icon

Následky po očkovaní

maminka1983
19. feb 2015

Ahojte maminky potrebovala by som len radu maleho sme dali posledny krat ockovat ako 15mes a odtedz a su problemi. Napr. tazkosti pri ranajkovani co normalne nebol az taky problem a dost casto sa budi hlavne cez noc ale s takym krikom az mi srdiecko trha ako velmi. Presne to zacalo po 10dnoch ako mi bolo povedane odtedz 2 tyz., zle spinka ako keby utalo. Ja nehovorim ye dokonalo spal ale mam strach. Nastastie horucky nema. Hlavne by ma zaujimalo ake nasledky alebo skusenosti mate s reakciami po ockovani.Dakujem za info pre pokoj mojej duse 😒

ossr
1. mar 2015

Kolko dni po ockovani sa mozu vyskytnut problemy...u nas cca. 3 tyzdne po 1 ocko docasna strata vedomia plac nervozny bol od ockovania stale....dakujem

irenkask
2. mar 2015

@ossr
Ver tomu, že hocikedy, pretože nikto dopredu nevie čo vakcína poškodí a kde sa usídli.
Na mojej vnučke nebolo nejako viditeľne na pohľad skoro nič vidieť, len tie reakcie po druhej hexe začali.
Po prvej nič nebolo badať navonok, ale vo vnútri prebiehalo dielo veľkej skazy a preto sú vakcíny vo svojej podstate veľmi zákerné.
Malá bola pol roka úplne zdravá, nezakašľala ani raz, nijaké teploty ani nič a po druhej hexe sa to naraz začalo jedno za druhým, najprv zahnisané plece a po vytlačení hrča pod uškom a potom najhoršia dovolenka dva roky na detskej onkológii.
Vôbec never tým ktorí ti povedia že reakcia na vacináciu môže byť len keď je do troch dní od očkovania.
To môže povedať len ten ktorý absolútne nerozumie biológii človeka a rôznym biologickým pochodom v tele človeka.

aristka
2. mar 2015

@ossr nechcem rýpať ,ale prvé očko je v 3mes a tvoje dieťa má vyše 9 mes.konzultovala si bezvedomie s lekárom ,na akých bol vyš a ako ti bezvedomie vysvetlili a pod. ,dieťa ,ktoré stratí vedomie ,prinajmenšom absolvuje neurologické vyš a asi by som tam pridala aj kardiologické ,nevieme ,či tam bola aj zástava dýchania tj prítomná cyanóza ,takže ak si to rieišla z dr. určite si nejakú odpoveď dostala ,plus čo je dieťa nervózne ,že mrnčí alebo čo to slovo znamená u batoľata ,dieťa mrnčí lebo nevie rozprávať ,keď ho tlačí bruško tj nejdú prdy ,keď ho bolia zúbky ,ktoré rastú ,keď matka alebo otec je nervózny a potom sa to prenáša na dieťa ,dieťa mrnčaním a plačom ukazuje svoju nepohodu a robia to veľmi často alebo je naučené sa pestovať a maminku už z neho bolí chrbát a prestala ho pestovať ,svoje dieťa by si si už mala poznať a ako tak vedieť posúdiť čo sa mu nepáči a prečo je nepokojný a ak nie treba poprosiť matku o radu ,keďže je strašia a dieťa už vychovala ,možno poradí a možno ti len povie ,že máš doma malého nerváčika ,ktorý sa potrebuje len rozhovoriť ,čo vekom bude a ty budem musieť jeho nervičky dotiaľ vydržať ....

aristka
2. mar 2015

@ossr inak prevenar je ten najsprávnejší radca a určite ti už dieťa zdiagnostikoval ,tak načo sa pýtaš tu ,či bolo to asi moc strašné a dieŤa určite musíš detoxikovať od tých zvieracích antigénov.... 😀 a nezabudni mu pridať medík ,lebo je to úžasné sladidlo, aj pre potravinových alergikov podľa previho ... 😀

abbey1
2. mar 2015

@ossr Nevšímaj si komentár istej dámy. Vieš, nie každý dokáže komunikovať slušne. 😒
Máte za sebou nejaké vyšetrenia a stanovené diagnózy? Osobne nám pomáha i homeopatia. Tak ak nemáš voči nej predsudky, odporúčam nájsť dobrého homeopata. Sú i homeopati lekári, i detskí. Tí vám môžu pomôcť pozrieť sa na problémy vašeho dieťatka tak celistvo a nájsť vhodnú liečbu. Držím päste.

ossr
2. mar 2015

@abbey1 no v nemocnici mu robili vsetko neurolog kardio mal aj holter vsetko ok...stale mu brali krv nic sa neukazalo...do spravy z nemocnici mame ze dosledok bol reflux..nechce sa mi tomu dako verit...ten homeopat je dobry napad...dakujem..pekny zvysok dna

ossr
2. mar 2015

@aristka mal vsetky vysetrenia aj kardio aj neuro vsetko...v sprave mame z nemocky napisane ze reflux...pediatricka povedala ze sa to stava..na rukach som ho nosila non stop...kojila stale...problen so stolicou nemal...poznam si svoje dieta prave preto som nechapal co mu bolo...preco taky nervozny...bola som u nasich mamina tiez nevedela co ...predtym spoko dieta...ano teraz bude mat 10m uz je ok ...je kludas pohodar spanie miluje...je to pokojne dieta chvalabohu....no po ocko som ho nespoznavala...dakujem za prispevok...pekny den

ossr
2. mar 2015

@aristka nie ziadnemu prevenarovi som nepisala

sednaja
2. mar 2015

@maminka1983 A tie prvé dve dávky, čo dostal, tak mal nejaké nežiaduce vedľajšie účinky, či až teraz pri tretej?

ossr
2. mar 2015

Pri prvej sa toto stalo druha davka len teploty a mrzutost ...3tiu zvazujem nedat

sednaja
2. mar 2015

@ossr A budú mať prvé dve zmysel, ak nedáš tretiu? ak nič, tak nič a ak všetko, tak všetko, aby to malo účinok, či sa mýlim? .....teda, ak nedáš poslednú, tak tie prvé dve boli zbytočné, že?

ossr
2. mar 2015

@sednaja musim sa poradit s pediatrickou ako postupovat

sednaja
2. mar 2015

@ossr Je to hrozné, keď človek číta, čo sa deje a videla som aj nejakú reportáž v TV. Moje dievčatá očkované sú, ani jedna nemala anilen náznak nežiaducich účinkov, tak dúfam, že to bude tak aj v ďalších kolách. Ale musím povedať, že nie som stotožnená s očkovaním - takže dávam to minimum, čo je nutné, ale keby to nebolo povinné, tak neviem či by som to riešila. Ťažko povedať, my sme očkovaní boli a sme v poriadku, teraz sú už z toho problémy pri generácií naších detí..... aj keď je pravda, že naše deti sú očkované proti viacerým chorobám ako sme boli my. Len zaujímavé, že v západných krajinách je očkovanie na dobrovoľnosti a ľudia tam nie sú chorľavejší.

ena70
2. mar 2015

moj bol ockovany nedavno a veru ziadne neziaduce prejavy...a to ma mudr upozornovala ze moze byt v ten den teplota, ospaly a podobne, a na druhy den moze mat velky flak na ruke - ramene, ockovala ho do ramena, a nic sa synovi nestalo. akurát v ten den bol taky trochu ospaly, aj si poobede pospal, ale inak nic... ja si myslim ze niektore prejavy - nespavost, vystrajanie pri ranajkovani vôbec nesuvisia s ockovanim ale je to proste obdobie dietata...taky vzdor a tak.... aj mna povinne ockovali a som tu.... a ked bolo obdobie ciernych kaslov, tak ohrozene boli hlavne neockovane deti.... teraz je chripkove obdobie, takze deti lapia kadeco popri tom....v cakarnach, v obchodoch kde je klima a cez nu sa da chytit najvacsi sajrajt dokonca aj plucne chlamydie. kolegova dcera tak k nim prisla.

abbey1
2. mar 2015

@ossr Aj o tom sa tu už všeličo popísalo. Myslím ohladne 3.4. dávky. Skús popozerat. Písali tu maminky, aké info dostali o potrbe doockovania. Ale vždy je to len na vas i po dohode s pediatrom. Skús zatiaľ odložiť, pories homeopatíu či iné.

ena70
2. mar 2015

som tu citala ze najvacsie problemy vraj mavaju ludia s krvnou skupinou 0. to je pre mna novinka.... ja mam "nulku"...aj cela moja rodina - brat, rodicia a moje dieta ma tiez nulku, ale problemy sme nikdy nemali s ockovanim a ani po nom.... asi je najlepsie sa prilis neskumat.... tot moj nazor...

irenkask
2. mar 2015

Tak niektorí s tou nulkou ešte problémy môžu mať v budúcnosti a potom sa môžu o niekoľko rokov veľmi čudovať, ale to je také slovenské sa čudovať kade tade a tak podobne. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ena70
2. mar 2015

ale ani prilis sa sledovat a hladat vsemozne dovody nie je ok 😀 😀 😀

marianna9630
2. mar 2015

mile damy,no je skutocne usmevne,ze ludia ktori nemaju ani stipku medicinskeho vzdelania sa tak radi vyjadruju k niecomu tak specifickemu. Kritizujete farmaceuticke firmy za ockovanie ? Tak laskavo si precitsjte,ze homeopatia je len cukor nic viac,to ani ziadnu ucinnu latku nevidelo a toto je skor vyhadzovsnie penazi farmaceutickym firmam,hlavne ze ste prirodne 🙂 🙂 🙂 🙂 a to hovorim akoclovek,co ma medicinske vzdelanie. Ludia niekedy zili bez mediciny do 30 roku a prezilo len jedno z desiatich deti,lebo zvysne zomreli na infekciei,ale ani to nevidite. hlavne,ze vy mate stale pravdu vo vsetkom,lebo ste si precitali clanok na internete a Od kedy ste matkou mate nejaky zvlastny dar poznavat,co je dobre a co zle. 🙂

abbey1
2. mar 2015

@marianna9630 Mila dáma. Áno, odkedy som matkou mám ten typický špeciálny materský zmysel, ktorý už mnohokrát nesklamal. Vy máte medicínske vzdelanie a homeopatík odsudzujete. Moja lekárka ma rovnako medicínske vzdelanie a honeopatiu doporucuje. Naše homeopatky su rovnako vystudovanej Mudr.
Ked už sme pri farmafirmach, je verejné tajomstvo ako ich reprezentanti ibiehaju ambulancie s hodnotnymi darmi, ako lekárne spätne poskytujú info o objeme predpísaných liečiv tým ktorým lekárom. Tak sa, prosím, slepo netvarme, že to všetko len pre naše zdravie. Množstvo kongresov, kde nejde o vzdelávanie, ale o exotickú destinaciu, nákupy a honosný program. Česť výnimkám.
Homeopatkam zaplatím cca 30-40 eur za hodinu sedenia a lieky, ak lieky nezaberu, nové poskytnú zdarma. Kiežby to tak fungovalo v ambulanciách bežne.
Homeopatia, ani my matky nie sme vsemocne a často musíme i k lekárovi, ale toho si musíme fakt dobre vyberať.
Našťastie, som našla lekárov, ktorí majú pokoru k životu, zdraviu a vedomostiam iných. Čo sa nedá povedať o mnohých iných. Vy ste tu predviedli tiež svoju "bohurovnost". Vas výber.

adsumus
2. mar 2015

To ja sa zas nečudujem, že daju druhé cukrové guličky za darmo, ked su zadarmo (takmer) Navyše zhrabnúť denne 320 euro za pokec za den, to vôbec ale vôbec nie je žiadny biznis. Ináč, neviete niekto ako to tam prebieha hodinu na takom sedení? Za čo to ten človek dá 40 euro a ešte musí ísť na nové guličky? 😕

abbey1
2. mar 2015

@adsumus A ako inak, čo príspevok, to irónia. Fakt vas to baví. Ty poznáš bežného ambulantneho lekára, ktorý pracuje 8 hodín denne? Takých je minimum. A bežne dostaneš lieky zdarma, ak tie prvé nezaberu? Bežný lekár nezarovi 30-40 eur za 60 minút práce? A nezabudnime na poplatok za objednanie, ak nechcem hodiny sedieť v čakárni., vsak.V akom svete to žiješ? Či potrebujes popierať akúkoľvek pravdu, ked zaznie z iného frontu?
A co sa tam hodinu deje? Kompletné vyšetrenie, množstvo otázok a odpovedí, venujú sa pacientovi, môžem sa pýtať a dostanem odpovede, poučenie ako ďalej postupovať. Radšej 1-2 krát ročne zaplatím a dostanem pomoc a slušne jednanie.

irenkask
2. mar 2015

Guličky musíme papať kvôli tomu že nemáme na také veľké úplatky napríklad pre takého lekára.

http://www.cas.sk/clanok/307361/kardiolog-fisch...

abbey1
2. mar 2015

@irenkask A kto vie, koľko uplatkov mu prešlo. Ja ked si spomeniem, ako zúfalé mamick na onkológii rozprávali, ako si ich pred operáciou zavolal operatér na pohovor, zdôraznil zložitosť operácie a vypýtal si peniaze. :(

irenkask
2. mar 2015

Alebo aj kvôli tomuto charitatívne založenému lekárovi kresťanovi s ktorým sympatizujem, lebo povedal že väčšina lekárov musí brať úplatky, lebo im nestačí voziť sa na luxusnom aute a dva razy ísť na dovolenku do Dubaja.
Vážim si ho ako človeka že povedal pravdu ako jediný slovenbský lekár a pre mňa je veľký priekopník pravdy a pokroku v tomto bezodnom režime.
Nám chudobným neostáva len platiť guličky alebo dovolenky lekárom.

http://www.topky.sk/cl/10/1455677/VIDEO-Lekar-p...

ibo
2. mar 2015

@irenkask chcem sa lwn slusne opytat ci vas teda pichali hexa vakcinou do ramena kedze ste pisala ze ho mala zapalene....lebo nas pichali do noziciek...niesom ohladom tohto vzdelana tak sa radsej opytam 🙂

irenkask
2. mar 2015

@abbey1
To som zažila tiež a vtedy som si myslela že sa z toho sna hrôzy raz prebudím a to všetko čo som zažila nebude pravda.
Nestalo sa dodnes a bola to pravda presne ako píšeš.
Dcéra a zať sa zadĺžili na dovolenke na onkológii v blave a budú splácať ešte 35 rokov dlhy.
Pretože dcéra nemôže dodnes sa zamestnať pretože je matka ZŤP dieťaťa .

katarina644
2. mar 2015

@maminka1983 ahoj, ako nepapanie po ockovani je somarina, nespavanie po ockovani je tiez podla mna blbost. vsak dieta sa meni, raz mu chuti papat inokedy nie, vsak to dieta sa meni. a so spanim mam odzite sest rokov sme s muzom poriadne nespavali, ale taketo veci mi nikdy neprisli na rozum. prepac, za moj nazor.

sunshineka
2. mar 2015

@irenkask verim.kamoskina dcera od narodenia nebyvala chora.bolo to krasne,zdrave dievcatko,rozpravala,rastla,az kym neabsolvovala posledne povinne ockovanie.zrazu prestala rozpravat,chytala nervove zachvaty a konecne diagnoza-autizmus.dodnes si vycita,ze dala ockovat.jej dcera sa uz nikdy nevylieci a bude odkazana na pomoc.takto si ziadny rodic svoj zivot nepredstavuje.je mi luto vasej vnucky,cim vsetkym ste si museli prejst.

irenkask
2. mar 2015

@ibo
Hexu jej pichli do nožičky, ale za týždeň na to sa jej aktivovala chránička na pleci ktorá celá zhnisala a mala tam kráter asi 3cm.
Doteraz tam má jazvu asi okolo 1a pol centimetra na tom pleci a všetci onkológovia jej to chodili obzerať, ešte aj počas chemo to mala celé zapálené a vôbec sa jej to nehojilo.
Potom jej to vytlačili tam kde ju očkovali proti TBC ani slovo nespravili z toho záznam a po vytlačení bez toho že by ju aspoň vyšetrili alebo jej krvi vzali poslali ju domov a približne za týždeň jej narástol nádor na krku ktorý mal asi 6 a pol centimetra a vrastal sa jej do krku zvnútra a zužoval jej dýchaciu trubicu.
Ešte neboli ani komplet výsledky z labáku a urýchlene musela nastúpiť na liečbu najagresívnejšou chemo akú jej mohli dať na onkológiu.
To by ešte nebolo také hrozné, ale tam som videla koľko detí tam bolo pred ňou s touto diagnózou a zomierali tam a koľko prišlo po nej. To sa nedá dodnes predýchať.

Tu si prečítaj náš príbeh ako to moja dcéra opísala:
http://simonka.webnode.sk/