icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
mauerka
10. dec 2012

@daniwaugh Celkom ma utesujes, ze nielen ja som v poslednej dobe doslova vsezravec....aaaaaaaaaaaaaaa!!!!! A lepi sa to na mna nepricetne ale neviem si povedat, ze "Cica, nezer!" Jooooj, zlostim sa na seba! ☹

laja77
10. dec 2012

@zlatat no teda paráda, tak idem zacat aspon s pecenim 🙂

zlatat
10. dec 2012

@mauerka ja som na tom podobne ... len vy nemáte moju sloniu váhu 😔 😔

swety1
10. dec 2012

aj my sa snazime a verim ze 2013 bude ten nas stastnejsiiiiii!!!!!

swety1
10. dec 2012

@swety1 po sviatkoch si treba dat lep na chladnicku a nejezt..!!!! nedari sa to ale verim ze to pojde lepsie...

tatanka1
10. dec 2012

Dievcata ja som si dala uuuzasny chlieb s mastoi a cibulou 🙂 mnaaaaamka 🙂 to som nejedla uz dobre dlho 🙂
zlatat tie medovnicky su uuuzasne 🙂

zlatat
10. dec 2012

@tatanka1 ďakujem, jéj chlieb s masťou a cibuľou, si mi narobila chute, asi si pôjdem aj ja dať - mám doma kačaciu masť

kvetka_
10. dec 2012

babyyyyy ja tu chudnem! no da sa pri vas haaaa? mnam medovniky mnam chlieb s mastou 😀

daniwaugh
10. dec 2012

@swety1 tak vitaj medzi nami 🙂

daniwaugh
10. dec 2012

@kvetka_ aj ja chcem schudnut ale koli kojeniu tak ci tak nemozem a uz na ten mesiac sa mi to neopla :D

lavyrle
10. dec 2012

@zlatat ale tam by ti to malo kmitat len pri pocte narodenych deti - teda nie pri pocte tehotenstiev. Mne to kamoska tiez robila a vyslo mi to 2x chlapec a potom dievca. Robila mi to viackrat 🙂

zlatat
10. dec 2012

@lavyrle mne ktosi povedal, že to počíta tehotenstvá ... maj rozum, 10 detí, to čo by som podľa toho mala rodiť ešte ako 60-ročná ? 😀 😀 😀 😀

zlatat
10. dec 2012

@daniwaugh
@lavyrle ja som to s chudnutím vzdala - čo som ja vyskúšala diét, zmeny stravovania, držala som sa rád endokrinologičky - zakaždým som dala dole 2 kg a koniec, skončila som - ďalej to nešlo. Tak som sa na to vybodla.
Keď som bola teraz naposledy tehu, tak som vkukse jedla a ja som chudla - za 3 mesiace som schudla 5 kg čo sa mi inokedy nepodarilo ani za 3 roky 😖
Ale to som mala ideálnu hodnotu TSH hormónu ( štítnej žľazy ) ... po šestonedelí mi klesol a ja som pribrala všetko, čo som schudla 😢 a to som nerobila nič iné, dokonca som menej jedla ako v tehu.
Takže u mňa to všetko robí štítna žľaza 😖
@swety1 vitaj ... moje šťastné číslo je 13 a najlepšie je, ak je vtedy piatok ... tak verím, že rok 2013 bude pre nás po dlhej dobe šťastný

lavyrle
10. dec 2012

@zlatat tak potom ako? Ja mam 4 tehu za sebou a iba 3x sa to kyvalo

daniwaugh
10. dec 2012

@lavyrle je to tiez nezmysel :D mne nic nevychadza, max mal byt podla cinanov baba (ale spravili sme ho den po ovu) a aj ten prsten sa mi kadejako kyval e alex bude baba no uz ja nicomu neverim :D

zlatat
10. dec 2012

@lavyrle no ja neviem ... skúsila si si to aj teraz?

swety1
10. dec 2012

@zlatat ahoj aj ja mam tento problem neda sa nic robit ked je to tak hormonami nic nespravimeeee!!!hlavne ze deticky mame zdravucke a stastne!!!!§

kvetka_
10. dec 2012

babule s tym kyvanim, no mne to vzdycky ukazovalo blbosticky, ale az ked som bola tehu, tak mi ukazalo ze chlapec. ja som niekde aj taku variantu citala, ze sa to ma len nad tehotnym bruchom a s obruckou ( no chudence slobodne matky 😀 ) a neviem ako to pocita, lebo ked sa nad tym zamyslam, tak susede, co ma dve deti a jedno potratila vzdy ukazuje len tie dve. ja tiez nicomu takemuto neverim, to je len tak na pobavenie 😵 ale stavim sa ze ked budeme tehu tak si budeme vypocitavat podla vsetkeho mozneho a budeme skusat, ale ved to k tomu patri, nie?

somsa
10. dec 2012

@kvetka_ aka obrucka nad bruskom? Som bola cely den mimo tak sa stracam.

twistybaby
10. dec 2012

@zlatat no klobuk dole! medovničky paráda! mne by sa az takto nechcelo s tym hrat,mas super fantaziu 🙂

Ja som dneska piekla druhu varku medovnikov, zdobil aj manzel tak som to mala rychlejsie 🙂 Inak som celý deň upratovala jak blazon ale mam pocit ze ajtak bude zas kazde sklo docapkané do vianoc a vsade sadne tona prachu znova.mam taky velky dom ze som unavena z tolkeho utierania prachu,umyvania milion okien a umyvania dlazok ☹
Inak sme trosku na obed boli saňovat s malym a manzelom takze sme sa vyblaznili na krasnom snieziku.
Vonku je inak čarovne,taka oranzova obloha,vsade sniezik a tak svetlo je 🙂
a vy tomu kyvadlu veríte? mojej mame vyslo 7 deti a tolko urcite nema 😀 a ani nepotratila .... prikladam nejaké dnešné foto , pre tie,ktoré mna a mojho fotenia nemajú ešte plné zuby... 😅
P.s.: ciarka na ovu testoch silnie,takze asi tu zase vecer nebudem 😅 😀

lavyrle
10. dec 2012

@twistybaby aki ste zlati vsetci traja 🙂

daniwaugh
10. dec 2012

@twistybaby kraaaaaaasne fotky 🙂 a pekne sa vecer mojkajte 🙂

laja77
10. dec 2012

@lavyrle
@zlatat
@kvetka_
o akom kmitani je tu rec? 😀 počula som to niekedy davno uz, pripomente mi 😎

twistybaby
10. dec 2012

@lavyrle
@daniwaugh Dakujeme 🙂

daniwaugh
10. dec 2012

@lavyrle no a ty co, ms mame?:D

daniwaugh
10. dec 2012

cim sa viac blizime k januaru tym viac ma znepokojuje ze nic ani ms ani ovu ale priznajme si ako to je, ovu som si zle merala az do pa dni dozadu - z ranneho mocu a to sa nema, takze bohvie ci som aj nemala medzicasom 🙂

tatanka1
11. dec 2012

dani nebol pride vsetko 🙂

tatanka1
11. dec 2012

Dobre ranko!!!!

zlatat
11. dec 2012

ahojte kočky,

no ovulka včera ešte nebola, dúfam, že dnes už konečne dorazí ... ešte furt mám také slabšie ovu bolesti, no je to omnoho miernejšie ako včera večer, tak hádam už konečne folik praskne 😀 😀
@twistybaby dík ... ani mne sa do toho nechcelo, ale keď som sľúbila, tak som musela no a nakoľko ich v škôlke budú predávať, tak musia aj nejako vyzerať 😀
Inak krásna rodinka ste 😅
@laja77 vieš - vezmeš prsteň, dáš na retiazku aelbo nitku, 3x s ním pohybuješ hore a doel nad otvorenou dlaňou, a potom nad tou otvorenou dlaňou držíš a čakáš či sa ti rozkmitá. Ak sa točí, bude to holka, ak kmitá bude chalan. Nesmieš to sama zastavovať, musíš počkať, kým sa to samé zastaví - po každom dieťatku sa na chvíľku zastaví a potom znova rozhýbe ... ale ako vravím, je to blbosť, lebo mne vyšlo tuším 10 detí

zlatat
11. dec 2012

@lavyrle a čo ty? MS došla?