Zvláštna ovulácia
baby mam otazocku mozem mat ovulaciu aj bez zmen teploty???? pretoze sa meram teploty sa vobec nemenia podla datumu ale mala byt ovul uz 18. a vcera ma aj vajecnik pobolieval aj vytok bol tak uplne ako kazdy mesiac ale teplota nic....ovul test si momentalne nemoem kupit kedze som na ostrove a tu to nemaju
@helulik meraj odznova budúci mesiac. A na konci, keď skončíš by si si mala mať z tých teplôt akože dve línie. Spodnú a hornu nezáleží koľko je teplota. Musí sa to líšiť pred a po ovu. No a medzi tým má byť to jedno keď jeden deň klesne a môže byť teda tak je to že tri dni po sebe musí klesať. No. Chaos. Napr bude stúpať. Potom klesať a na koniec opäť stúpne . Tak je to a tie dni klesajúce sú pred ovu. 😵
@helulik no a predsa ešte jedna vec. Ono na to zvýšenie a farebnú sýtost toho pásika potrebuješ jeden hormón. Evidentne asi niečo neni ok. Pri mne je párik skoro rovnako sýty myslím, že o moc viac to nebolo. Tiež nemerám podstivo. Bola som na krvy všetko bolo ok hormóny myslím že na 1čku. No ale stale nič. Ja byť tebou. Veď to nebolí . Nech ti doktor pozrie hormóny a možno stačia lieky a bude to takto sa budeš trápiť a môžeš mať malý problém. Fakt. A vieš na čom si! 😉
baby je normalne zeby som mala ovulku az na 23 DC????lebo sa mi zahadne zdvihla teplota a kedze som este zaidnu nemala tak nevem...

@sono2 ovu testy som svacla do kosa...mne to nijak neukazovalo, furt jedna slaba druha silna 😀 teplotu len tak meriam, aby som sa nenudila rano 😀 a nechavam to viac menej na prirodu...este to moc neriesim...