icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
14. dec 2012

@laja77 to ti verím 😉

zlatat
14. dec 2012

ja dnes miešam dve na tri .... po dlhej dobe mám chuť na sladké, upiekla som koláčik, spráskala asi 2 kúsky a tie so zajedla kačacími škvarkami 😀 😀 😀 akože kombinácia dovi-dopo ale so mnou to nič nerobí 😀 😀

duda223
14. dec 2012

Zdravim žienky,názov fóra je začíname v roku 2013 a vy tu už snažilkujete o sto šesť. Ako to vlastne je? Dali ste si rezervu? 🙂 🙂

laja77
14. dec 2012

@duda223 no mna a twistybaby tu pozvala lavyrle zo snaziliek od septembra 2012, kedze to ich forum sa zosukromnilo, my sa teda snazime od septembra 🙂 😎 a velmi sa nam tu paci 🙂

lavyrle
14. dec 2012

@laja77 ano, ano to je priznak !!! Ziadne lieky si nedavaj, vydrzis 😉

lavyrle
14. dec 2012

@duda223 je to vlastne uplne jedno 😀 niektore sa uz snazia, ine to len planuju, ale vsetky snivame o babatku v roku 2013 🙂

laja77
14. dec 2012

@lavyrle si zlata 🙂 a hadam mas pravdu 😉

mauerka
14. dec 2012

@zlatat Si pre mna hrdinka - ze "dala som si 2 kusky" - uffff u mna to pri dvoch neostane, preto nepeciem 🙂 A ta stranka bola http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
len tam musis zaskrtnut "Ich will schwanger werden"

...a niektore sa presuvame z roka 2012 do 2013 😀 Do 2014 uz nechceeeem!!! @duda223 @laja77

daniwaugh
14. dec 2012

@duda223 ja sa este nesnazim 😀 😀 😎 😎 😎

duda223
14. dec 2012

Diki za vysvetlenie, rada sa pridam. 😉

laja77
14. dec 2012

@duda223 vitaj medzi nami, nech sa Ti tu tiez paci 🙂

daniwaugh
14. dec 2012

@duda223 ono to je tak, ze plan bol a daktore preistotu uz zacali a dako sa im aj zadarilo 🙂 ja zacinam az v januari :P

duda223
14. dec 2012

My sme vlastne už od oktobra začali,len ešte to nejak nesílime. Neriešime plodné dni ani iné praktiky.

zlatat
14. dec 2012

@mauerka no pred chvíľkou padli ďalšie dva ... a 1/4 koláča s priemerom 28 cm je fuč 😝 😝 😝 😝

zlatat
14. dec 2012

kočky mňa tak príšerne bolí hlava - ide mi to od krčnej chrbtice ale že nenormálne ... asi bude zmena počasia 😒

somsa
14. dec 2012

@zlatat
@laja77 ja keby som bola paranoidna tak by som dnes videla prvy priznak..rano som skoro za volantom zaspala asi 3 hodiny po zobudeni..a to som celu noc v pohode spala a cely den som uz ani soferovat nemohla lebo by som niekoho zabila....a pobede som zaspala hned ako som si sadla na zadok

laja77
14. dec 2012

@somsa tak toto som mala vcera, prisla som domov a ze aspon na 10 minut si musim pospat 😎 . A za tym volantom si davaj pozor

somsa
14. dec 2012

@laja77 no ved som to vyriesila tak ze som si sla ku kozmeticke oddychnut :D ...a potom už šoferoval iba drahy

laja77
14. dec 2012

@twistybaby kde sa tulas? 😀

lavyrle
14. dec 2012

celkovo si myslim, ze plany su na to, aby sa porusovali 😀 my sme tu na to ako stvorene

@duda223 vitaj medzi nami dievcatami a cit sa tu ako doma. To bude tvoje prve dietatko?

@zlatat obavam sa, ze mas pravdu. Je vyrazne teplejsie 😖
@mauerka rok 2014 ani nespominaj prosim ta 😠 to uz budeme riesit prve prikrmy 😀

somsa
14. dec 2012

baby...ja len tak odveci..zajtra ideme na obed lebo nadejny svokoro ma 65..a on je taky kaviarensky typ tak som mu toto vymyslela a vyrobila..s pomocou draheho (on to vypekal v peci)..a dnes to bol zaniest do jeho oblubenej kaviarne a zajtra tam prideme a rovno mu do toho urobia kavu...co poviete?

twistybaby
14. dec 2012

@daniwaugh
@lavyrle
@zlatat
@mauerka
@laja77
Ahojte kočeny, ja vás intenzivne čítam cez mobil,len som mala teraz nabitý program tak som si nemala cas sadnut za počitač a riadne vám napísat... Som rozlietaná,posledné darčeky zhánam,boli sme na vianočných trhoch jeden celý deň,a okrem toho si užívam manželovu dovolenku velmi silno "aktívnou zblyžovacou formou" 😀 kedze mam ovulaciu sustredim sa asi len na jediné ...
Okrem ineho som v strese,ta kamaratka o ktorej som vam pisala ze som ju mala viest v 41tt do nemocky, este v tu noc brala sanitka,lebo necitila pohyby a dostala priserne bolesti,nastastie vysvitlo ze babo je ok,len ma velmi malo plodovej vody... a oni ju uz dva dni nechavaju cakat (neviem naco).... tak mam stres aj o nu....
Inak čo vy a vianoce? budete ich travit iba so svojou najuzsou rodinkou (manzel ,deti) alebo aj so svokrovcami alebo rodičmi?) Ja mam tento rok (neplánovane) na krku mamu aj sestru,budeme ako za detsva vsetci pohromade. 🙂

laja77
14. dec 2012

@somsa mne sa to paci, je to mile 🙂

twistybaby
14. dec 2012

@somsa velmi elegantné ,mne sa to rozhodne páči ! 🙂

twistybaby
14. dec 2012

@somsa no davaj pozor na to soferovanie! otrasne su cesty teraz tak ziadne mikrospanky! oči dokoran ! daj si pod viečka špáratká 😀

twistybaby
14. dec 2012

@duda223 vitám, vitám ta aj ja 😉

duda223
14. dec 2012

lavyrle planujeme už druhe babatko, naša 4-ročna slečna prave zaspala

duda223
14. dec 2012

a mimochodom, dakujem za pekne privitania žienky

twistybaby
14. dec 2012

@zlatat no super kombinácia 😀 škvarky a koláč 😀 ja som si prave na kapustnicu dala do seba 1dcl vaječný likér tak čakám čo to somnou urobí 😀 😀 😀

lucifer013
14. dec 2012

Heehe, to si píšte, že to bude šťastný rok! Som dieťa trinástkové 🙂 13. apríla narodeniny, 13. decembra meniny, prvého chalana som mala v rovnaký 13. deň narodeného, teraz mám dlhoročného partnera, ktorý má narodky deň pred mojimi, ale jeho ségra má v rovnaký deň narodeniny ako ja 🙂) na dovolenkách som vždy úplnou náhodou ubytovaná na izbe s č. 13, a tak ďalej 🙂