Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
dakujem uz je uplne pekne viditelna na teste . Druhy ani nebudem robit 🙂 nidy som nerobila 🙂.
uz sa len objednam k lekarke 🙂
@tatanka1 juuuuuuj supeeeer!!!!drzim palcek a gratulujem! 🙂 krasna ciarocka 😉
perničky napečene, v kuchyni katastrofalny bordel,mna boli chrbat z toho celodenneho státia a moje dieta od unavy nevie čo so sebou.muku mame obaja az za ušami a ja ani neviem co mam ako prve robit 😖 či uspat dieta,umyt riad,umyt seba a jeho,umyt dlazku v kuchyni, ist spat či zdobit preniky cukrom... buduci rok ziadne perničky! radsej ich kupim! 🙄
@tatanka1 Super, nech to bude cele dobre...
Ja dnes 16DC a este ani ovu test neukazal ciarku, tak co uz...
Zavidim vam, ze ste doma s detickami na "dovolenke" - mate cas tak premyslene venovat sa predvianocnym pripravam - pernicky, vyzdoby a tak.... Ja som rada, ze som dorazila domov a vyhla sa piatkovym zapcham von z BA, vylozula som nohy, spravila kavu a vobec sa mi teraz nechce zamiesit na medovnicky ☹ a robit tieto veci okolo Vianoc "z povinnosti" - tak to radsej vobec nie. /paralela so sexom mi napadla 😀 /
Takze snad zaberie kava a aspon vybalim nakup a zbehnem do pivnice po vyzdobu.
no ja sama tomu este nemozem uverit 🙂 a manzelik sa to dozvie az na vianoce 😀 teda ak na to nepride sam 😎
babyyy..ja som mala teraz miminko domaaaa...sa vytesujem..viem že vy už niektoré máte..aj viac..ale ja som nemala ani surodenca mladsieho ani nič..tak sa teraz len z tych sesternicinych vytesujem...krasny bol, kym sa nezacal natahovat akoze papat chce..no zomna by sa teda nenapapal :D <3
tak teraz lavyrle 🙂 je na rade 🙂
@tatanka1 zena jedna tehotna poznam ta 5 dni aj s cestou a aj to len virtualne a dobreze si ma tu nerozrevala 😅 ale dufam, ze odtialto neodides!! Akoze chod aj do augustoviek, ale napis aj sem ako rastie brusko - juuuuuuuuuj, tesim sa z teba !
@daniwaugh zlatko muz bol fakt chory a tak je 99% velka pravepodobnost, ze tu mame dakeho blbeho virusa 😀 zazrak je, ze dnes mi v podstate uz nic nie je, pritom vcera som skoro umrela. A to som dnes bola v robote presne 11 hodin 😝
@twistybaby moj muz tiez vozi deti cestou do roboty, ale uz ta vidim ako spis a nechas ich samych sa chystat. Moja - to treba kyvat a kyvat a kyvat az kym auto nie je 3km od domu 😀
@lavyrle heh no vzhladom k tomu ze mame skôlku tri domy od nás nebudem naštastie musiet kývat 3km 😀 ale inak to je bežna vec ,oni dvaja robia skoro vsetko spolu,moj manzel sa mu venuje skoro 90% času čo je doma. mohla by som cih nechat aj mesiac samych a viem že je secko ok 🙂
a pre vsetky babulky jasnovidky 😀 podla vas mam vsetky tehu priznaky, ale chyba jeden, ktory u mna nikdy nechybal 😉 a to su prave tie prsia - nebolia dako, ziadna zmena. A to mna vzdy boli mimoriadne 😉
@twistybaby nooo to aj u nas. Niekedy by ma deti za tata aj vymenili 🙂
u nas je uz teraz -13. To co je?
ved mala a to mala rate tyden pred... takze tobide fajn len sa nesmie tak stresivat kvoli tomu 🙂
jasne baby ze ti ostanem!! mam vas vsetky rada!!!! a tesim sa ako najneakor za pol roka budeme vaetky kinderka 🙂 a tesit sa na babetka🙂
jaj tak to uz ta demencia 🙂 a ktoto daval testik so slabou druhou ciarkou?

@tatanka1 B L A H O Z E L A M 😉