly a tiez ho nemusim mat kazdy den, u nas je sviatok ked ho mame viac ako 2razy do týždna 😅 lebo sa nedá... manzel robí 12tky takze bud ho nemám vnoci doma alebo cez den. ale chvalabu teraz jak som tym bejby posadnutá a o týžden ma čaká ovulka tak ma akurat do vianoc dovolenku od bud. týždna tak budeme asi aj kazdy den 😝 😀 aj napriek unave a psychickemu rozpolozeniu 😀
@zlatat a pracliky sa ako robia? 😀 ale toto vyzera byt nieco sladke nie slane....bolo by cudne kebyze jemikulas slany a nie sladky 😀

twistybaby
5. dec 2012

@tatanka1 presne aj ja som si to povedala ked som @lavyrle spoved citala 😀

zlatat
5. dec 2012

@misha1986 u mňa to tak je - aj BT mi to potvrdila veľakrát, ale zase každé telo je iné, u každého to môže byť inak.
@twistybaby jáj vidíš, to ma nenapadlo 😀 😀 tak možno nejaké kysnuté ael také, kde sa nedá veľa kvasníc, aby to moc nenakyslo.

daniwaugh
5. dec 2012

hmmm tak ja ovu zle meram :D

misha1986
5. dec 2012

@daniwaugh ovu je do 24-48 hod. po pozitívnom ovu teste

daniwaugh
5. dec 2012

@misha1986 no lenze ja meriam od 12.11 a este som ovu nemala.. uz mi to divne zacina byt..

misha1986
5. dec 2012

@daniwaugh a aký máš cyklus???dlhší

misha1986
5. dec 2012

ok baby tak ja padám z práce pokúpiť ešte dákeho Mikuláša a chystať sa na večer, držte palce nech to dneska vyjde 😀

daniwaugh
5. dec 2012

@misha1986 nemam ziadny lebo som ms nemala od 4.9.2011 ked sme pocali alexka.. potom porod a kojim takze nemam ms vobec...

tatanka1
5. dec 2012

nic sa mi nechce. a prace vela. ale uz aby som isla domov z prace...

emka9
5. dec 2012

@ajsenz 🙂 môj mužíček má 34 a ja 28, ... ten ma stále chuť, skôr ja som taká, čo to nepreháňa .... a v podstate už ani neviem, čo to vlastne je, .... ked som cakala mimco, tak sme nemohli, potom som uz nemohla opat, lebo nasledoval kyret .... teraz opat preliecovanie, a zase pauza, takze to bolo dááááááááávno ..... ale teraz ideme na vyletik, tak snad sa podari aj takto potesit 🙂 a potom opat liecenie .... a potom po vsetkom lieceni si uz len naplno uzivat, a vychutnavat si jeden druheho 😉

tatanka1
5. dec 2012

Ja teraz asi 1x nemam ano jednu vyrazku pred menzesom. vzdy sa mi nieco vyhodilo 🙂

tatanka1
5. dec 2012

🙂 mne by mali pichnut nejake uspavacie lieky aby som sa prebrala o dva dni 🙂

daniwaugh
5. dec 2012

mam sa zacat znepokojovat koli ovu? toto uz je troska divne nie?.ako mam este tyzden ale ze by to bola taka nahoda fakt ze presne po ovu mi dosli testy? ach jaaaaj neviem co teraz robit..

twistybaby
5. dec 2012

@daniwaugh ked nemáš ms nemaš ani ovu.za to môže to kojenie to je normalne. pri kojeni bud spomalia vajecniky pracovat alebo pprestanu uplne. ale nie vzdy to tak je.preto si donedavna myslelo ludstvo ze kojenie=antikoncepcia. nie u kazdeho to plati ale u teba ocividne ano 😒

daniwaugh
5. dec 2012

@twistybaby hmm to sa mi nechce verit.. dufam ze to tak nie je.. mama moja otehotnela ked som mala 5mesiacov, tak dufam ze to je geneticke 😀 😀

lavyrle
5. dec 2012

@tatanka1 tak to ja mam asi aj tvoje vyrazky 😀

@twistybaby
@tatanka1 som si vydychla, som myslela, ze som daka stara korcula 😎 no po tejto mrche sa zo mna na nejaky cas stane nymfomanka 😝 😀

lavyrle
5. dec 2012

@daniwaugh no podla mna je to tiez normalne. Vsak mas male babo a dojcis. S tym asi Jonas nepocital 😉 a potom kedy mozes splodit dievcatko?