icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
laja77
17. dec 2012

@zlatat ved nad nim rozmyslam, ale co ak ho nebudem moct ochutnat? 😀 Ale tak pravdupovediac, ja ho velmi rada podarujem, ak by som ho nemohla 😉

zlatat
17. dec 2012

@laja77 hej ... mne OVU test pri všetkých 3 tehu ( aj keď teda nedopadli dobre ) ukázal ethu skôr ako tehu test.
Len ono tie čiarky na ovu teste sa musia každým dňom stmavovať až budú pozitívne - teda testovacia čiarka riadne silná ako pri ovulácii

mauerka
17. dec 2012

@laja77 Zlatko, mam 8 v chladnicke 🙂

LH je strasne zvlastny hormon - a asi u kazdej baby sa vyplavuje uplne inak.
U mna konkretne tento cyklus - jeden den NIC, o 24h. - vyslovene pozitivny, na dalsi den slabucky duch...@zlatat podla mna skor pozostatky po ovu /hoci by som ti strasne rada dopriala TSH/, ale ved skus aj zajtra poobede - ak bude silniet, tak by to bolo super 🙂
Bolestive prsia aj podbrusko mavam ja aj 5-6 dni pred ms,
Som dnes 26DC, 8DPO - prsia bolia, vcera aj podbrusko, teplota sa zatial drzi. Po vsetkych tych mesiacoch sa snazim nepozorovat sa nejak extra a nepripisovat kazde "stipnutie" niecomu inemu ako jednoducho "stipnutiu"

laja77
17. dec 2012

@zlatat aha, priznam sa, ze s ovu testami nemam ziadne skusenosti, este som ich nepouzila 🙂 . Ale to s potvrdenim tehu ovu -testami som uz citala 😎

mauerka
17. dec 2012

@zlatat A zabudla som napisat - aj ja som dnes zo "zvyku" ocikala ovu-test - čistý jak panna 😀

zlatat
17. dec 2012

@mauerka koľký si DPO?
Veď aj ja "zo zvyku" 😀 😀 .. no ja do toho 24. nevydržím :-/

mauerka
17. dec 2012

@zlatat 8DPO

zlatat
17. dec 2012

@mauerka aj ty si 2 dni predo mnou? 😀 Ale keď tvoj je snehobiely, a máme testy rovnaké, tak moje telo asi zblblo ... no nič, kašlem na to, idem robiť Mickey mouse a potm cestárske auto - jak sa mi nechce 😖

katus83
17. dec 2012

ahojte kočky, po dlhom čase som sem znova nakukla 🙂 Včera skončila mrcha a ideme sa snažiť 😉 Konečneeeeee 😀 ... v januári má mm 30tku, no nebol by to zlý darček 🙂

zlatat
17. dec 2012

@mauerka tiež si myslím, že to bude asi pozostatok po ovu ... 🙂
Aj mne sa teplotka drží, včera klesla a dnes zase vyskočila hore ... no a tiež sa snažím udržať sa na uzde a nepozorovať sa moc

jaja018
17. dec 2012

Ahojte baby. Mam 7 mesacnu dcerku a chceli by sme druhe mimi. Zatiaľ berem hak (dokončím mesiac) počkám na mrchu a začíname. Už sa teším na to testikovanie, meranie. Babi papate niektorá femi kvapky na podporu činnosti vaječníkov?

lavyrle
17. dec 2012

@katus83 to by bol priam najkrajsi darcek 🙂 aj mne akurat skoncila mrcha a zaciname 😉
@zlatat ked ako sa to da nepozorovat sa? Mna fakt uplne vazne boleli krize a podbrusko tyzden pred mrchou - nikdy predtym sa mi to nestalo. Vyrazky mavam tesne pred mrchou a teraz naopak - mala som ich v polovici cyklu a tesne pred mrchou sa plet krasne vycistila, bolesti zmizli 😕 uz sa mi fakt zacalo zdat, ze sa deje nieco neobvykle. No....a nic sa nedialo....

zlatat
17. dec 2012

@lavyrle no nedá sa to celkom vypustiť ... u mňa toto nie je bežné, lebo ja ani neviem, že mi dáka MS má prísť, proste vždy si chodí tak akoby nečakane - teda žiadne bolesti v podbrušku týždeň pred MS, ani vyrážky, ani boelstivé prsia - no trošku sa zväčšia, ale to je všetko.
Alebo sa kyretom dačo dobabralo s mojim cyklom ? 😖

zlatat
17. dec 2012

@jaja018 ja ich papám 🙂 tento cyklus prvýkrát a práveže tieto kvapky by mali PMS odstrániť, tak nechápem ☹ @lavyrle

lavyrle
17. dec 2012

@zlatat no tak mozno sa nieco deje a to nieco bude vysoko pozitivne 🙂

somsa
17. dec 2012

ja sa ale vooobec necitim tehu teda

zlatat
17. dec 2012

@lavyrle alebo to bude ako minulý cyklus 😖 ... jasné tehu príznaky a nakoniec po 2 dňoch meškania MS dorazila - takže možno niečo bolo a neudržalo sa.
Ale nejdem to už riešiť, koniec.

katarinka_brnka
autor
17. dec 2012

Ahojte babule co je tu noveho?

daniwaugh
17. dec 2012

@janka258 juuuuj tak to drzime palceeee

daniwaugh
17. dec 2012

@jaja018 a aj kojis?🙂

tatanka1
17. dec 2012

@lavyrle teda vy pisete ako blaznive 🙂
my sme boli 4 dni v tatrach ako islava 70- ky mojej maminy 🙂
clě dni sme boli vonku a na vecer sme isli plavat a do wellnesu 🙂
a potom vecera do baru a spat 🙂
no len ja som nepila 🙂. a musela som to nejako zahovorit 🙂
ja sa citim uzasne ani zle ani nic mi nie je. Jedine ci mam naliate prsia a sem tam sa maternica natahuje. Jo a niekedy plny nos 🙂. Inac sa citim fantasticky. 🙂 dokonca som to potajme mamine posepla a ona sa vylakala lebo sa o mna boji 🙂- kvoli sekciam .... tak som ju upokojola a ved si to musim dat aj potvrdit a nech sa tesi , co ona ano miluje vnucatka 🙂 ale 3 si naraz nevezme 🙂 s 2 to zvladla este 🙂. ale ved to je jasne 🙂 ze to uz nebude take lahke 🙂 a max ked mi len pomoze 🙂

tatanka1
17. dec 2012

mm riesi ake auto by bolo dobre pre veeelku rodinku 🙂 tak som mu povedala ze to mame este cas riesit 🙂

janka258
17. dec 2012

@daniwaugh Ďakujem,keby to konečne vyšlo bola by som ten najšťastnejší človek na svete.Inak nechcem si nahovárať,ale tie chute čo mám...no dovi dopo.Na Vianoce som chcela piecť žĺtkový rez,no musela som ho upiecť už včera,inak by som asi zabažala a nemusím ani písať,že som ho doslova zožrala,dnes by som za zemiakový šalát aj vraždila,v tomto sa nepoznávam.A ako sa mi drieme,ešte ani riadne nevstanem a už sa mi drieme zas,hotová spavá nemoc.Ale vďačne prespím aj 20 hodín denne keby sa zadarilo 🙂

zlatat
17. dec 2012

@janka258 aj ja som včera tak kombinovala a mala som nenormálne žravý deň 😀 😀 A dnes - otras ako ma všetko bolí - kríže, teraz už aj kolená, unavená som ako kôň, ale mám ešte kopec roboty, tak si nemôžem oddýchnuť 😖 😖

janka258
17. dec 2012

@zlatat tak nejako,lenže mne tie žravoty pokračujú aj dnes ale som ako zbitý pes,začínam mať nádchu,tak dúfam,že nebudem chorá,lebo ma porazí.

laja77
17. dec 2012

@somsa ani ja, uz ma dnes popoludni aj celkom brucho zacalo boliet... 😖

lavyrle
17. dec 2012

@tatanka1 toto sme uz aj my riesili v lete 😕 ja mam teraz octaviu kombi - kufor dost velky na kocik a aj 3 sedacky dozadu zmestim - aj ked starsi syn uz ma nejakych 145cm, tak este 5 a moze byt vpredu 🙂 a muz tiez kupuje nove auto, ale nevie sa rozhodnut ake

lavyrle
17. dec 2012

@tatanka1 a v akom hoteli ste boli? Ja som rezervovala Hills v Starej Lesnej.....hladam niekoho kto tam bol

somsa
17. dec 2012

@laja77 mnq dnes riadne bolelo...takze pochybujem...lebo uz ma druhy cely den boli

zlatat
17. dec 2012

@tatanka1 Dacia logan MCV alebo to nové Lodge ... my sme chceli toto kombičko, ale keď sme vlani kupovali auto, tak sme ledva našetrili na sedan, takže máme Daciu logan obyčko ... ja som s ním veľmi spokojná, aj MM a sme si povedali, že ak toto doslúži, zase pôjdeme do Dacie ale už do kombička