icon

Zúfalstvo - potrebujem podporu od žien, ktoré si týmto prechádzajú

rozalka_13
25. máj 2022

Ahojte, neviem, či iba ja som taká zvláštna, ale už to naozaj nedávam. Tak moc túžim po bábätku, som rodinný typ, ale stále sa nám nedarí. Na tie reči od cudzích ľudí si už zvykám takého typu “už by sa patrilo mať” “a kedy už bude?” “Už si tehotná?” Atď, každá poznáte. Ale najviac ma vnútri štve aký je ten život nespravodlivý, všetky ženy čo poznám alebo sú by ale spolužiačky, tak všetky rodia, chvália sa aké sú šťastné a ja sa s nimi nedokážem radovať ako kedysi, viem že sa hovorí dopraj a bude ti dopriate, ale moje vnútro to proste nedokáže, úplne mi zovrie žalúdok a som ešte viac zúfalá...
prosím nezvalcujte ma tu😂🤪 lebo už to nikomu inému nedokážem vysvetlit ani povedať. Môj muž je taký, že vždy mi povie “ neboj sa” 🥸 a už mu radšej nič nehovorím lebo ma dostane do väčších rozpakoch. Ďakujem vopred za podporu😔

Strana
z2
takajedna
18. aug 2022

@zankalh dýchaj, upokoj sa, v čom ju mám podporovať, v zúfalstve a závisti, ktoré si sama vyrába skreslenými predstavami? 🤦‍♀️🤷‍♀️ Len som chcela nauancit, že ženy, ktorým závidí, môžu mať ťažšie kríže ako ona

rozalka_13
autor
18. aug 2022

@zankalh 🙏🏻🙏🏻Presne tak, máš pravdu a ja si za svojim cieľom idem, neodradí ma nejaká mamička, ktorá pravdepodobne nezvláda materstvo a má v hlave iba negatíva

rozalka_13
autor
18. aug 2022

@takajedna iba toľko ti k tomu poviem, že sa veľmi na materstvo teším 🙌🏻 Aj napriek rôznym prekážkam, keby každý mal riešiť všetky prekážky dopredu, tak by nikto nechcel deti. Ale verím, že všetko zvladnem a už sa neviem dočkať 🙏🏻

Strana
z2