Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby aha, tak to ano, moji chodili spat o 19tej, ked boli mensi, teraz tak okolo20-20:30, vstavali okolo 6tej, takze spali nejakych 11 hodin v podstate. Ale oni ani nechcu ist neskor spat, normalne ked je volno alebo vikend, alebo sme niekde na navsteve a mohli by ist spat neskor, normalne pridu, ze su uz unaveni, ze chcu ist spat 🙂
tak nasi aj ked su dlhsie hore tak najmeskor o 7-7:39 su hore. preto u nas sa tiez chodi spavat do 20 hodiny 🙂 a ked boli mali tak o 7 sa spalo. starsi by aj pospal ale maldsia ho aj tak skor zobudi. ked boli uplne maly najma sy tak ten do cca 3 rokov o 5 rano ako hodinky... aj ked isiel neskor spat 🙂. pri mensej ked vstavala o 6 hodine to bolo uz super 🙂. tak difam ze tretie bude najskor o 7 vstavat🙂
moje dieta ide spat vtedy kedy ho dam a vstane vzdy o 12 hodin,ked ho dam o 20:00 tak vstane o osmej rano a ked o desiatej tak vstane o desiatej. on zaspi v akukolvek hodinu a ja si radsej doobeda pospim preto ho davam o desiatej.... mne to takto vyhovuje...
mna na tom snezeni najviac hneva to, ze teraz krasne nasnezi a pridu Vianoce a vonku bude 8°C a budu spievat vtaciky 😀 , ach jaj, ja mam tak rada zasnezene Vianoce, ked poriadne mrzne. A k tomu Tri oriesky pre Popolusku a vianocna idylka moze zacat 😎
@twistybaby len si to uzi, lebo ked budes mat druhe a to prve pojde do skolky, uz ho budes musiet rano vychystat 🙂
@tatanka1 super ta teplota aj ked aj ja som mala poobede 37,5 a pokial viem tak to uz nie je bazalna teplota 😉 No kazdopadne uz zajtra/napozajtra to vsetko bude jasne - nepride mrcha
no ja si zmeriam zas rano 🙂
apropo ja som dnes nemala ziadne tlaky v krizoch a v podbrusku ako tri dni predtym.....boli ma rovno cely clovek, ale to tak ako ked na vas nieco lezie....no vyzera to tak, ze som nieco chytila od muza, lebo ten sa cez vikend citil tak divne
no akože čo už mám tomu môjmu chlapovi? ževraj je už vyšťavený :D
Ranna BT 37,3C
no super...tak ja cakam s tymi ATB na to že rano zavolam doktorovi..teraz tam idem volat a pozeram na nete ze on dnes nerobi...co znamena ze az pondelok...och... p..vina ako mraky :( neviem ako mama dalej postupovat ...aj som uvazovala ze zavolam mojej buducej nevlastnej svokre (ta vie o ATB vsetko :D) tak ale co by som jej povedala..že som možno 2 dni tehotna? to sa rodine takto nedá
@somsa no ak mas masivny zapal, a nebude lieceny, dostatocne intenzivne a dostatocne skoro, tak je mozne ze to bude mat dopad na plod - ak si tehotna... a nemusi sa ani uhniezdit alebo mozes potratit. Ak na to existuju ine lieky tak super, ale ak nie, tak nemas asi na vyber.
a radsej potom uz vziat lieky a dufat, ze ak si tehotna ze to nebude mat dopad na babo, a ak nie si tak sa preliecis a budes moct potom uplne zdrava sa pustit do snazilkovania 😉
@somsa Ahoj, tiez si myslim, ze pokial mas bolesti a silny zapal, treba to preliecit, radsej teraz, ked este je moznost, ze mozno nie si tehotna .... znie to blbo, lebo najprv sa podporujeme, ze budeme tehotne a teraz si skor namyslat, aby to tak nebolo, lebo pride nieco a bude lepsie, ak by sa to nestalo ...... 😒 hmm......

@laja77 on ide okolo desiatej niekedy o deviatej. ale to neni bezne. to bol rekord. inak vstava vzdy o desiatej... vzdy spi 12 hodin proste.