Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
ja dnes miešam dve na tri .... po dlhej dobe mám chuť na sladké, upiekla som koláčik, spráskala asi 2 kúsky a tie so zajedla kačacími škvarkami 😀 😀 😀 akože kombinácia dovi-dopo ale so mnou to nič nerobí 😀 😀
Zdravim žienky,názov fóra je začíname v roku 2013 a vy tu už snažilkujete o sto šesť. Ako to vlastne je? Dali ste si rezervu? 🙂 🙂
@zlatat Si pre mna hrdinka - ze "dala som si 2 kusky" - uffff u mna to pri dvoch neostane, preto nepeciem 🙂 A ta stranka bola http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
len tam musis zaskrtnut "Ich will schwanger werden"
...a niektore sa presuvame z roka 2012 do 2013 😀 Do 2014 uz nechceeeem!!! @duda223 @laja77
Diki za vysvetlenie, rada sa pridam. 😉
My sme vlastne už od oktobra začali,len ešte to nejak nesílime. Neriešime plodné dni ani iné praktiky.
kočky mňa tak príšerne bolí hlava - ide mi to od krčnej chrbtice ale že nenormálne ... asi bude zmena počasia 😒
@twistybaby kde sa tulas? 😀
celkovo si myslim, ze plany su na to, aby sa porusovali 😀 my sme tu na to ako stvorene
@duda223 vitaj medzi nami dievcatami a cit sa tu ako doma. To bude tvoje prve dietatko?
@zlatat obavam sa, ze mas pravdu. Je vyrazne teplejsie 😖
@mauerka rok 2014 ani nespominaj prosim ta 😠 to uz budeme riesit prve prikrmy 😀
@daniwaugh
@lavyrle
@zlatat
@mauerka
@laja77
Ahojte kočeny, ja vás intenzivne čítam cez mobil,len som mala teraz nabitý program tak som si nemala cas sadnut za počitač a riadne vám napísat... Som rozlietaná,posledné darčeky zhánam,boli sme na vianočných trhoch jeden celý deň,a okrem toho si užívam manželovu dovolenku velmi silno "aktívnou zblyžovacou formou" 😀 kedze mam ovulaciu sustredim sa asi len na jediné ...
Okrem ineho som v strese,ta kamaratka o ktorej som vam pisala ze som ju mala viest v 41tt do nemocky, este v tu noc brala sanitka,lebo necitila pohyby a dostala priserne bolesti,nastastie vysvitlo ze babo je ok,len ma velmi malo plodovej vody... a oni ju uz dva dni nechavaju cakat (neviem naco).... tak mam stres aj o nu....
Inak čo vy a vianoce? budete ich travit iba so svojou najuzsou rodinkou (manzel ,deti) alebo aj so svokrovcami alebo rodičmi?) Ja mam tento rok (neplánovane) na krku mamu aj sestru,budeme ako za detsva vsetci pohromade. 🙂
@somsa velmi elegantné ,mne sa to rozhodne páči ! 🙂
@somsa no davaj pozor na to soferovanie! otrasne su cesty teraz tak ziadne mikrospanky! oči dokoran ! daj si pod viečka špáratká 😀
@duda223 vitám, vitám ta aj ja 😉
lavyrle planujeme už druhe babatko, naša 4-ročna slečna prave zaspala
a mimochodom, dakujem za pekne privitania žienky
@zlatat no super kombinácia 😀 škvarky a koláč 😀 ja som si prave na kapustnicu dala do seba 1dcl vaječný likér tak čakám čo to somnou urobí 😀 😀 😀
Heehe, to si píšte, že to bude šťastný rok! Som dieťa trinástkové 🙂 13. apríla narodeniny, 13. decembra meniny, prvého chalana som mala v rovnaký 13. deň narodeného, teraz mám dlhoročného partnera, ktorý má narodky deň pred mojimi, ale jeho ségra má v rovnaký deň narodeniny ako ja 🙂) na dovolenkách som vždy úplnou náhodou ubytovaná na izbe s č. 13, a tak ďalej 🙂

@laja77 to ti verím 😉