Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby aj my takto kúrime v dome 😅 Je to na nezaplatenie a ten úžasný pocit pri krbe, praskajúci ohník ... júj romantika 🙂
Aj u nás furt sneží - napadlo síce len 5 cm snehu, no na nás je to viac než dosť ... samozrejme cestári spinkajú sladúčko, našu ulicu ani neodhrabali, nie to ešte posypať 😠 😠 😠 takže ja sa furt modlím, keď idem niekam preč a musím na konci našej ulice brzdiť, lebo musím dať prednosť autám, ktoré sú na hlavnej ceste - a keď to nie je posypané, tak amen-tma, už som tam veľakrát dostala šmyk taký, že ma to stočilo a bola som šťastná, že som neskončila na hlavnej ceste a nebuchlo do mňa auto 😒
Nemám rada zimu, odkedy som šoférka
Ja tiež ešte nemám pobalené darčeky, ale niečo už nakúpené mám a na niečo čakám, kým príde poštou ... no a kúpila som segre pre jej bábätko do výbavičky pár vecičiek - dnes to prišlo - bože také to je chutnučké, malinké ... už som aj zabudla, akí boli moji chlapci maličkí ... trošku ma pritom chytila nostalgia, že takto som mala kupovať veci pre svoje bábätko, ale čo už, dúfam, že sa ho čoskoro dočkám a budeme mať rovnaké prekvapko ako spred 2 rokov, kedy som si na Vianoce našla // ( hoci to zle dopadlo ☹ )
@twistybaby @zlatat juj baby ja vam tak zavidim tie domy s krbmi 🙂
neboj sa zlatka, musis si verit, ze to pojde, ze ste vcera albo dnes rano uz spravne zamiesili na to dievcatko, dobre? treba mysliet pozitivne 😉
kvetka tak my mame tiez tento rok 1x taketo vianoce iba my a deti 🙂 velmi sa tesim 🙂
@kvetka_ chápem ... mala by som ozdobovať medovníčky, ale taaak sa mi nechce 😒 😒
Ozaj, podľa tohoto ak by sa teraz zadarilo, bolo by to dievčatko ... skúšala som aj segre a tiež vyšlo to, čo čaká a aj na nášho anjelika to pasovalo aj mojich chalanov ... no a ak to funguje tak ako to vyzerá, tak všetci naši 3 anjelikovia boli chlapci
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...
môžte len tak zo zábavy skúsiť, či to aj vám pasuje
@zlatat pocuj pamatas si ako sme riesili tu vec s tymi prstenmi na retiazke? ci vihla a nit?
mne to vyslo inak, mne vsetci dookola hovorili, ze brucho mam na dievca a ze aj plet sa mi zhorsila a tak a len ten prsten mi ukazoval chlapceka. a bol to chlapcek. teraz sa bojim si to zasa urobit. bojim sa ze ukaze len jedneho chlapceka a nic viac. ako to bolo pred tym si nepamatam. tebe to ako vychadza?
takže dievčatko zarobíme len v týchto mesiacoch - podľa číňanov .... teraz, február, máj, august, október, december 😀 😀
@kvetka_ sranda a skúšala si aj ten link, čo som ti písala? Lebo o 3 deťoch viem na isto pohlavie ... naši dvaja drobci a posledný anjelik bol tiež chlapček - a mne to vyšlo všetko
Čo boli na nete také tabuľky, kde si si sama hľadala, tak tam mi to nevyšlo, tak mal byť Radko dievča
@kvetka_ mne to vtedy vyšlo na dievčatko - s tou ihlou, robila som si aj ten "ocikávací" test pohlavia a tam vyšiel chlapec a aj teraz podľa tohto linku vyšiel chlapec.
Po "TOM" som si robila zase to s ihlou a nitkou a zrazu vyšiel chlapček 5x a šieste dievčatko ale mala som pocit, že sa mi ihla ani zasvet nechce zastaviť - furt sa to točilo, kmitalo,... novyšlo mi hádam aj 10 detí - akože haluz, ale dúfam,ž e nebudem mať toľko potratov ... už si to viac nerobím 😒
@zlatat ano skusala som stale dievca. a vsade dievca mi vychadzalo. ja som asi v tomto vynimka. ale teraz ked budem tehu nechcem vediet co to bude. fiha to s tou ihlou, no dakujem pekne, kolko by ti len ta ihla dozicila 🙂 ale ja si myslim ze vsetko su to len take "bachorky" jednemu to vyjde druhemu nie. nic nie je na 100%. iba ten jonas dufam :D
babyyyyyyyyyyy, brat mi zohnal pre mojho starsieho syna jeho vysnivany darcek, Jezisko musel do Svajciarska napisat, na SK som ho uz nevedela zohnat, vsade bol vypredany. Ja sa taaaaak tesim, ze aky bude maly pod stromcekom stastny 🙂 🙂 🙂 Proste mam uzasneho brata 🙂
http://www.testpohlavia.sk/ Jooooj, kiez by sme uz taketo testy riesili...a nie jak ja stale ovulacne 😀
Ja o tych testoch na urcenie pohlavia viem iba tolko, ze existuju 🙂 Ked som bola ja tehu pred 13timi rokmi, jasne, ze nic take nebolo a teraz som este nemala ani prilezitost riesit to... A co sa ultrazvuku tyka /jasne, ze nie tie terajsie moderne/, ale my sme 3x mali "potvrdene" dievcatko a narodil sa Adam 😀 @daniwaugh @zlatat

ja som pominule roky mala uz davno aj zabalene darceky, tento rok nic- nejako este nesviatkujem. hoci pesnicky v radiu ako aj ten sneh tomu nasvedcuju. Tak sa hadam zaktivizujem a dam veci do poriadku. Doma uz mame vyzdobu- dali sme si nalepky na okna 😀
a inak tento rok nechcem ani ja nic pod stromcek, ja mam asi taky skvely zivot alebo co, ale ja naozaj nic nepotrebujem. ja budem mat tento rok uplne specialne vianoce- prvy krat sama s muzom, nejdeme k nikomu na vianoce, budeme sami dvaja. tak si to uzijeme 🙂