icon

Následky po očkovaní

maminka1983
19. feb 2015

Ahojte maminky potrebovala by som len radu maleho sme dali posledny krat ockovat ako 15mes a odtedz a su problemi. Napr. tazkosti pri ranajkovani co normalne nebol az taky problem a dost casto sa budi hlavne cez noc ale s takym krikom az mi srdiecko trha ako velmi. Presne to zacalo po 10dnoch ako mi bolo povedane odtedz 2 tyz., zle spinka ako keby utalo. Ja nehovorim ye dokonalo spal ale mam strach. Nastastie horucky nema. Hlavne by ma zaujimalo ake nasledky alebo skusenosti mate s reakciami po ockovani.Dakujem za info pre pokoj mojej duse 😒

sunshineka
2. mar 2015

@irenkask to sa aj zle cita,nie este zazije.nie nadarmo sa hovori,kto nezazije,nepochopi.kto ma zdrave dieta,veri ockovaniu.v tomto je to stale o loterii.len smutne,ze robime loteriu s nasimi detmi.

irenkask
2. mar 2015

@sunshineka
Pozri ako sa vo svete vyrábajú epidémie na želanie farmaceutických firiem a otroci očkovania stiahnu so sebou nevinné obete a pritom väčšina z nich aj tak neočkuje nič lebo veľmi dobre vedia že je to svinstvo najväčšieho kalibru.

http://svobodnenoviny.eu/sokujici-prohlaseni-zd...

ibo
2. mar 2015

@irenkask ak som to spravne pochopila tak vtedy bolo Tbc este povinne....A vlastne tu ranku mala po tom pichnuti Tbc...dakujem..toto som nechapala

irenkask
2. mar 2015

@ibo
Práveže ide o tú zákernosť že sa jej aktivovala až za pol roka a dovtedy bola akože úplne zdravá a nebolo nič vidno.
Ale vnútri sa dielo skazy už aktivovalo a v tom je tá zákernosť a nevypočitateľnosť všetkých vakcín že nikdy nikto nevie a nemôže sa zaručiť za žiadnu vakcínu čo v tele spraví.
Je to časovaná bomba.
Môže to byť kľudne aj o niekoľko rokov a potom sa budemem čudovať ešte voac ako teraz koľko rakoviny ročne pribúda a koľko detí jej podľahne.

ibo
2. mar 2015

@irenkask a nemohla ju mat v sebe uz davnejsie ako bola ockovana?Kedze rakovina je mrcha ktoru clovek zbada az ked je zle....neber to ako provokaciu,len sa pytam....ak som dobre porozumela tak aa jej aktivovala az po pichnuti hexa,telicko to nezvladlo a vypuklo to co bolo skryte...ja som naprikla takisto mala nador na vajecniku a ani som o nom nevedela...

irenkask
2. mar 2015

@ibo
Nie nemala nič a mám to odkonzultované s genetikom Petrom Celecom že to nemala ani vrodené ani dedičné, jednoducho telíčko mala zamestnané vytváraním protilátok na očkovacie látky a keďže pri takom veľkom množstve naočkovaných chorôb nie je možné aby organizmus reagoval adekvátne prijateľne a normálne tak reagovalo telo tak, že sa snažilo vypudiť všetky tie jedy a karcinogény z tela von a vytvorilo zhluk uzlín kde sa tie sajrajty usadili a v podobe rakoviny nakoľko to boli cudzorodé látky pre telo a nevedelo čo má s nimi robiť ako ich spracovať.
Pri vyšetrení vo fakultnej nemocnici zistili následne že nemá ani jednu protilátku ani proti jednej chorobe napriek tomu že bola očkovaná a nemala ani jeden imunoglobulín, mala všetky vynulované a museli jej ich podávať v infúzii a urýchlene.
Okrem toho hneď po prijatí na detské oddelenie ju liečili proti tuberkulóze a verili že na krku má vred z TBC vakcíny a ten praskne, žiaľ nepraskol a nakoľko nemali potuchy aké ochorenie má tak jej museli brať vzorku z toho nádoru , teda zhluku uzlín na krku a po odobratí jej to narástlo šialenou rýchlosťou .

V jednej veci máš pravdu, že to tam mala od očkovania prvej hexy, lebo sme si všimli aj na fotkách že mala zväčšenú zreničku na pravom oku čo znamená nejaké nádorové ochorenie v nervovom systéme.

ibo
2. mar 2015

@irenkask aha a to sa da nejako dokazat,ze to pred tym nemala? A keby dostala nejaku chorobu a tych co bola ockovana tak je mozne ze by sa mohlo stat to iste?

irenkask
2. mar 2015

Prvú hexu jej pichli keď mala tri mesiace 17.1. 2008.
Po nej nemala nijakú reakciu, len začala mať v krvi menej železa a stalo sa že stála na váhe a lebo menej pribrala.
Fotky ktoré sme pozerali a boli z konca januára už mala zväčšenú zreničku , na tých starších ešte nemala.
Inak pekne papala a chutilo je, bola taká gulička keď išla na onkoliečbu, ale potom to bola hrôza, vychudla tak, že vyzerala ako tie deti z koncentráku alebo také chudé chladené kura, až je zle pomyslieť na to, mala potom stále len 6kg a stála na váhe asi pol roka ešte.
Ako dvojročná obliekla veci čo mala v pol roku a ešte jej boli veľké, no hrôza to bola . ☹

irenkask
2. mar 2015

@ibo Nerozumiem čo sa pýtaš , prelož mi to prosím ťa:

aha a to sa da nejako dokazat,ze to pred tym nemala? A keby dostala nejaku chorobu a tych co bola ockovana tak je mozne ze by sa mohlo stat to iste?

ibo
2. mar 2015

@irenkask to mi je luto...no ze ci sa da nejako dokazat,ze to v sebe nemala uz davno....a to druhe ssi nevsimaj,to bol blud 🙂A nebolo to prave tym imunoglobinom,ak ho mala nizky uz pri ockovani tak telo sa nemalo ako branit proti latkam vo vakcine....asi to vypada ze ta chcem odhovorit ze to z toho nebolo,ale nieje to tak,len ma to zaujima...

irenkask
2. mar 2015

@ibo
Tak mňa určite nikto neodhovorí pretože viem svoje .
A nemala nič v sebe , pretože ako som ti napísala nie je to rakovina ktorá sa dá zdediť alebo preniesť ak chápeš , mám to odkonzultované s genetikom, takže tak.
Keby bolo niečo pred narodením také tak by to šialene rýchle rástlo a prejavilo by sa hneď , pretože mala ten typ ktorý rýchle rastie behom pár dní a hodín a nie mesiace alebo roky.
Vakcínka sa kdesi zašije a drieme a potom spraví svoje dielo.
Ale ja nepotrebujem aby mi niekto veril alebo neveril, fakty nepustia.
Po narodení mala imunoglobulíny tak ako mala mať a bola úplne zdravá.
A okrem toho nikto z našej rodiny rakovinu nemal a imunita sa tvorí u dieťaťa postupne ako príde na svet.

p3tra11
2. mar 2015

@irenkask
@ibo
Mojej známej manžel ostal s rakovinou po očkovaní proti chrípke.. viac neviem, len to, že to malo.rýchly priebeh a smutný koniec..

ibo
2. mar 2015

@irenkask no nic koncim s otazkam,lebo asi uz mate na mna nervy 🙂prepacte,ze som vas otravovala,niesom genetik ani doktorka aby som rozumela vsetkemu....A este videla som ze Simonka je z mt a ja som tiez a jej pribeh som nikdy nepocula...

irenkask
2. mar 2015

@p3tra11
To verím ,lebo ja čo som sa ulakomila na chrípkovú vakcínu tak som dostala zadara a ešte ku tomu pneumo tak mám trvale zníženú imunitu a furt nejaký zápal v tele a teraz mi začalo zaliehať v uchu a skoro nič nepočujem len ako mi tam hučí a duní srdce a páni odborníci nevedia ani vyšetriť z čoho to mám.
To by bolo na dlho sa vyjadriť o úrovni našeho zdravotníctva .
Už vyše mesiaca behám po vyšetreniach ktoré si ordinujem sama, lebo inak by ma neposlali ani na rontgen ani na sono krku ani nikde a schválne som pred krčnou neukázala popis rontgenu že čo ona povie a povedala že tam nič nie je a na popise je zápal dutín a osteom vo frontálnej dutine 3x1 cm.
Takže aj takto sa presvedčíš o kvalite lekára.
Potom som sa musela sama žiadať aj ku neurologičke inak by ma nikam neposlali a nechali zdochnúť, hlavne že dali tablety proti tinitusu ktoré vôbec nezaberajú lebo nijaké pískanie nemám, len mi hučí. A histamínové kvapky do nosa.
Uľaví sa len keď si ľahnem.

p3tra11
2. mar 2015

@irenkask :( jemine. . Držím prsty, aby ste čím skôr našli úľavu a toho správneho lekára...

irenkask
2. mar 2015

@ibo
Tak vieš , moja dcéra sa musí snažiť aby si zarobila šitím a maľovaním obrazov , lebo dostáva len 200 euro opatrovateľský a nepíše nikam, pretože nemala nervy na určité osoby ktoré sa jej snažili vnútiť svoje fantázie a dávali jej najavo že si to vymyslela.
Takže v určitých neplodných debatách sa už nezúčastňuje a nereaguje.
A ďalšia vec je, že dvojročný pobyt na detskej onkológii ťa poznačí do konca života a nenávratne.
Nie každá mamička a stará mama dokáže hrať hrdinku akože je to len malina a tak.
Mám svoje chyby ale mám na ne právo potom čo som prežila ako povedala jedna moja odborná lekárka že to, čo som prežila ja, je veľa aj na troch ľudí nieto na jednu ženu ktorá vychovávala svoje deti sama a takmer bez finančných prostriedkov.
Nehanbím sa vôbec za to, že ma to poznačilo ani na teba že si sa pýtala. Možno že ti to raz niečo dá keď sa zamyslíš v budúcnosti.
Ani ja som v mladosti nevedela všetko a usilovne som pátrala a zisťovala a pochybovala.

adsumus
3. mar 2015

@abbey1to je pravda, čo ty tvrdíš? ze bežný lekár zarobí za hodinu 30-40 euro tak ako tvoj homeopat? Teda okolo 8,000 mesačne?
@ibo Tam je problém, že dieťa vôbec nemuselo mať rakovinu z očkovania a ani ju nemalo podla vyjadrení UDZS, očkovanie BCG nesúvisí s rakovinou, prejavilo sa len náhodne a ide o vrodené ochorenie. Tolko k veci hovorie lekári a každý si musí sám prebrať, či sa nechá vydesiť rakovinou a nezaočkuje si dieťa a vystaví ho tak riziku vážnych smrtelných chorob alebo nie.
http://www.slobodavockovani.sk/news/odpoved-udz...

abbey1
3. mar 2015

@adsumus A ktorý ambulantný lekár ošetruje denne 8 hodín svojich pacientov? Chceš mi povedať, že nezarobí takú sumu? Hovorím o čistom čase, lebo ty si to tak vyrátala homeopatom. Bavíme sa predsa o sume v hrubom, z ktorého sa platia odvody, prevádzka ambulancie, zdravotné sestry, ďalšie vzdelávanie, atď.
Ja tú sumu nikomu nezávidím, ak je za dobre odvedenú prácu. Rovnako dobre si uvedomujem, že práca lekára nespočíva len v "sedení" v ambulancii.
Ak sa ti zdá, že sú homeopati platení za nič, kľudne skús a ponúkni svoje služby. Možno si vytvoríš klientelu a ak veríš svojim slovám, že je to len cukrová gulička, tak sa ani nemusíš obávať, že im ublížiš. Popri tom im môžeš rozdávať rady o očkovaní.

irenkask
3. mar 2015

@abbey1
Tak to si teraz zabila, pretože ona by si nezarobila so svojimi schopnosťami ani na slanú vodu a suchý chleba, pretože sa priživuje na svojom manželovi ktorý robí vo farmafirme .
A keby začala pracovať a diagnostikovať tak by všetci pomreli a mali by naďalej zisky pohrebné služby tak ako z ostatných lekárov.
Sa to čudujem že sa s členkou úderky na MK ešte vôbec bavíš a svoje klenoty vedomostí jej tu predkladáš a idú rovno do tej čiernej diery a prázdnoty len tak zaduní.
Z vyschnutej studne nikdy nepotečie živá voda, to ti musí byť už jasné. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adsumus
3. mar 2015

Tak len na okraj,kočky, prečo som si dala zaočkovať svoje jediné, milované a vytúžené dieťa aj napriek tomu, čo som čítala na tomto portály. Kedykolvek som sa obrátila na lekárov so svojimi otázkami, boli ochotní mi odpovedať a bez utokov, s usmevom a pochopením, aj na nepríjemné otázky, ktoré mi vrtali v hlave a kedykolvek som sa obrátila na antivax t.j. na guru neočkovania na tomto fore s otázkami dostalo sami len urážok, vysmechu, podozrievania, očiernovania, dokonca vyhrážok, takže mi bolo veľmi skoro jasné, že rozhodnutie o zdravotnom stave mojho dieťaťa nebude v rukách ludí, ktorí na moje otázky reaguju, že som farma firma, že nie som matka, že si vražím dieťa a podobne. A ano @abbey moja lekárka aj lekárka mojej dcery doslova otročia 8 hodín denne a určite sa im o 8-9,000 euro ako tvojmú homeopatovi, ktorí nemá ani žiadnu zodpovednosť nesníva a nie ani moja babka ani manžel nie sme farmafirmy, sme obyčajní ludia, skromní a schopní si zarobiť aj bez propagácie čohokolvek, či už okčovania alebo homeopatie. 😝

jurly
3. mar 2015

@ossr aj par dni, ale vsetci popru, ze je to z ockovania hoci to pisu aj na medicin stranke. osobna skusenost. neprijemna.

denduska
3. mar 2015

@adsumus prepáč chcem vidieť obvoďáka čo každý deň sedí v ambulancii 7.00-15.00 ako fakt 😀 a o nákladoch asi nemáš ani poňatia, koľko musia zarobiť aby sa im to rentovalo a neživili len ambulanciu, sestru a účtovníka. Len likvidácia biologického odpadu v objeme jednej 1,5l PET fľaše stojí 150€ 😉

abbey1
3. mar 2015

@adsumus Prosím, kým začneš vypisovať nezmyselné príspevky, preopakuj si matematiku, stačí nasobilka, pozri si odvodové sadzby, over si koľko ma približne lekár na prevádzku ambulancie, koľko ma od ppistovni a potom mi niečo vypisuj.
Zareagovala si na môj príspevok ironickym príspevkom bez štipku pravdy. Kde si prišla k názoru, že "moji" homeopatia nemajú žiadnu zodpovednosť? Ty si myslíš, že chodím tisíc rokov spät v čase ku samanovi v jaskyni?
Pokiaľ mienia odpisovať ironicky bez racionálneho podkladu, kľudne si ušetrí prsty u klavesnicu. Ťažko by sa tí vysvetlovalo tých podivné vypocitanych 8-9000.
Ale som úprimne rada, že máš ty i tvoje dieťa takých obetavych lekárov, ktorí su 8 hod denne k dispozícii pacientom. Všetka česť, že to tak zvládajú.

abbey1
3. mar 2015

@denduska Presne o tomto som sa snažila písať. Ja dobrým lekárom nezavidim ani cent. Viem, čo všetko je za tým, ak svoju prácu robia zodpovedne a čo všetko musia financovať. Myslím, že pacient ma mať na výber, komu sa zveri. Tu sa niekto snaží lekárov homeopatov zhadzovat, i ked mnohí su klasicky vystudovani Mudr, ktorí liečbu kombinuju. A tu su posuvani do roviny sarlatanov z hornej dolnej.

adsumus
3. mar 2015

@abbey1 Ja som sa ťa pýtala jednoduchu otázku. Zarobí obvodák tých 30-40 euro na hodinu ako uvádzaš, že zarobí homeopat na hodinu? Teda zarobí priemerný lekár okolo 8000 euro mesačne? Asi nie, že? 😎

adsumus
3. mar 2015

@abbey1 A ešte ma zaujíma, ak mi nezaberie alebo ublíži homeopatická liečba, kde sa môžem isť sťažovať? ked píšeš, že nesu zodpovednosť.

abbey1
3. mar 2015

@adsumus Ja ti mám vyvratit tvoju utkvelu mylnu predstavu? Ja som napísala koľko zaplatím za hodinu čistého času+ lieky. Ja som nikde nepodala, že homeopat či iný lekár zarobi mesačne takú sumu, ako pises ty. Tak nechápem, do čoho sa ma snažia zatiahnuť. Teda chápem, o čo tí ide, ale u mňa už neuspejes.
Kto používa zdravý rozum a nie je zaujatý, tak moje slová chápe. Ty skús zobrať hodinky, kalendár, vyššie spomínané veci do úvahy a pocitaj. Nezabudni prirátať cenu liekov, ktoré od homeopata dostanem v spomínanej sume, a od bežného lekára platím doplatok v lekárni+ doplatok poisťovne. Stale ti suma nesedí?
A kde sa máš obrátiť? Kde by si sa obrátila v pripade akéhokoľvek iného poškodenia. A to v tvojom veku a tvojej rozhladenosti snáď vieš.

gemini255
3. mar 2015

@marianna9630 konecne clovek s rovnakym nazorom 🙂 farmaceuticke firmy zarabaju na vakcinach nula nic v porovnani s tym, co by zarobili, keby tu tie choroby boli.. a presne ako pises, co by dali maminky pred sto rokmi za vakciny.. ked im deti umierali. a tie homeosacharidy ani nekomentujem, zas ma vcera pani v lekarni bude presviedcat nech si kupim oscilo, tak jej vravim, za predrazene placebo bez ucinnej latky 450KC? ste sa zblaznila nie?

gemini255
3. mar 2015

@adsumus ja s tebou max suhlasim
a odporucam
@abbey1 video na odlahcenie, takto nejak "funguju" homeopatika

https://www.youtube.com/watch?v=2GWDCtcwiBU

najlepsi nakoniec je homeopaticky lezak 😀 1kvapka piva do pol litru
ked ma niekto na to prachy prosim, ja urcite nie, pokial to nema ucinnu latku, tak su to zbytocne vyhodene peniaze

abbey1
3. mar 2015

@gemini255 Dakujem. Ja na odlahcenie používam niečo úplne iné. Ak vám lepšie vyhovujú iné liečivá, je to vaša slobodná voľba.