Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
😀 tak podla tychto rad by som ja mala mat dievcata 😀
Lavyrle tak drzim palce aby to vyslo tento mesiac 😀
no ja asi pojdem buduci tyzden si posediet do ambulancie 🙂 ale tak koncom buduceho tyzdna 🙂
to by snad uz mohlo byt srdiecko vidiet 😉
@tatanka1 juj veru drz, lebo ak to nevyjde hned, zacnem byt nestastna 🙂 tento mesiac to bolo vyslovene len v neplodne dni a aj tak som chvilami mala pocit, ze to vyslo 😅 (aj ked fakt nerozumiem tomu toceniu hlavy - mam asi extremne nizky tlak alebo co)...kazdopadne ma tato mrcha neprekvapuje. No odteraz uz ideme naplno - tak ta najblizsiu mrchu ocakavam niekedy v roku 2014 a aj to az v druhej polovici 😀
ktory tyzden budes buduci tyzden? Nejaky 6-7? To by uz mohlo byt vidno srdiecko 🙂 som zvedava co povedia tvoji chlapci
teraz som zacala 5tt a buduci budem v 6tt 🙂
no a toho 9.1 budem v 9tt 🙂
@tatanka1 no v podstate si myslim, ze by stacilo ist aj toho 9.1, lebo ty nemas ziadnu zlu skusenost nemas co riesit 😉 aby sa nestalo, ze teraz este nebude vidno srdiecko a cele sviatky budes nervozna. Ja som bola naposledy v 8tt, srdiecko uz krasne bilo a vsetko bolo skvele.....a pri mladsom synovi som bola v 6tt, nebolo vidno srdiecko a o dva tyzdne uz ano a je z toho nas mlady
@lavyrle dúfam, že ti nedôjde potvora červená 😉
ja mám BT stále nízku, takže ovulka ešte nebola, som strašne zvedavá, kedy príde, ale tipujem, že najneskôr zajtra ( dúfam ), dnes ráno sme to ešte poistili pred odchodom MMa do práce 😅 😅 tak nech žubrienky prežijú a počkajú si na vajko 😀 lebo drahý príde až koncom týždňa ☹
Dobré ránko kočeny! Ale nám krásne nakydalo sniežiku!!! juj kolka radost môjho syna,mozeme ist von stavat snehuliaka a sankovat sa 🙂
Co mate nove kočeny ? nejako ste sa rozpisali a nemam ani čas to všetko prečitat! ☹
@twistybaby praveze sa nejak menej pise 😉 u nas stale kyda. Ja akurat dopekam muffinky a linecke 🙂 a poobede zacina klasika - rozvoz na treningy a medzitym nakupy
Tak ja som sa teda vobec nepotesila, ked som dnes rano uvidela ten sneh - u mna je to hned myslienka - TO ZAS BUDU CESTY A ZAPCHY V BA!!! A veru aj tak bolo - vyrazili sme z domu 15min. skor ako zvycajne a aj tak som prisla do prace 10min. nesor ☹ Tearz snezi tak pomaly, "rozpravkovo". @twistybaby @lavyrle
@lavyrle no super ! ja by som sa tiez mala pustiti do lineckých a este do jednej várky perničkov lebo nejako sa pojedli... 🙄 vsetkym sa tak pačili že zmizli už na druhy den 😒 no nevadi,aspon mozes zacat snazilkovat aby sme sa do tých septembroviek teda stihli vsetky 🙂 no a @zlatat ma pravdu,jonaš každe mimo plodnych dni 😉
@mauerka aj ja zijem pri BA,ale mam to stastie ze som na materskej a ranne zapchy v meste ma zatial moc netrapi chi 🙂 inak by ma asi slak trafil. ale kym sa vratim do prace sa tak zmeni klima ze nam uz ani snezit nebude cez zimu 😒
@twistybaby Ved to - aj kvoli situacii s dopravou by som taaaak rada zostala doma 🙂 Uplne mam z toho nervy stravit denne 1,5hod v aute, ale co uz....ved sa mozeme aj niekam na lazy 😀
ahojte kocky moje. dlho som neprispievala , teraz to napravim.
ja som rano tiez vstala zbadala co je vonku a rozhodla sa, ze skor nez o deviatej nejdem do prace. dobre som urobila, to bolo o nervy urcite rano. ale este o tej deviatej som nevidela ani jednu odhrnutu cestu... neviem na co sa caka, ale tak to je bezna realita v BA rok co rok.
Co sa Jonasa tyka, mne sa posunuli teraz asi moje dni a vyzera to tak, ze by som mohla mat na jonasove dni aj neplodne, takze urcite to vyskusam na buduci rok, nic za to nedam. V mojom okoli same tehotne, je to ako virus , siri sa to 😵 dufam, ze vydrzim byt imunna este aspon 2-3 mesiace 😉
v radiu uz hraju vianocne pesnicky, no je mi z toho zle, lebo nemam este ani jeden darcek a ani sa mi nechce nakupovat 😒 vy ste na tom ako s vianocnymi nakupmi?
Ja hlasim, ze darceky VSETKY som mala uz pred 2 tazdnami skompletizovane, pobalene 🙂
Len moj muzik nevie, co by som tak chcela...a stale dobiedza, ze mam napisat Jeziskovi...a verte ci nie - JA NIC NECHCEM ☹ CHOREEEE! hmmmm, takze vacsie starosti ako s darcekmi pre vsetkych okolo /a to este aj segra sa vydava o 2 tyzdne/ mam sama so sebou... Poradte mi darcek pre mna 😀 @kvetka_
@mauerka
@kvetka_ ja uz mam vsetky darceky asi mesiac,rada nakupujem v predstihu,este zopár som ich objednala zo sportsdirect tak cakam,kym to dojde,hadam to do vianoc stihnu.... ja si prajem len jeden najvecsi darcek,a to //, snad sa mi to splni . Inak radsej darceky davam ,ako dostavam. Mozno neuveritelne,le je to tak. ja ked po niecom tuzim,alebo nieco potrebujem,tak si to kupim aj behom roka,ale je super pocti ked niekomu darcek date,prekvapite ho,a potesite. viac ma to tesi ako ked ten darcek daju mne 🙂 preto vzdy nakupujuem celej sirokej rodine a znamym 😀 teraz nieco dnešné- moj muz ma dva týždne dovolenky od dnes,takze sa pustil so synom do roboty,prikladam aktualnu situaciu na našom dvore 😀
@mauerka nahodou my byvame tri roky tesne za mestom (autom 5 minut) a ked to porovnam s tym, ze som zila cely zivot v meste a nejaky cas aj v BA - nuz tieto lazy mi z toho vychadzaju najlepsie 😀
@zlatat no ujo Jonas sa bud sekol alebo svoje urobilo tych 20minut meskania 😀
@mauerka mas pravdu. Zaklad je silna viera, ktora mi tento mesiac este chybala. Skor som to brala ako srandu, ale odteraz vsetka sranda konci 😀 darcek pre teba //.....ja okrem toho chcem taku kefu s fenom od rowenty 😉
@kvetka_ ja tento cas milujem, aj ten gyc, aj tie pesnicky. To mi skor vadi, ked v septembri v HM zacnu strasit s Vianocami. Tiez este nemam skoro nic - akurat mozno dvojo treniek, jednu knihu 😀
@twistybaby hehehehe......este pred 2 tyzdnami si mi pisala ako nemate sneh a pozeram, ze pomaly ho mate viac ako my 😝
@lavyrle no to len dnes! obrovske prekvapko! vecer este nic nebolo a rano ze 😲 a kydá a kydá a tak husto ze zachvilku tu bude pol metra!

tak ja som vcera nestihla medovnicky, hadam dnes 😎 - len dufam, ze si to nebudem hovorit cely tyzden- ze dnes 😀
ale tak cesto sa nepokazi, med ma vyborne konzervacne ucinky 😎
btw ja by som tiez uz najradsej testovala, ale este by nic nebolo vidiet 😎