icon

Zápal močových ciest ako príznak tehotenstva

ingrida1127
25. mar 2021

Ahojte mala ste niektorá zápal močových ciest ako príznak tehotenstva?

sona96
•
25. mar 2021

@ingrida1127 myslíš si, že si tehotná, lebo máš chytene mocaky? Prečo? Ako?

ingrida1127
autor
•
25. mar 2021

@sona96 neviem či som ale snažili sme sa ,a dnes som chodila častejšie močit začala to pobolievanim v podbrúšku a pri močení ma pálilo
Už to ale ustupuje,čítala som že nie kedy je to aj príznak tehotenstva

zanetakovacsova
•
25. mar 2021

Ja si myslím že tehotenstvo to nebude

mikasz
•
26. mar 2021

Caste mocenie ci bolest podruska mozu byt prve priznaky tehu, ale palenie pri moceni nie. To vyzera skor na zapal. Sup nasadit brusnice a urologicky caj a ideal dat skontrolovat moc

petus998
•
26. mar 2021

Aoj ja som sla na gyndu s tym ze chodim casto cikat a malo a mala som bolesti zo spodu a meskal mi menzes tyzden samozrejme ze som si myslela a zasa zapal mocovych ciest cuduj sa svetu vsetko bolo ok bolo to tehotenstvo 🤣

ingrida1127
autor
•
26. mar 2021

@petus998 uvidíme no chodím aj ja častejšie ale môže to byť aj zápal lebo ma aj trochu boli po močení

nikol_ke
•
29. mar 2021

Ja som mala zapal mocovych ciest a bola som s tym u urologa ale upozornila som ho ze sa snazime o baby tak nech mi da take antibiotika ktore su vhodne pre tehotne keby nahodou a po 10 dnoch kym som ich dobrala som uz aj mala pozitivny tehotensky test. Tiez som citala ze to moze byt priznak tehotenstva, malo to nieco s hormonmi. A urologicky caj v tehotenstve vraj nie je vhodny.