icon

Zvláštna ovulácia

13adinka
21. jan 2014

baby mam otazocku mozem mat ovulaciu aj bez zmen teploty???? pretoze sa meram teploty sa vobec nemenia podla datumu ale mala byt ovul uz 18. a vcera ma aj vajecnik pobolieval aj vytok bol tak uplne ako kazdy mesiac ale teplota nic....ovul test si momentalne nemoem kupit kedze som na ostrove a tu to nemaju

Strana
z2
paskolinka
21. jan 2014

ja zase az taky odbornik nie som na toto, ale co som si o tom citala, tak po ovulacii sa zvysuje nejaky hormon, ktory sposobuje, ze teplota sa drzi na vyssich urovniach. ak vobec nestupla, tak ovulacia asi neprebehla 😒 a dobre merias? vzdy v rovnakom case, za rovnakych podmienok?

13adinka
autor
21. jan 2014

vzdy rovnako rano a o rovnakej hodine...preto to nechapem.....

paskolinka
21. jan 2014

@13adinka a teplota aspon skace trochu, alebo je stale rovnaka?

helulik
21. jan 2014

@13adinka
@paskolinka baby... ja mam zase taky problem...teda neviem ci je to problem... 😀 som 36DC...cykly dlhe, nepravidelne... manzel mi kupil teplomer, ze meraj 😀 tak meriam...zacala som merat len tak, minuly tyzden v pondelok...teplota bola stale 36,4...je pravda, ze som nevedela ako hlboko mozem ten teplomer vopchat, tak som v sobotu dala hlbsie a zrazu 36,7 a dnes az 36,8...ja fakt neviem... :D

13adinka
autor
21. jan 2014

@helulik ja mam tiez taku nizku ak stupa je dobre to znamena ze sa bud ovul blii ak si este nemala alebo mozes aj teoret byt tehu ale to nehovorim sto pro mozu byt aj ine priciny...

euka210
21. jan 2014

@helulik v pohode staci v ustach pod jazykom

paskolinka
21. jan 2014

@helulik tak to by mohla byt prave ta ovulacia 😀 neviem, ci to zavisi od toho, ako hlboko merias, ja meriam v ustach 😉

helulik
21. jan 2014

@13adinka ale ovu na 36DC...? 😀 to je zvlastne...tomu tehu by som sa aj potesila...lenze nemam ziadne priznaky...nic... 😠 ale ani priznaky, ze by sa mala blizit mrcha...sranda s tym mojim telom... 🙂

helulik
21. jan 2014

@euka210 ano, chcela som to v ustach merat...ale, ze tam dole je to presnejsie... 😎 tak ja uz neviem...no, tak sa ma manzelik dnes vecer na co tesit... 😀 ale zase nemam ziadny hlien ani nic...

13adinka
autor
21. jan 2014

@helulik no to je tazko niekedy si ani sama sebe nerozumies co? poznam to.....a ze meraj a rataj si.....ked si telo s tebou robi co chce 😉

helulik
21. jan 2014

@paskolinka fakt merias v ustach? mozno to vyskusam aj ja...ze aj aj...uvidim 😀 nech je sranda

majka_3
21. jan 2014

@helulik ja som mala minuly cyklus AZ na 39DC ovu 😉 je mozne vsetko 😉

helulik
21. jan 2014

@13adinka no to sa neda... 😀 ja by som to ani neriesila...len manzel prisiel s tym teplomerom, ze vyskusaj... 🙂 tak skusam...a kazde rano ma budi, ze treba merat :D je uplne skvely

helulik
21. jan 2014

@majka_3 nevyjadrujem sa... 😀 preco nie sme vsetky rovnake... okolko by to bolo jednoduchsie... 😀

paskolinka
21. jan 2014

@helulik ak by to bola ovu, tak cca za 2 tyzdne by si mala dostat ms. aj ked 50 dnovy cyklus by bol teda dost dlhy... mozn si v tom, alebo len telo blbne 🙂

paskolinka
21. jan 2014

@helulik jasne, pisali, ze sa moze aj v ustach pod jazykom, tak meriam v ustach. to sa mi zda take najpohodlnejsie 😉 a vraj sa nema meriat v usiach 😀 to tam fakt bolo v navode.

helulik
21. jan 2014

@paskolinka tak v usiach by mi to ani nenapadlo 😀 viem, ze sa to moze meriat v ustach...ja som volila tu spodnu cast 😀 ale o tu srandu to zmeriam aj v ustach rano 😎

paskolinka
21. jan 2014

@helulik ono je to asi jedno kde, len treba merat stale na tom istom mieste, lebo sa to moze lisit vraj 🙂

helulik
21. jan 2014

@paskolinka tak ja teda ostanem pri tom mojom merani...aj tak sa mi to vobec nezda, ze preco je taka ta teplota...hmmm

paskolinka
21. jan 2014

@helulik to sa asi fakt neda takto zhodnotit, ine by bolo, keby si merala od zaciatku cyklu... takto to moze znamenat kadeco 🙂

maribell
21. jan 2014

treba robit graf a pridat ho sem lebo takto sa to neda ohodnotit ked sem napisete sem tam nejaku teplotu

helulik
21. jan 2014

@paskolinka ved to mi je uplne jasne 🙂 ked pride mrcha pokusim sa merat od zaciatku 😀

kika691
21. jan 2014

Podla mna teplota tiez neznamena nic.meram pravidelne teplota pomaly stupala pred par dnami uplne klesla,vcera bola 37 dnes 37,1 co som si myslela ze uz je ovu,no na sone ukazalo ze vajicko nedozrieva takze ovu nebude.Ci ja to zle chapem?

13adinka
autor
21. jan 2014

no vidis ja mam tiez pocit ze ta teplota je daka divná....ale ani doktor nemusi mat pravdu...mne v sobotu povedal ze kramy dojdu podla toho jeho opisu az o týždeň a došli na druhy den....cize tym by som sa vobec neriadila...ale čím sa riadit tiež neviem....kedze telo ukazuje co chce

helulik
21. jan 2014

@kika691 mozno to nebola tvoja ovulacna teplota... tazko povedat...ja to praveze meriam iba tyzden a vobec sa v tom nevyznam 😀 mozno na ovulaciu potrebujes vyssiu teplotu...

helulik
21. jan 2014

@13adinka tebe aspon prisli... 🙂 mne nechodi mrcha jedna...

13adinka
autor
21. jan 2014

to nolo mesiac dozadu...uvidime co bude teraz....zbehni k dr uvidis vo ti povie.....minimalne budes kľudnejšia a nudes vedet vo sa s tebou deje

sono2
21. jan 2014

@helulik musíš ale merať celý cyklus na jednom mieste. V pošve je to že najlepšie. Normálne ho tam daj, ako tampón. Neboj sa. 50dňový cyklus? To nieje ok. Ako to prebieha? Kramy od prvého dňa hej, a potom 45dní nič? To ma fakt zaujíma

helulik
21. jan 2014

@sono2 sak ja tam meriam teplotu...len nie cely cyklus, lebo len pred tyzdnom mi ho manzel kupil 😀 tak som chcela len tak zo srandy vyskusat odmerat...nooo, tak ano...mam dlhe a nepravidelne cykly...sa mi zda, ze 50 dnovy som este nemala...ale som zmatena z tej teploty, preco ju mam 36,8 😠

sono2
21. jan 2014

@helulik no práve, že keď vyskočí tak prebehla. Treba merať a merať a zrazu stúpa potom o niečo klesne ale musí stúpať že minimálne 3dni no a potom keď vyskočí by už malo byť po. Pri tom klesnutí by mala byť ovu. Ja som bola z toho tiež jeleň, tak tom kúpila pásiky a už nemerám. Aj pásiky hovadina. Treba sledovať hlien. Najlepšie nič. Som z toho už magor!

Strana
z2