Znížil vám Vitex jahňací prolaktín?
Ja som si včera tiež objednala vitex jahnaci koli prolaktinu. Nemám potvrdene že je vysoký ale od pôrodu sú to 4 roky mávam stále vytok z prsníkov a keďže môj doktor nechce spraviť profil tak to skúšam zatiaľ takto.. Ale beriem aj utrogestan na úpravu cyklu a vraj sa nesmie užívať vitex a utros. Nemáte s tým skúsenosti ci je to pravda?
@beruska1108 kedze drmek(vitex) je prirodna forma na podporu progesteronu a utrogestan je progesteron,preto by sa nemali kombinovat.
@lienka_9 ahoj presne tento som brala na znizenie aj teraz som znova zacala a mam potvrdene od endokrinologicky z testov ze sa mi snizil prolaktin do normalu zhruba za 3 mesiace uzivania..je to prirodne takze dlhsie to trva..jedine toto muselo zafungovat bo ziadne ine som nebrala bo som nechcela popri inom brat chemiu 😊 babo sa nam este sice nedari ale ja msm nizke amh aj ale aspon toto som eliminivala 😊
Ahoj, tento mesiac som začala užívať vitex od 2 DC. Teraz som 9 DC a začalo ma boliet podbrusko a vaječníky. Teraz som spozorovala, ze mám aj ovulacny vytok/ako vajecne bielko, trochu s krvou az do hneda/ Pijem aj alchemilkovy čaj.
Minule mesiace som mala ovulaciu az 15 - 16 DC. Hlien som mala o 2 dni skor 13 - 14 DC.
Meriam si aj BT a aj mi to tak vychádzalo. Mam kratší cyklus a LF cca 10 dni. Minulý mesiac 12 dni. Predtým to bolo aj menej. Celkovo cyklus mam nepravidelny, priemerne cca 25 dni +- 2 dni
Mohol mi vitex posunut ovulaciu????
Za odpoveď ďakujem...
Mám vitex, čo mi ostal, ak by mal niekto záujem 🙂
@lussita máte ešte vitex na predaj?

@lienka_9 ahoj,ja som brala drmek forte od adiel.sk a mne prolaktin znizil aj pekne upravil cyklus,ale ja som ho mala vyssi kvoli stresu. (Prolaktin).