icon

Zlepšujú vitamíny šancu na otehotnenie?

22. feb 2024

Aké skúsenosti Mate samozrejme s partnerom, keď ste sa snažili o bábätko s fertiduo,folandrol pre mužov a pre ženu lejdivita chcem byť mamou ? Pomohli vám tie vitamíny k počatiu?. Alebo teda ak vás partner mal problém so spermiogramom, zlepšil sa mu keď tie vitamíny bral? Ďakujem krásne za odpovede.

anjelicek26
•
22. feb 2024

Problem zo spermiogramom je strasne siroky pojem...niektore veci ako zapal ci pocet spermii sa da rozhodne vyriesit doplnkami, zmenou stravovania a pohybom... ale niektore anomalie a deformacie spermii veru nie.

domcavesel
•
22. feb 2024

Mne žiadne vitamíny nepomohli, určite môjmu telu dodali nejaké zložky ale keby som nezačala riešiť tehotenstvo pomocou liekov od doktora, nedopracovala by som sa zrejme k nemu.

diaszoky
•
22. feb 2024

Nepomohlo mi nic a to som slusala kde co aj matersku kasicku testy ovulacne a bla
Bla bla
Iba mi pomohol Boh❤️Modlitby a prosby plus som brala femi kvapky na 4 cyklus som bola tehu. Neviem ci nahoda alebo nie. Ja stale vravim co nezaberie do troch mesiacoch tak nezaberie uz vobec

janes12
•
22. feb 2024

Boh pomohol aj mne ❤️

ver123
•
22. mar 2024

Ahoj, tak odpoviem takto, verím že Boh pomohol aj nám ale bez nejakého nášho snazenia/zmeny sa nestane zázrak ak je spermiogram ozaj zlý.
Moj manžel ho mal zlý ale po odporúčaní gynekológa skúsiť vitamíny Sermatrop sa výsledky oveľa zlepšili vo všetkých smeroch. A keďže spermie sa obnovujú každé 3 mesiace, tak nám sa to pošťastilo hneď po 3 mesiacoch užívania týchto vitamínov a to sme sa predtým snažili rok a pol.
Takze verím že toto bol aj náš zázrak s malou pomocou medicíny. 🙂