Zvláštna ovulácia
baby mam otazocku mozem mat ovulaciu aj bez zmen teploty???? pretoze sa meram teploty sa vobec nemenia podla datumu ale mala byt ovul uz 18. a vcera ma aj vajecnik pobolieval aj vytok bol tak uplne ako kazdy mesiac ale teplota nic....ovul test si momentalne nemoem kupit kedze som na ostrove a tu to nemaju
vzdy rovnako rano a o rovnakej hodine...preto to nechapem.....
@13adinka a teplota aspon skace trochu, alebo je stale rovnaka?
@13adinka
@paskolinka baby... ja mam zase taky problem...teda neviem ci je to problem... 😀 som 36DC...cykly dlhe, nepravidelne... manzel mi kupil teplomer, ze meraj 😀 tak meriam...zacala som merat len tak, minuly tyzden v pondelok...teplota bola stale 36,4...je pravda, ze som nevedela ako hlboko mozem ten teplomer vopchat, tak som v sobotu dala hlbsie a zrazu 36,7 a dnes az 36,8...ja fakt neviem... :D
@helulik tak to by mohla byt prave ta ovulacia 😀 neviem, ci to zavisi od toho, ako hlboko merias, ja meriam v ustach 😉
@paskolinka fakt merias v ustach? mozno to vyskusam aj ja...ze aj aj...uvidim 😀 nech je sranda
@helulik ak by to bola ovu, tak cca za 2 tyzdne by si mala dostat ms. aj ked 50 dnovy cyklus by bol teda dost dlhy... mozn si v tom, alebo len telo blbne 🙂
@helulik jasne, pisali, ze sa moze aj v ustach pod jazykom, tak meriam v ustach. to sa mi zda take najpohodlnejsie 😉 a vraj sa nema meriat v usiach 😀 to tam fakt bolo v navode.
@paskolinka tak v usiach by mi to ani nenapadlo 😀 viem, ze sa to moze meriat v ustach...ja som volila tu spodnu cast 😀 ale o tu srandu to zmeriam aj v ustach rano 😎
@helulik ono je to asi jedno kde, len treba merat stale na tom istom mieste, lebo sa to moze lisit vraj 🙂
@paskolinka tak ja teda ostanem pri tom mojom merani...aj tak sa mi to vobec nezda, ze preco je taka ta teplota...hmmm
@helulik to sa asi fakt neda takto zhodnotit, ine by bolo, keby si merala od zaciatku cyklu... takto to moze znamenat kadeco 🙂
treba robit graf a pridat ho sem lebo takto sa to neda ohodnotit ked sem napisete sem tam nejaku teplotu
@paskolinka ved to mi je uplne jasne 🙂 ked pride mrcha pokusim sa merat od zaciatku 😀
Podla mna teplota tiez neznamena nic.meram pravidelne teplota pomaly stupala pred par dnami uplne klesla,vcera bola 37 dnes 37,1 co som si myslela ze uz je ovu,no na sone ukazalo ze vajicko nedozrieva takze ovu nebude.Ci ja to zle chapem?
no vidis ja mam tiez pocit ze ta teplota je daka divná....ale ani doktor nemusi mat pravdu...mne v sobotu povedal ze kramy dojdu podla toho jeho opisu az o týždeň a došli na druhy den....cize tym by som sa vobec neriadila...ale čím sa riadit tiež neviem....kedze telo ukazuje co chce
to nolo mesiac dozadu...uvidime co bude teraz....zbehni k dr uvidis vo ti povie.....minimalne budes kľudnejšia a nudes vedet vo sa s tebou deje
@sono2 sak ja tam meriam teplotu...len nie cely cyklus, lebo len pred tyzdnom mi ho manzel kupil 😀 tak som chcela len tak zo srandy vyskusat odmerat...nooo, tak ano...mam dlhe a nepravidelne cykly...sa mi zda, ze 50 dnovy som este nemala...ale som zmatena z tej teploty, preco ju mam 36,8 😠
@helulik no práve, že keď vyskočí tak prebehla. Treba merať a merať a zrazu stúpa potom o niečo klesne ale musí stúpať že minimálne 3dni no a potom keď vyskočí by už malo byť po. Pri tom klesnutí by mala byť ovu. Ja som bola z toho tiež jeleň, tak tom kúpila pásiky a už nemerám. Aj pásiky hovadina. Treba sledovať hlien. Najlepšie nič. Som z toho už magor!

ja zase az taky odbornik nie som na toto, ale co som si o tom citala, tak po ovulacii sa zvysuje nejaky hormon, ktory sposobuje, ze teplota sa drzi na vyssich urovniach. ak vobec nestupla, tak ovulacia asi neprebehla 😒 a dobre merias? vzdy v rovnakom case, za rovnakych podmienok?