Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat zlati ja mam 31.1 a vtedy mam
TRANZITNÍ LUNA x Tranzitní škůdci:
(5°19’)
TRANZITNÍ LUNA x Radixoví škůdci:
(3°25’)
TRANZITNÍ ŠKŮDCI x Radixová Luna:
Bez napěťových aspektů
TRANZITNÍ ŠKŮDCI x Radixový 5.dům:
(Vládce 5.domu = Pluto)
(4°36’)
(1°09’)
neviem ti to presne povedat, ako to je, poslem ti do IP moje udaje a kedy mam od jonasa dobru zivotnost. tak skus pohladat pravidlo, ja ho tam nevidim nejako.
no ja sa idem radsej riadit tym, ze sa nejdem riadit nicim 🙂 proste ideme sexovat naplno a ak mi je sudeny chlapec bude chlapec 🙂
@kvetka_ ja vyskúšam toho 25.1. čo to vôbec funguje - ale to fakt len zo zvedavosti, inak v podstate môžme sa túliť, keď celý január bude v prdeli, a nič z toho, lebo v plodné dni budem doma sama ☹ december teraz beží plodné obdobie ( resp. končí )
Koncom januára mám ísť na gyndu tak uvidím, čo porieši doki
ahojte, mozem sa pridat?
my ideme skusat uz o 2 tyzdne.
inak na zajtra mam termin na chlapca takze keby sme chceli dalsieho suhajka tak plodime dnes🙂 som muzovi povedala, ze ak dneska sa budeme milovat, tak len s kondomom 😀 😀
Caute baby, normalne ste ma poslednymi prispevkami tak navnadili, ze som sla na tu stranku na nete - a vyslo mi:
15.12 cca. o 5,30 bez škudcu /inak fasa pomenovanie neviem coho 😀/ a este aj dievca!
Takze 14.12. rano by sme mali mat sex, ked som vas dobre pochopila
Co by vlastne aj vyhovovalo, kedze moj chlapik sa ovela radsej miluje rano ako vecer....len skoda, ze ja naopak 🙂 @kvetka_ @daniwaugh @zlatat
@mauerka jej aj môj chlapík sa najradšej miluje ráno .... teda v poslednej dobe ... ja radšej večer, ale už sa začínam prispôsobovať a taký ranný budíček sa mi začína páčiť - hlavne, keď sa robí pred odchodom MMa do práce ( keď ide na týždňovku ) tak vtedy stúpajú šance, keď mám ovulku niekde v strede týždňa a som sama doma 😀
Aj ja som to tak pochopila, že 14.12. ráno 🙂 .. tak budeš prvý pokusný králik ... ale nesmieš mať vtedy plodné dni - vraj
@zlatat Vazne, ona ma 32, po polrocnom snazeni o 2. babo je teraz 2 tyzdne po kyrete...takze tiez nic moc...
Musim sa ja spytat mojho otca, kade sa flakal 3 roky predtym, kym som sa ja narodila, ked uz ste si take podobne 😀 ale asi sa nikde neflakal, lebo to mal 18 rokov a maturoval, takze nevlastne sestry asi nebudeme 🙂
Baby, tak ak by som ja mala Jonasa posluchnut este o den skor, tak to by bolo v najvacsi menzes a len takto mi to vychadza - no pekne 😖 😖
28dni do skuuusaniaaaaa 🙂
Tak dievcata 🙂 dnes je vraj najplodnejsi den 😀
ja uz chcem aby bolo 24teho...to mam v plane testovat..ak teda dovtedy nedojde mrcha
len baby, u mna je trosku problem to, ze beriem antidepresiva. aj pri prvom tehu som uzivala, tak hadam mi to dokina pozajtra odobri.
inak tie, co skusate o prve, tak vam zaaavidiiiim, to je tak kraaasne

@kvetka_ mne vyhodilo toto pri januárovom dátume ( je tam 26.1. 00:59) a tí škodci?:
TRANZITNÍ LUNA x Tranzitní škůdci:
Bez napěťových aspektů
TRANZITNÍ LUNA x Radixoví škůdci:
(1°50’)
TRANZITNÍ ŠKŮDCI x Radixová Luna:
(2°32’)
TRANZITNÍ ŠKŮDCI x Radixový 5.dům:
(Vládce 5.domu = Pluto)
(5°12’)
(2°57’):
Jedine vo februári mám v prvých dvoch: bez napeťových škodcov ( ale to mi vychádza zase chalan ) .. no a mala som toto aj minulý mesiac toho 27.11.( vtedy bola šanca na dievčatko ) - žiaľ, to som ani ja nevedela, že treba deň predtým a nie v ten deň 😖
No tak 25.1. je piatok, to MM večer bude doma 🙂 🙂
A potom ako to je, už sa viac nesmie "plodiť" ? či sa môže aj po tomto dátume užívať si ?