icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
17. dec 2012

@daniwaugh odpadnem, to ty si aj fotila??? No nadhera 🙂

somsa
17. dec 2012

@daniwaugh ja nepeciem lebo k nam nik nepride a dvaja by sme to nepojedli...kedze nam nabali este aj moja mamina aj nadejna svokra...a mozno aj nadejna nevlastna svokra.....

daniwaugh
17. dec 2012

@lavyrle piekla a fotila :D :D :D a neodpadavaj, sak si coskoro tehula 😀 😀 😀 setri sa :P

daniwaugh
17. dec 2012

@somsa normalne ani ja nepeciem ale tento rok som sa dako "zvrhla"

somsa
17. dec 2012

@daniwaugh aj ty sa setri na dievcatko. 🙂

daniwaugh
17. dec 2012

@somsa ja mam cas ved do januara :D :D :D

somsa
17. dec 2012

@daniwaugh ja si tvoj termin pamatam lebo je to na moje narodeniny 🙂 ...drzim palce nech je baba.. My sme sa uz rozhodli ze tehu som a bude to baba...len o tom este nehovorime...preistotu ani medzi sebou 🙂

daniwaugh
17. dec 2012

@somsa juj no tak parada, budem aj ja na to mysliet, ze si tehu 🙂 a ak to nahodou bude chalanko, tak druhe bude baba, to nie je beznadejne.. ja uz mam 2 chalanov a neviem s istotou ci by som sa dala na 4te.. muz ma 4 bratov, takze geneticky to neznie najlepsie, ale jeden brat ma 2synov a dceru, dalsi iba dceru, tak hadam mam nadej? 😀 😀 😀

somsa
17. dec 2012

@daniwaugh pozitivne myslenie je 50% uspechu. Mne bude zatial aj jedno stacit. Byvame v 2-izbaku a ja az v roku 2014 koncin skolu 🙂... tak toho bude dost aj s jednym.. Ja nemam s cim porovnavat..moj brat nieje rodinny typ tak ani deti nema a drahy ma vdaka otcovi surodencov ako maku ale to sa moc neda brat v uvahu ked ma kezde inu mamu :D

daniwaugh
17. dec 2012

@somsa no na tom aj tak nezalezi, mne pride ze je to vsetko proste ako ma byt.. ja som v zivote chcela len jedno dieta a to mala byt baba a uz mam dvoch chalanov a nevymenila by som ich za 1000 dievcatok,su uzasni (ked ich prave nechcem obesit!:o)))) .. tak ci tak, nech ti vyjde to, co si zelas a to coskoro 🙂

somsa
17. dec 2012
tatanka1
18. dec 2012

@lavyrle si sa pytala kde sme boli 🙂. Boli sme v Tatranskej lomnici v Hoteli Titris, je to id sorea ale cely zrekonstruovany a fakt uzasny personal a sluzby a vyborna strava. A potom sme stale boli vonku cele dni az okolo5-6 vecer sme sa vratili do wellnesu 🙂 a tam bolo super 🙂 aj bazeny- fajn tepla voda jeden placeky vyrivka, take tie vodne masaze tobogan pre deti 3 druhy sauny aj pre deti bilinkova okolo 54C. zabaly a masaze. no fajns trava vpodobe svedskych stolov. no ledze sme chodili neskor aj na ranajky aj na vecere tak vzdy sme dojedali co nam ostalo ale aj tak dalo vybrat 🙂. aj slaske jedla rozne kazdy vecer aj rano 🙂. ako nie je to grand hotel ale velmi prijemny taky rodinny komorny hotel. vraj je pekne zrekonstruovany na strbskom plese nejaky odborarsky - byvaly banik a ze vraj na vysokej urovni.

staru lesnu si pamatam len od detstva. znama tam ma chatu- este po manzelovi- teda to je starsia pani uz jasne ale rodinna znama a ko deti sme tam boli par krat. a je tam krasne prostredie 🙂.

somsa
18. dec 2012

baby...ja som mala takuto návštevu doma..no nenamotaj sa 🙂 a to je taky anjelik že ani plakať nevie..iba troška pomrnčí ked samu napáči a ked je spokojný tak iba kuká

somsa
18. dec 2012

definitivne sa pominula spavá nemoc..aspon v noci...som bola hore do pol druhej a uz rano o pol 6 som vstala ked siel drahy do roboty..a mam Calibrum Babyplan (ked uz plánujeme) :D

lavyrle
18. dec 2012

@tatanka1 v Titrise sme boli 🙂 my mame Tatry celkom pobehane, zvykneme chodit na predlzeny vikend aj v lete (ak nejdeme k moru) a aj v zime. Boli sme viackrat v Lomnici, v Matliaroch, v Smokovci. Preto som chcela teraz vyskusat tu Staru Lesnu, mal by tam byt priamo z hotela krasny vyhlad na Lomnicak. No nam idem najma o lyzovanie a hladala som hotel kde bude aj bazen a wellnes, lebo zas po lyzovacke to dobre padne. Ibaze casto bazen nie je alebolen taky malicicky 🙂 V tom Titrise bol aj tobogan, to si pamatam. Mladsi syn bol babatko a starsi mal 5, sa tam vysantil 🙂
My sme roky chodili do Permonu, to je osvedcena istota, ten ich wellnes svet nema konkurenciu, ibaze lyzovat sa tam nablizku neda, iba na takom malickom kopci a to by mi uz reklamoval aj mladsi syn

laja77
18. dec 2012

@lavyrle: 1 stuzeny pokrmovy tuk=CERA, 200g praskoveho cukru, 100g sušeného mlieka- v mise nad parou rozpustis tuk, pridas cukor a susene mlieko a miesas dovtedy, kym sa nevytvori hladka biela masa. Potom davas do kosickov (najkrajsie vyzeraju v tych farebnych 😉 ): vrstva bielej masy, lyzicka uvareneho Salka, zalejes bielou masou a my zdobime lentilkou 🙂.
Su fantasticke, ako dieta som ich zboznovala a zostalo mi to dodnes 😎. Ked sme este byvali u svokrovcov, spravila som ich raz k Vianociam a odvtedy ich svokra robi kazdy rok k Vianociam z dvoch davok, takze dava aj nam a ja mam o starost menej 🙂

jaja018
18. dec 2012

@daniwaugh aj ja mam 7 mesacnu. Ako budete riešiť kočík?

laja77
18. dec 2012

@somsa ako dnes? Ja uz som taka nervozna z toho ci pride alebo nie 😖 , myslela som si, ze teraz v pohode, ale nejako ma chyta depka, ze co ak to zase nevyslo, to by bol uz stvrty cyklus 😖 , ja viem, niektorym sa to nemusi zdat vela, tym co sa snazia niekolko rokov, ale ja som pri prvom otehotnela na druhy cyklus a pri druhom ani neviem ako 😀 , tak som nejako ratala s tym, ze ani teraz by to nemuselo byt tazke 😕 . Len som zabudla pripocitat roky asi 😠

laja77
18. dec 2012

@daniwaugh asi sme Ta nakazili tym pecenim 😀

laja77
18. dec 2012

@tatanka1 a Ty sa mas ako? Listovala som si par stran dozadu, aby som vedela, ze ake si mala priznaky 😉 , pisala si ze Ta bolelo podbrusko- ako moc?

somsa
18. dec 2012

@laja77 brucho ma pobolieva stale rovnako ale rano som si vsimla ze sa prsnik (ano jeden :D) vylieva z podprsenky ..a neviem..mna bolievalo brucho vzdy aj pred MS ale to bola skor taka krcova bolest..taka narazova..ale toto je permantne a slabsie..takze dufam...ale vecer som mala pocit ze urcite s testom nevydrzim do pondelka..ale musim ..musíme 🙂))

laja77
18. dec 2012

@tatanka1 inac my s nasim citroenom v pohode, nemame problemy v podstate. A ked budeme kupovat nove, asi zase ostaneme pri Citroene- ale tak ktovie 😨

mauerka
18. dec 2012

@somsa Je uplne super, ze celkom presne vies/viete, ze chcete babatko, hoci este len koncis skolu a mohlo by sa zdat, ze "mate cas". Velmi ti fandim. 🙂 Ja som statnicovala s fazulkou v bruchu 🙂 Kolky DPO si dnes?

mauerka
18. dec 2012

@lavyrle @tatanka1 Nemame nahodou rovnakeho chlapa? 😀 Ten moj je fanatik do aut a priebercivyyyyy! Niekedy mi vlasy dupkom vstavaju z toho, ako sa ma stale vypytuje, co si myslis o tomto, o tomto...a pre mna je to tak jedno... 🙂

somsa
18. dec 2012

@mauerka no ja som sama brala HAK 6 rokov a telo sa už začalo búriť proti nim a tak mi doktor povedal ze on by bol radsej keby som to nebrala..a tak som nebrala pol roka a 2x mi musel davat vyvolavacku kym sa mi telo dostalo do poriadku...a za posledne obdobie ma okolo mna vela bab problem otehotniet..a ked uz mame ako tak kde byvat a priatel ma fajn robotu tak sme to nechceli odkladat..aby sme potom nelutovali ak by sa uz nedalo...a ak by sa nedalo teraz tak mame este dost casu to riesit 🙂 a teraz 11 DPO a 24DC

mauerka
18. dec 2012

@laja77 Uplne ta chapeme, ze to prezivas tak, ako to prezivas - teda ja urcite. Presne toto som prezivala asi pred rokom, aj som si poplakala, ked dosla ms... ale co nam to pomoze? Neboj, vsetko je tak ako ma byt - ked bude ten spravny cas, babatko pride. A mozno uz aj je tam 🙂 Sledujes si cyklus? Myslim tym BT, ovutesty, hlien...
Ono je to proste tak, ze aj v najplodnejsich dnoch /den, dva pred ovu/ je "len" 30% sanca, ze zena otehotnie... Hlavne klud 😉

somsa
18. dec 2012

@mauerka @lavyrle @tatanka1
to moj chlap je rozmaznany na auticka...cely zivot sa na volve vyvaza a teraz ma športovu ibizu ale to je take anti rodinne auto ze sa bude urcite zvazovat zmena ked sa nam potvrdi tehu...ale on mimo oktavky nejakej s extra motorom(ja neviem ja som baran z toho), audi a bmw asi nepojde...iba že by nam dede volvo prenechal..ale to si budemu uz asi iba cikat do nádrže :D

mauerka
18. dec 2012

@somsa Mate recht 🙂 A s tou HAK - radsej sa inak chranit ako tymto, lobbing farmac. priemyslu, ale nic prirodzene pre zenske telo.

lavyrle
18. dec 2012

@mauerka no, ked ti poviem, ze moj muz uz druhy rok vybera nove auto a stal nevie vybrat 😀 podla poslednych naznakov asi zas zostane pri oktavke - proste mu to vychadza najlepsie cena verzus kvalita a samozrejme aj ta nasledna spotreba je velmi zaujimavy faktor, ktory treba zohladnit

Baby - u nas nadherne snezi - husto od rana 🙂 🙂 🙂

lavyrle
18. dec 2012

@laja77 dakujem za recept. No nemam susene mlieko 😒 to sa neda nahradit inym niecim? 😝 mozno par lyziciek najdem - svokra si to dava do kavy 🙂