icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
kvetka_
7. dec 2012

@tatanka1 B L A H O Z E L A M 😉

tatanka1
7. dec 2012

dakujem uz je uplne pekne viditelna na teste . Druhy ani nebudem robit 🙂 nidy som nerobila 🙂.
uz sa len objednam k lekarke 🙂

twistybaby
7. dec 2012

@tatanka1 juuuuuuj supeeeer!!!!drzim palcek a gratulujem! 🙂 krasna ciarocka 😉

twistybaby
7. dec 2012

perničky napečene, v kuchyni katastrofalny bordel,mna boli chrbat z toho celodenneho státia a moje dieta od unavy nevie čo so sebou.muku mame obaja az za ušami a ja ani neviem co mam ako prve robit 😖 či uspat dieta,umyt riad,umyt seba a jeho,umyt dlazku v kuchyni, ist spat či zdobit preniky cukrom... buduci rok ziadne perničky! radsej ich kupim! 🙄

mauerka
7. dec 2012

@tatanka1 Super, nech to bude cele dobre...
Ja dnes 16DC a este ani ovu test neukazal ciarku, tak co uz...
Zavidim vam, ze ste doma s detickami na "dovolenke" - mate cas tak premyslene venovat sa predvianocnym pripravam - pernicky, vyzdoby a tak.... Ja som rada, ze som dorazila domov a vyhla sa piatkovym zapcham von z BA, vylozula som nohy, spravila kavu a vobec sa mi teraz nechce zamiesit na medovnicky ☹ a robit tieto veci okolo Vianoc "z povinnosti" - tak to radsej vobec nie. /paralela so sexom mi napadla 😀 /
Takze snad zaberie kava a aspon vybalim nakup a zbehnem do pivnice po vyzdobu.

tatanka1
7. dec 2012

no ja sama tomu este nemozem uverit 🙂 a manzelik sa to dozvie az na vianoce 😀 teda ak na to nepride sam 😎

somsa
7. dec 2012

babyyy..ja som mala teraz miminko domaaaa...sa vytesujem..viem že vy už niektoré máte..aj viac..ale ja som nemala ani surodenca mladsieho ani nič..tak sa teraz len z tych sesternicinych vytesujem...krasny bol, kym sa nezacal natahovat akoze papat chce..no zomna by sa teda nenapapal :D <3

daniwaugh
7. dec 2012

@tatanka1 gratulujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tatanka1
7. dec 2012

tak teraz lavyrle 🙂 je na rade 🙂

tatanka1
7. dec 2012

@kvetka_ kvetka aj ja tebe 🙂 ved mas peknu ciarku 🙂

lavyrle
7. dec 2012

@tatanka1 Boze mojaaaaaa - nadherne // !!!! Gratulujeeeeeeeeeeeeeem. Velmi sa tesim 🙂 🙂 🙂 🙂

lavyrle
7. dec 2012

@tatanka1 zena jedna tehotna poznam ta 5 dni aj s cestou a aj to len virtualne a dobreze si ma tu nerozrevala 😅 ale dufam, ze odtialto neodides!! Akoze chod aj do augustoviek, ale napis aj sem ako rastie brusko - juuuuuuuuuj, tesim sa z teba !

@daniwaugh zlatko muz bol fakt chory a tak je 99% velka pravepodobnost, ze tu mame dakeho blbeho virusa 😀 zazrak je, ze dnes mi v podstate uz nic nie je, pritom vcera som skoro umrela. A to som dnes bola v robote presne 11 hodin 😝

@twistybaby moj muz tiez vozi deti cestou do roboty, ale uz ta vidim ako spis a nechas ich samych sa chystat. Moja - to treba kyvat a kyvat a kyvat az kym auto nie je 3km od domu 😀

twistybaby
7. dec 2012

@lavyrle heh no vzhladom k tomu ze mame skôlku tri domy od nás nebudem naštastie musiet kývat 3km 😀 ale inak to je bežna vec ,oni dvaja robia skoro vsetko spolu,moj manzel sa mu venuje skoro 90% času čo je doma. mohla by som cih nechat aj mesiac samych a viem že je secko ok 🙂

lavyrle
7. dec 2012

a pre vsetky babulky jasnovidky 😀 podla vas mam vsetky tehu priznaky, ale chyba jeden, ktory u mna nikdy nechybal 😉 a to su prave tie prsia - nebolia dako, ziadna zmena. A to mna vzdy boli mimoriadne 😉

lavyrle
7. dec 2012

@twistybaby nooo to aj u nas. Niekedy by ma deti za tata aj vymenili 🙂

tatanka1
7. dec 2012

@lavyrle nejdem do augustoviek🙂 ja moc tieto temy nemusim 🙂. ja radsej tu pri vas budem 😀
no aj ja som si teba oblubila. 🙂

daniwaugh
7. dec 2012

@tatanka1 tak to som rada ze s nami zostanes 🙂 budes aj sledovat, ako otehotnievame 😀 😀

daniwaugh
7. dec 2012

@tatanka1
tatanka1 @kvetka_ kvetka aj ja tebe emoticon ved mas peknu ciarku emoticon
co to totoo? jaku ciarku ma?🙂

lavyrle
7. dec 2012

@tatanka1 ty budes nasa vlajkova lod 😀

@daniwaugh nerozumiem reci tvojho kmena z posledneho prispevku

daniwaugh
7. dec 2012

@lavyrle ze tatanka pisala kvetke ze aj ona ma peknu ciarku.. aku??? :D (Dnes o 18:16 )

lavyrle
7. dec 2012

@daniwaugh jaaaaaaaaj tak aj kvetka ma //??

lavyrle
7. dec 2012

u nas je uz teraz -13. To co je?

tatanka1
7. dec 2012

ved mala a to mala rate tyden pred... takze tobide fajn len sa nesmie tak stresivat kvoli tomu 🙂

tatanka1
7. dec 2012

jasne baby ze ti ostanem!! mam vas vsetky rada!!!! a tesim sa ako najneakor za pol roka budeme vaetky kinderka 🙂 a tesit sa na babetka🙂

zlatat
7. dec 2012

@tatanka1 počkaj, niečo mi ušlo? Aj kvetka_ má // 😕 😕 😕
tak ja som 2 tortičky dokončila zajtra ešte tú poschodovú a môžem začať ozdobovať medovníčky do škôlky ... bože tak sa mi nechce, mám ich už týždeň upečené, len ozdobiť ich treba 😒

daniwaugh
7. dec 2012

@lavyrle no prave sa mi nezda ze by aj @kvetka_ mala tak preto sa pytam ze co to toto chapeme sa? 😀

daniwaugh
7. dec 2012

@tatanka1 ved kvetka nesmie do februara 🙂

lavyrle
7. dec 2012

@tatanka1 ty nemyslis ten minulorocny test? Ona davala test z minuleho roka 😉

tatanka1
7. dec 2012

jaj tak to uz ta demencia 🙂 a ktoto daval testik so slabou druhou ciarkou?

daniwaugh
7. dec 2012

@tatanka1 to bola nova baba :D