Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@laja77 Zlatko, mam 8 v chladnicke 🙂
LH je strasne zvlastny hormon - a asi u kazdej baby sa vyplavuje uplne inak.
U mna konkretne tento cyklus - jeden den NIC, o 24h. - vyslovene pozitivny, na dalsi den slabucky duch...@zlatat podla mna skor pozostatky po ovu /hoci by som ti strasne rada dopriala TSH/, ale ved skus aj zajtra poobede - ak bude silniet, tak by to bolo super 🙂
Bolestive prsia aj podbrusko mavam ja aj 5-6 dni pred ms,
Som dnes 26DC, 8DPO - prsia bolia, vcera aj podbrusko, teplota sa zatial drzi. Po vsetkych tych mesiacoch sa snazim nepozorovat sa nejak extra a nepripisovat kazde "stipnutie" niecomu inemu ako jednoducho "stipnutiu"
ahojte kočky, po dlhom čase som sem znova nakukla 🙂 Včera skončila mrcha a ideme sa snažiť 😉 Konečneeeeee 😀 ... v januári má mm 30tku, no nebol by to zlý darček 🙂
Ahojte baby. Mam 7 mesacnu dcerku a chceli by sme druhe mimi. Zatiaľ berem hak (dokončím mesiac) počkám na mrchu a začíname. Už sa teším na to testikovanie, meranie. Babi papate niektorá femi kvapky na podporu činnosti vaječníkov?
@katus83 to by bol priam najkrajsi darcek 🙂 aj mne akurat skoncila mrcha a zaciname 😉
@zlatat ked ako sa to da nepozorovat sa? Mna fakt uplne vazne boleli krize a podbrusko tyzden pred mrchou - nikdy predtym sa mi to nestalo. Vyrazky mavam tesne pred mrchou a teraz naopak - mala som ich v polovici cyklu a tesne pred mrchou sa plet krasne vycistila, bolesti zmizli 😕 uz sa mi fakt zacalo zdat, ze sa deje nieco neobvykle. No....a nic sa nedialo....
@lavyrle no nedá sa to celkom vypustiť ... u mňa toto nie je bežné, lebo ja ani neviem, že mi dáka MS má prísť, proste vždy si chodí tak akoby nečakane - teda žiadne bolesti v podbrušku týždeň pred MS, ani vyrážky, ani boelstivé prsia - no trošku sa zväčšia, ale to je všetko.
Alebo sa kyretom dačo dobabralo s mojim cyklom ? 😖
ja sa ale vooobec necitim tehu teda
Ahojte babule co je tu noveho?
@lavyrle teda vy pisete ako blaznive 🙂
my sme boli 4 dni v tatrach ako islava 70- ky mojej maminy 🙂
clě dni sme boli vonku a na vecer sme isli plavat a do wellnesu 🙂
a potom vecera do baru a spat 🙂
no len ja som nepila 🙂. a musela som to nejako zahovorit 🙂
ja sa citim uzasne ani zle ani nic mi nie je. Jedine ci mam naliate prsia a sem tam sa maternica natahuje. Jo a niekedy plny nos 🙂. Inac sa citim fantasticky. 🙂 dokonca som to potajme mamine posepla a ona sa vylakala lebo sa o mna boji 🙂- kvoli sekciam .... tak som ju upokojola a ved si to musim dat aj potvrdit a nech sa tesi , co ona ano miluje vnucatka 🙂 ale 3 si naraz nevezme 🙂 s 2 to zvladla este 🙂. ale ved to je jasne 🙂 ze to uz nebude take lahke 🙂 a max ked mi len pomoze 🙂
mm riesi ake auto by bolo dobre pre veeelku rodinku 🙂 tak som mu povedala ze to mame este cas riesit 🙂
@daniwaugh Ďakujem,keby to konečne vyšlo bola by som ten najšťastnejší človek na svete.Inak nechcem si nahovárať,ale tie chute čo mám...no dovi dopo.Na Vianoce som chcela piecť žĺtkový rez,no musela som ho upiecť už včera,inak by som asi zabažala a nemusím ani písať,že som ho doslova zožrala,dnes by som za zemiakový šalát aj vraždila,v tomto sa nepoznávam.A ako sa mi drieme,ešte ani riadne nevstanem a už sa mi drieme zas,hotová spavá nemoc.Ale vďačne prespím aj 20 hodín denne keby sa zadarilo 🙂
@tatanka1 Dacia logan MCV alebo to nové Lodge ... my sme chceli toto kombičko, ale keď sme vlani kupovali auto, tak sme ledva našetrili na sedan, takže máme Daciu logan obyčko ... ja som s ním veľmi spokojná, aj MM a sme si povedali, že ak toto doslúži, zase pôjdeme do Dacie ale už do kombička

@zlatat ved nad nim rozmyslam, ale co ak ho nebudem moct ochutnat? 😀 Ale tak pravdupovediac, ja ho velmi rada podarujem, ak by som ho nemohla 😉