Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat Dakujeme 🙂 Inak aj ty teraz cakas ovulku? aj ja,mala by prist dnes alebo zajtra tak hadam sa dostavi,Ovu testy su kazdy den silnejsie ale este furt neni ta druha ciarka taka ako ta kontrolna tak netrpezlivo cakam....
Inak vonku je čarovne,zase celu noc snezilo a ako vyjdem von hnem mam super naladu ake je vsetko krasne biele a netopi sa to! 🙂 aj syn ma obrovsku radost,takuto snehovu nadielku on este nezazil tak ideme dneska stavat zase snehuliaka 🙂 mohlo by sa to udrzat az do vianoc... 🙂
Zajtra idem do Viedne na vianocne trhy s manzelom a svagrovcami tak bude trosku romantiky, dieta odnesiem babke a dedovi a nech si ho uziju hehe 😀 len ked mi pride ovulka zajtra tak neviem ako to budem riesit na tych vianocnych trhoch so sexom 😀
@twistybaby hihi aj ja netrpezlivo čakám - hoci ovu testy nemám, ja pre zmenu čakám na to, kedy mi prestanú ovu bolesti - to by bol znak toho, že už prebehla 😀
@zlatat minuly mesiac som aj ja mala ovu bolesti ale az take ze som si dva dni musela davat ibalgin lebo som sa nevedela ani na nohy postavit od boleti. vzivote predtym som taku bolest nezazila.neviem či to suviselo s tym potratom alebo co ale tak ma bolel vaječnik aj maternica ze ma islo porazit. Snad tento mesiac take bolesti nebudu lebo vtedy som ani omylom nemala chut na sex v takych bolestiach .. a nasilu anbez chuti plodit dieta neni bohvieco ... 😒
♥Ak srdce plodu bije menej ako 140-krát za minútu, budete mať chlapca, ak je frekvencia úderov srdca vyššia, bude to dievčatko.♥
No k tomuto výroku mám čo povedat. Ked som lezala v nemocnici na rizikovom,kazdý vecer chodil sluzbukonajuci doktor s takym tym pristrojom s repráčikom,priložil na brucho kazdej mamicke a zisstoval či, a ako silno a rýchlo bije dietatkám srdiečko. Jeden vecer prisiel jeden doktor,mal so sebou sestričku ,a ta sa smiala uz ako prisli do nasej izby (co bola posledná na chodbe). Vravela nam , ze sestričky s doktorom uzavreli stávku,lebo on tvrdil,ze podla toho ako rýchlo bije v brusku srdiečko uhádne čo budeme mat.Oni tvrdili ze urcite neuhadne ani polovicu. Tri sme lezali na izbe,kazdej prilozil tu vec k bruchu,chvilku pocuval a potom povedal pohlavie. V našej izbe sa trafil každej jednej.Vtedy sme tam uz vsetky vedeli co budeme mat,tak sme mu to vedeli potvrdit alebo vyvratit, a ked odchadzal sestrička povedala ze uhadol kazde jedno pohlavie z tých 50tich zien co sme vtedy lezali na oddeleni. Tak čo vy na to? Myslim ze bol macher.Ziadne zaznamy ani papiere v rukach nemal ani on ani ta sestrička, ked chodili po izbách,a neverim ze by si zapamätal 50 pohlavii babätiek ... Takze nieco na tom bude isto 🙂
Ked budem ja tehu,kupim si ten pristroj angelsounds,a budem zistovat 🙂
@twistybaby ja mávam bolesti každý mesiac 😒
Som sa pýtala Dr. či je to OK a on mi povedal, že to je veľmi dobré, že mám bolesti, že je to znak toho, že vaječníky dobre fungujú ... no ale pracuj na bábätku počas bolestí 😖
@zlatat No ale ved to! ako ked mas bolesti? nadarmo dobre funguju vaječniky , ked by som v ten den najradsej lezala schulena pod dekou bez pohnutia v teplučku a hlatala tabletky? sak minuly mesiac to bola taka bolest ze, ( budem neslusna) ,keby mi tam mal manzel stričit čoilen prst tak mu ho zlomim a jeho nakopem 😠 kde to este s laskou plodit noveho cloveka?! 😖
@twistybaby presne niekedy aj ja mám také boelsti - a doki mi ešte povie, že snažilkovať práve vtedy - kurnik, tí chlapi 😠 😠 😠 😠 jasné, že im sa dobre snažilkuje hocikedy, keď oni takto netrpia, ale keby oni mali mať takéto bolesti ako my, tak sa ani z postele nepohnú 😠
@twistybaby ano angelsounds je skvely, ja ho mam doma, kazdy den som pocuvala 🙂 a o tom biti srdiecka som to pocula ja ja ze je to na 100%, ale to som neskusala.
@zlatat ja ani neviem kedy mam ovulku 🙂 vy ste dobre ze viete.
@kvetka_ aj ja mám ten doppler - iná značka ako je angelsounds - tento môj neukazuje frekvenciu tepu, treba počítať so stopkami v ruke 😀 ... ja som srdiečko s ním nepočula, lebo najprv bolo na to skoro a potom už asi nebilo ... požičala som ho kamoške, ktorá je tehuľka, tak ona vravela, že konečne srdiečko našla a počula ho.
Tak si vravím, že keď som tento doppler dala z domu na nejaký čas preč, tak možno práve teraz sa zadarí 😀 😀
@kvetka_ ano , ja som o tom citala na fórach a kazda si to chvali tak urcite budem aj ja pocuvat. Mala som aj chvile kedy sa mi maly aj 2 dni ani nepohol v brusku tak som chytala paniku , a stymto len budem pocuvat a zistim... 🙂 a ja som to doteraz tiez nevedela ze kedy mam ovulku, to len od potratu taketo bolesti mam. Vela som to vzdy predtym iba priblizne-podla hlienu....
@twistybaby je to dalsi nezmysel obavam sa 🙂
http://pregnancy.about.com/od/genderpredictions...
@kvetka_ jaj zlatik tak by som rada, ale fakt ani to ani to.. muz povedal ze budem musiet prestat kojit asi ale to ja nespravim len preto, ze ja chcem dalsie babo.. neukratim alexka o materske mlieko lebo ja daco chcem... :(
to s tymi udermi srdiecka je pravda az nakoniec - asi v 36tt su rozdielne ale to ti je uz prd platne ked ti na 20tt scane povedia co to je 😀 😀 😀
ozaj baby, taka otazka.. ja by som si aj ten krcok kontrolovala ale neviem presne, ktore to je tam vnutri.. viete daktora popisat? akoze na obrazku viem kde je ale to je take tam s tym "cipikom" smerujucim dolu? ci ako? 😀 😀
jaj a bt 36.1
@zlatat zlati angelsounds je od 14teho tyzdna a videla som rozne znacky, niektore su az od 20teho tyzdna. takze ak mas taky, co je od neskorsieho stadia tehu, tak preto si nepocula. ale nevadi, coskoro si ho budes od kamosky pytat spat 🙂
@twistybaby ja zatial asi ani nebudem nic sledovat, ziadnu ovulku, necham to potom na prirodu a ked sa nevydari kupim tie testy. ale spolieham na jonasa 😵
@kvetka_ no ja viem ze mozem ale vsetky testy negativne, ale priznavam sa ze az do nejakych 3dni dozadu som to zle merala, takze TEORETICKY som mohla mat ovu, aj ked tabletky sme vysadili len 9.11 tak ja neviem, hadam sa to uz cele dako upravi. ved moja mama otehotnela ked som mala 5m tak co som ja horsaaaa?:D Alex ma 7 27.12 tak hadam uz moje telo sa pripravilo aleboco... no tak ved uvidime, dufam ze mi pride aspon ovu, ale ak ne, tak pisem jonasovi zaiatkom januara ci mozem robit babo ked nemam ms a nemam si ako vyznacit zelene dni...
@daniwaugh no neni si horsia, veru ze nie. moja sestra mala dokonca len 4 mesiace ked si nasi urobili mna. 😉 no ja by som to povazovala za neplodne dni, ale jasne, ze by som pockala na to co napise jonas. ja som tiez zvedava, ze ako to mne vyjde, aky bude cyklus. no ale kazdopadne do jonasovho terminu uz len 52 dni 😀 u Teba kolko dani? nechce sa mi pocitat
@daniwaugh ja ti neviem,ale vravim ti svoju skusenost,ten doktor v tom bol dobry,vsetci sme len kukali 😲 😀
@zlatat
@twistybaby presne nad tymto som aj ja rozmyslala, ze moja ovu prebieha tak, ze mam bolesti v krizoch, brucho nafuknute, bolesti ako v prvy den menzesu - no vtedy moc nemam chut na sex 😖 ale zas tesne pred ovu mam vacsiu chut ako inokedy 😀 asi je to predsa len dobre vymyslene cele
no baby moj plan, ktory fakt nechcem menit je byt v septembrovkach 2013....najstarsi je januar, mladsi je november a najmladsi by mohol byt september, nech to mam pekne po poriadku kazde dva mesiace 🙂
@lavyrle no o tej chuti tesne pred ovu mi ani nehovor ... a po ovulke po mrchu tá chuť tak opadne, že až.
ja mávam aj vnútri neskutočné bolesti, akoby ma celý krčok bolel a aj maternica, no nakompletku a to sú také bolesti, že ani brucha sa dotknúť. 😒
Môj plán septembrovčiatko ( aj jeden z našich anjelikov mal byť buď koncoaugustový alebo začiatkoseptembrový ) - obaja chalani sú októbroví, jeden na začiatku a druhý na konci, tak sept,. by celkom k tomu aj pasoval 😀
@zlatat presne, potom od ovu to upada. Tak aspon viem ze som normalna 😀 no tesim sa velmi, ze mrcha je uz tu, svoje vnutorne ciele prezit aspon 4 cykly som si splnila a mozem ist veselo na to. Ja sa baby priznam, ze som nikdy nezazila taky ten pocit, ze teraz robime dieta. Proste tak planovane, uvolnene. Vzdy to bolo tak nejak necakane rychlo a vlastne som to nikdy necakala
@lavyrle skoda ze dorazila, mrcha jedna mrchava..
ale baby ta stranka nie je presna, ta jonasovka, co si sa podla nej snazilkovala , lebo ja mam v pokynoch od jonasa, ze plodit mame jeden den pred tym datumom, takze si myslim, ze ty si meskala viac nez 20 minut, 1 den minimalne.
takze na buduci mesiac jeden den pred tym dnom co pisu na nete 😉
@kvetka_ ešte mojko vieš čo na tej stránke znamenajú tí: Tranzitní škodcovia? A keď tam je "bez napeťových aspektov ", tak to je dobre, teda životaschopné bábo?
Jéj a práve pozerám do kalendára 2013 na január a 26.1. vychádza na sobotu .... nooo, žeby som toho Jonáša predsalen skúsila? A kedy máme snažilkovať, keď podľa tej tabuľky to máme robiť 26.1. a čas je tam 00:59
@zlatat no zlati takto, od jonasa nemam ziadne casy napisane. iba cervene datumy. a v pokynoch mam napisane, "k pohlavnemu styku musi prist jeden den pred cervenym dnom. upozornujeme, ze tak v cervenom dni ako aj jeden den, ktory je pred nim sa nesmu sucasne vykytovat aj zelene dni (plodne)...."
a co sa tyka tej zivotnosti, tak dobra zivotnost je tam, kde su ti tranzitni skudci - bez napetovych aspektu. teda podla toho sudim, co mam od jonasa a co je na stranke.
cize ked tebe pise, ze 26.1 podla tej stranky, tak mas plodit 25.1 podla pokynov od jonasa. inak co ja mam od janosa tak je zhodne s tym co je na tej stranke. ale bez pokynov od jonasa by sme nevedeli ze to treba jeden den pred tym a ze dni musis mat neplodne.

@somsa
@laja77 babule ja som citala kdesi este obmenu totho, ze nad svojim tehotnym bruskom takto na nitke alebo retiazke mas obrucku a podla toho ci to kmita alebo robi kruzok sa urci pohlavie.
http://www.mamicka.sk/article-ako-spoznat-pohla... pre tehulky 😉
@daniwaugh urcite si mala dani, neboj sa, mrcha pride bude aj ovula a 11.1 budu neplodne dni! 😵