Ženský orgazmus zabíja spermie. Je to pravda?
na discovery bol dokument o ludskej sexualite a tvrdili, ze zena ked ma orgazmus zabije to 60% spermii. Poculi ste dakedy cosi take? Vrta mi to v hlave 🙂
@selecta22 tak to som este nepocula, ale citala som, ze naopak orgazmus pomaha spermiam aby sa dostali kam maju.. je to jedno z vysvetleni, na co je vlastne dobry. uprimne mi to pripada pravdepodobnejsie nez to co pises...
@selecta22 samozrejme, ze orgazmus pomaha, pretoze pri orgazme dochadza k stahom maternice, krcka a funguje to na takom principe, ze pri stahu je semeno vtahovane do maternice. cize orgazmus pomaha. to, ze nejake spermie uhynu nebude orgazmom, ale prirodzenym "vyberom" - prezivaju najsilnejsie, najviac zivota schopne. a potom to uz poznate, plavu ako o preteky a vyjrava najsilnejsia/ie 🙂
henten dokument asi robili zeny, ktore orgazmus asi nikdy nemali a nehcu ho dopriat aj inym 😀 😀 /srandujem/
@jankako
@kazunomiya
@mawka tak som prave preluskala par americkych stranok a je tam plno diskusii o tejto teme a nikde sa nik nevyjadril, ze by to bolo co i len mozne ale naopak, tak ako pisete, orgazmus je prospesny. Odlahlo mi, lebo inac by som nikdy v zivote neotehotnela .)
@selecta22 mne asi potom stacilo tich zvysnych 40 percent 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 na mojich 6 deti 🙂 🙂 🙂 🙂
no na jednej strane možno ano ,ale nie je to ani tak orgazmom ale kyslím prostredím v pošve ,kedy sa za krčok maternice dostane asi 40 percent z nich sa do vajíčka dostane jedna...orgazmus sú vlastne sťahy maternice a pošvy kedy sa spermie posúvajú bližšie k tomu vajíčku..takže ako atnikoncepciu neodporúčam 😉

Ja som počula opak zase.🙂