Zatúžila som po dievčatku
Ahojte mam dvoch synov. Vzdy som chcela chlapcov bola a aj dom stastna ze sa mi to splnilo. Viac deti sme neplanovali. ale posledne dni mi prisla velka tuzba mat aj dievca. Zacala som uvazovat o tretom dietati len kvoli tomu ze by som este chcela dievcatko. Rozum mi vravi ze je to hlupost lebo samozrejme to moze byt zase chlapec. Ani sa necitim uz na dalsie tehotenstvo a na porod. Len ta nahla tuzba chcela by som mat dievca aby sme mali pekny vztah. Moja mama zomrela ked som mala 12 rokov cize som nezazila ten vztah ako by sme teraz boli kamaratky a ja by dom sa s nou radila ohladom tehotenstva a deti atd. Tak som si myslela ze by bolo pekne zazit to so svojou dcerou. Len hlava vravi nechat to uz tak ale srdce vravi ine. Dost ma to trapi ani neviem co cakam od tejto diskusie mozno len pochopenie mozno vyhovorenie neviem
@haanovajana ved to ze ja si uz tiez pozeram aj vyzera ze budeme mat babetko nakoniec tak som sama zvedava co to bude

Moja kamarátka mala dvoch už veľkých chalanov a tiež túžila po dcérke. Odhodlala sa k tomu až vtedy, keď bola zmierená s tým, že možno aj tretí bude chlapec. Nakoniec majú vytúžené dievčatko.