icon

Zvládne tehotenstvo pol roka po cisárskom?

loren
13. mar 2008

baby kamoska pred pol rokom prisla o dietatko nechali ju prenasat nakoniec jej spravili cisarsky rez ked uz nevladala od bolesti a neotvarala sa riadne ale chcem sa za nu opytat ci ste niektora po cisarskom pol roka opat otehotnela ci to jej maternica zvladne ja silno dufam ze ano

bubadlo27
•
13. mar 2008

loren,ja poznam jednu babenku, co otehotnela myslim ze po dvoch mesiacoch od sekcie, a teraz ma krasne dievcatko 🙂

loren
autor
•
13. mar 2008

jej no super 🙂

sisipetka
•
14. mar 2008

ahoj Loren,
mne tiez zomrelo babatko v brusku a museli mi robit este aj sekciu ☹ (vraj bolo uz prenasane a zadusilo sa - to zistili az po sekcii 😠 ). Bolo to len pred 2 mesiacmi, ale doktor ma uistil, ze mozem po pol roku otehotniet, tak tomu verim. No a este mi povedal, ze keby sa to stalo aj skor, nemam sa bat - "zvladneme to" - to boli jeho slova, za co mu dakujem.
A tak ako pise bubadlo, tak aj ja poznam z konika tu kocku, co mala sekciu a do 2 mesiacov bola tehu 🙂

Odkaz kamaratke, ze jej drzim palce a sucitim s nou - prezila som si to nedavno a velmi to na srdiecku boli 😔
- a este doki povedal, ze maternica sa da do povodneho stavu po 3 mesiacoch a potom je pripravena na babatko, avsak je potrebne vsetko poriadne monitorovat a naplanovat cisarsky rez pred ukoncenym 38 tt - pre istotu babatka i maminky. Hlavne je dolezita psychika, ta zarucuje 50% uspechu 😉

mokon
•
12. apr 2013

Moja kamoška do pol roka otehotnela, 1 a 2 x sekcia a v pohode, takže držím palce