icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
mauerka
19. dec 2012

@zlatat A ako to mas teraz s Anopyrinom? Ja beriem posledny tyzden v cykle vzdy 1x50mg, akonahle sa rozbehne ms, vysadim na nasl. 4 tyzdne... Fraxik pichas aj teraz? Aku davku?
Otec ma trombozu, preto sa aj o tuto "problematiku" dost zaujimam...
Citala si niekedy o nattokinaze? - ma posles s mojimi radami do zad*ku o chvilu 😀

zlatat
19. dec 2012

@mauerka beriem ho aj teraz - odkedy sme začali snažilkovať ... mne ho kázala brať stále - nevravela nič o tom, že počas MS vynechať - le je pravda, že vtedy, keď mám MS tak ho beriem tak všelijak, ako si spomeniem, no po ovulke sa snažím ho brať postivo.
Fraxík si teraz nepichám, až keď budem mať // tak okamžite
O tej nattokinaze som ešte nič nepočula

zlatat
19. dec 2012

@somsa nejak mi to k priezvisku nepasuje ... 😖

emka9
19. dec 2012

@zlatat Miška 🙂

zlatat
19. dec 2012

@emka9 Miška je celkom pekné meno - mne sa páčila Mirka ( Miroslava alebo Miriam ) len podľa numerológie moc dobre nevyzerajú v spojení s našim priezviskom - také dosť karmické čísla tam vychádzali ....

emka9
19. dec 2012

@zlatat Ale je ešte jedna možnosť, keď sa Ti narodí, a prvýkrát ju uvidíš, bude Ti celkom jasné, aké meno jej dáš, odrazu sa Ti bude práve to ono meno páčiť a pasovať 🙂

zlatat
19. dec 2012

@emka9 no len ja budem rodiť sekciou, takže kým ja prvýkrát uvidím bábo, potrvá možno aj pol dňa 😒 😒

@mauerka čítala som o tej nattokináze - vyzerá to super, len by to asi chcelo prekonzultovať s hematologičkou a gyndošom, či je to vhodné na moje problémy - určite lepšia voľba ako anopyrin

somsa
19. dec 2012

@zlatat to si si uz numerologiu dala robit pred tehu? ci ako? 🙂 ale Miška je pekne no... ja este neviem ake by malo priezvisko takze definitivne by sa meno vybralo az ked by to bolo iste

zlatat
19. dec 2012

@somsa ale to som si len na nete našla jednu stránku a tam ti to vypočíta http://horoskopy.azet.sk/numerologia-mena/... a potom mám jednu knihu a podľa nej som si tiež vyrátala ale bohvie, kde tá kniha je - sme sa sťahovali, tak je možné, že u svokrovcov
Nie je dobré mať v grafe osudu čísla 7 a ich náísobky a potom 8

jaja018
19. dec 2012

Ja som pri malej robila ovu testy kazdy deň a nikdy pozitívne neboli až asi deň pred mrchou, čo je hlúposť aby vtedy bola ovu. Tak som spravila tehotensky test a boli dve ciacky. Ale podľa testov ovulka nebola.

somsa
19. dec 2012

@zlatat ja tomu nerozumiem 🙂)

zlatat
19. dec 2012

@somsa 😅 😅 proste dáš si meno, a potom zobraziť graf, no a ak má veľa čísel, ktoré sú zvýraznené inou farbou, tak to nie je moc dobré, lebo meno ako také veľmi ovplyvňuje náš život ... čítala som v tej knihe, že ak má meno ( vrátane priezviska ) veľa karmických čísel - 7 tak môže hroziť zvýšené riziko úrazov, nehôd, ťažkých chorôb, alebo predčasnú smrť ...

somsa
19. dec 2012

@zlatat zvyraznene su ktore..lebo vsetky cisla su podfarbene...ale niektore v tmavsom stvorceku a niektore v svetlejsom kruzku :/

mauerka
19. dec 2012

Ovu testy su dobra vec - len je niekedy tazke zachytit ten hormon, kedze prudko stupne aj prudko klesne, hlavna vec, ze mas malu 🙂, ale ja osobne na nich nedam dopustit @jaja018

@zlatat Bolo by super pocut nazor tvojej hemato na tu nattokinazu. Mam ju doma asi mesiac, ale este som sa nerozhybala...

somsa
19. dec 2012

@zlatat a niektore niesu tmavym pisane ale bielym..a tie co su bielym su sedmickove sa mi zda

emka9
19. dec 2012

@zlatat aha, no pozrela som si tu stranku, mam tam na svoje meno 3 zle cisla 🙂

somsa
19. dec 2012

@emka9 a ktore su tie zle cisla?

zlatat
19. dec 2012

@somsa tmavé číslice sú OK - na akomkoľvek podklade, ale svetlé čísla nie sú dobré ( či už na svetlom alebo na tmavšom podklade )

emka9
19. dec 2012

@somsa 7, nasobky 7x3=21 a 8 ..... tak neviem, ale to platí teraz na moje priezvisko keď som sa vydala, za slobodna som si klikla tak tam len jedna 7 😎

somsa
19. dec 2012

@emka9
@zlatat mne na vsetky zadane verzie mozneho krstneho mena vychadzaju 3 zle cisla

emka9
19. dec 2012

@somsa ale pre moju budúcu Emku tam nie je žiadne zle číslo .. 🙂 .. inak moj nick na MK nie je original moje meno 🙂 😅

emka9
19. dec 2012

@somsa ale len svetle cisla ? alebo zmenit priezvisko 🙂

emka9
19. dec 2012

@zlatat Vieš čo mne sa páči aj Karolínka, ale nakoľko môj ex bol Karol, tak sa to nehodí 😅

zlatat
19. dec 2012

@somsa mne na každom mene, ktoré sa mi páči vychádzajú zlé čísla ... Tominovi vyšla jedna 8 a má hodne zdravotných problémov ... v tej knihe písali, že 7 priťahujú nehody, úrazy,... a 8 zdravotné problémy .
A starší tam má dve sedmičky ... zatiaľ mal len jeden taký vážnejší úraz, rozbitú hlavu, ale tá jedna 7 je vraj v tretej tretine života ... to sú tie 3 tmavé zvislé štvorce pod menom. Prvý symbolizuje prvú tretinu života, druhý druhú tretinu a posledný tretiu tretinu života
Už si to moc nepamätám, čo znamenajú ostatné čísla - tuším to čo je na vrchole je číslo osudu - ale nie som si celkom istá.
Budem musieť pohľadať tú knižku

somsa
19. dec 2012

@emka9 no tak je tam moznost ze bude mat moje priezvisko...heheee...tak mozno bude ine..n:D

somsa
19. dec 2012

@zlatat tak mne na moje meno vychadzaju 4 zle cisla a je tam aj 7 aj 8 a potom 98 a 106 :D a žijem a zdrava som

zlatat
19. dec 2012

@emka9 aj ja mám lepšiu kombináciu mena a priezviska teraz ako som sa vydala 😀 Teraz mám jednu 7 a jednu 8 ... a za slobodna som mala 3 osmičky - dokonca osudové číslo bolo 8

Ozaj som ti zle povedala, nie násobky, ale súčet číslic ... napr 61 ... 6+1=7

zlatat
19. dec 2012

@somsa zatiaľ ... 🙂

zlatat
19. dec 2012

@mauerka čo stojí tá sranda ... a ty kedy ideš na hemato - či tiež ako ja, až keď budeš mať // ?