icon

Zvláštna ovulácia

13adinka
21. jan 2014

baby mam otazocku mozem mat ovulaciu aj bez zmen teploty???? pretoze sa meram teploty sa vobec nemenia podla datumu ale mala byt ovul uz 18. a vcera ma aj vajecnik pobolieval aj vytok bol tak uplne ako kazdy mesiac ale teplota nic....ovul test si momentalne nemoem kupit kedze som na ostrove a tu to nemaju

Strana
z2
helulik
21. jan 2014

@sono2 ovu testy som svacla do kosa...mne to nijak neukazovalo, furt jedna slaba druha silna 😀 teplotu len tak meriam, aby som sa nenudila rano 😀 a nechavam to viac menej na prirodu...este to moc neriesim...

sono2
21. jan 2014

@helulik meraj odznova budúci mesiac. A na konci, keď skončíš by si si mala mať z tých teplôt akože dve línie. Spodnú a hornu nezáleží koľko je teplota. Musí sa to líšiť pred a po ovu. No a medzi tým má byť to jedno keď jeden deň klesne a môže byť teda tak je to že tri dni po sebe musí klesať. No. Chaos. Napr bude stúpať. Potom klesať a na koniec opäť stúpne . Tak je to a tie dni klesajúce sú pred ovu. 😵

sono2
21. jan 2014

@helulik tak. Presne!

helulik
21. jan 2014

@sono2 veru chaos 😀 uvidime kedy sa uraci prist ms, a ked nebude chodit a spravim test a bude opat negativny tak pojdem k dr... 😠

sono2
21. jan 2014

@helulik no a predsa ešte jedna vec. Ono na to zvýšenie a farebnú sýtost toho pásika potrebuješ jeden hormón. Evidentne asi niečo neni ok. Pri mne je párik skoro rovnako sýty myslím, že o moc viac to nebolo. Tiež nemerám podstivo. Bola som na krvy všetko bolo ok hormóny myslím že na 1čku. No ale stale nič. Ja byť tebou. Veď to nebolí . Nech ti doktor pozrie hormóny a možno stačia lieky a bude to takto sa budeš trápiť a môžeš mať malý problém. Fakt. A vieš na čom si! 😉

kika691
21. jan 2014

@helulik prave je to u mna tak,ze pred ovu klesne a potom vyskoci.

helulik
21. jan 2014

@kika691 to fakt...? 🙂 fiha, tak to je uz co povedat

lauritka
21. jan 2014

@13adinka este stale moze stupnut, len meraj dalej, kazdy cyklus moze byt v iny den .

euka210
21. jan 2014

@helulik aby si vedela, ze bola ovu, tak tusim 3-4 dni za sebou musi byt vyssia teplota o 0,4C ako predosle dni. No a aj hlien je na vrchole.
a som si vsimla, ze len teraz si zacala...juuj, tak to si musis par cyklov, aby si sa v tom kus vyznala 🙂

helulik
21. jan 2014

@euka210 nooo,sak to mi je jasne, ze to musim dlhsie...to ja len tak...pre zaujimavost... 🙂 so snazenim sme este len zacali... 🙂 takze to moc este neriesim...len ma to tak zmiatlo, ze preco na 37DC je vyssia... 😀

13adinka
autor
21. jan 2014

@lauritka urcite budem!!!!dufam ze toho aj nakniec nieco vycitam 🙂

13adinka
autor
27. jan 2014

baby je normalne zeby som mala ovulku az na 23 DC????lebo sa mi zahadne zdvihla teplota a kedze som este zaidnu nemala tak nevem...

Strana
z2