icon

Následky po očkovaní

maminka1983
19. feb 2015

Ahojte maminky potrebovala by som len radu maleho sme dali posledny krat ockovat ako 15mes a odtedz a su problemi. Napr. tazkosti pri ranajkovani co normalne nebol az taky problem a dost casto sa budi hlavne cez noc ale s takym krikom az mi srdiecko trha ako velmi. Presne to zacalo po 10dnoch ako mi bolo povedane odtedz 2 tyz., zle spinka ako keby utalo. Ja nehovorim ye dokonalo spal ale mam strach. Nastastie horucky nema. Hlavne by ma zaujimalo ake nasledky alebo skusenosti mate s reakciami po ockovani.Dakujem za info pre pokoj mojej duse 😒

Strana
z4
gemini255
3. mar 2015

@abbey1 pri registracii homeopatik sa nedoklada ich ucinok, ale len to ze neskodia.. u liekov sa musi dokladat ich ucinok. je to pouze homeopaticky pripravek, ne lek!!
A to je také hlavní důvod, proč se homeopaté snaží, aby jejich přípravky nesly označení "lék". Účinnost homeopatických přípravků, a celý homeopatický byznys, totiž závisí na lidské důvěřivosti.
proste to pomoze ak je choroba psychickeho povodu...

veriiii
3. mar 2015

neuroblastom je vrodeny,ale nie je to geneticky podmienene ochorenie, ide o nevyzrete neuroblasty este pocas vnutromaternicoveho vyvoja.ak nevyzreju po narodeni,tak sa zvrhnu.
aspon tak uvadza Nadacia na pomoc onkologickym pacientom..
http://www.npop.sk/typy-karcinomu/neuroblastom/

abbey1
3. mar 2015

@gemini255 Dakujem za vas pohľad na vec. Vidím, že máte hlboké vedomosti v danej oblasti. 😉

veriiii
3. mar 2015

@sunshineka loteria je skor riskovanie samotnych ochoreni a ich komplikacii.
Napriklad teraz aktualne osypky- u nich je casta sekundarna bakterialna infekcia,kedze osypkovy virus nastavi imunitny system tak,ze sa do popredia dostava TH2 imunita,inac-paradoxne iste to tvrdia neockujuci,ze sposbuju samotne vakciny..a osypkovy virus nie je jediny..
z komplikacii osypok- kazde 10.dieta zapal stredneho ucha, kazde 20. zapal pluc, kazde 1000.meningitida,kazde 1000. smrtnemyslim si ze toto je incidencia,ako poMMR,ani samotne zapaly uch, pluc atd....to k tej loterii..
ze osypkovy virus,ako aj ine lipotrofne virusy mozu u PREDISPONOVANYCH jedincov spustat autoimunne e ochorenia ako SKLEROZA MULTIPLEX, https://portal.fmed.uniba.sk/clanky.php?aid=218
AUTOIMUNNY ZAPAL STITNEJ ZLAZY, CROHNOVA CHOROBA, ze mumpsovy virus nepostihuje len slinne zlazy ale aj ine-semeniky,alebo pankreas-a prispeva k cukrovke(casto sa DNA tohto virusu nachadzala v pankreatickych bunkach ludi trpiacich na DM1..)
ze 90%deti do 4tyzdnov zomiera na komplikacie cierneho kasla,ze 75% do 1 roku musi byt hospitalizovane pre komplikacie CK..aj to je loteria..

sisaka
3. mar 2015

@veriiii to som uz raz tej pani pisala, ze neuroblastom je vrodeny, ale ona a jej rodina vie najlepsie z coho to vzniklo... nema vyznam s nou debatovat, lebo obrusok si pred usta zrovna nedava,ked sa nas...e a pouraza aj tvojho bratranca z tretieho kolena,a aj tak si bude dokola pisat to svoje

kbeata
4. mar 2015

@gemini255 no moja babka,prababka by pred cca 100 rokmi uvitala splachovaci hajzel,teplu vodu z kohutika a dostatocnu stravu 😉

veriiii
4. mar 2015

@kbeata 2 deti Marie Terezie a niekolko rodinych prislusnikov zomrelo na prave kiahne-.dalsia dcera sa pre zjazvenu tvar nemohla vydat. M.Terezia dbala najmä na správnu stravu, hygienu a dostatočný pohyb.Nepomohlo.
aj preto nariadila očkovanie proti chorobám.

Samozrejme,ze nemozeme porovnavat casy davno minule, ale -tieto infekcne ochorenia sa vysytuju aj dnes, medzi normalne zijucimi ludmi.Prave kiahne nastastie uz nie..

nikimax
4. mar 2015

To, ze M T dbala na hygienu znamena, ze kazde rano v urcitu hodinu vyliali plny serbel cez okno von....v tych casoch sa ockovalo priserne, orechovou skrupinou narezali kozu a do rany kydli hnis z kravskych kiahni....nasledky si mozeme predstavit....ale s ochranou zdravia to nic nemalo spolocne, ani nahodou... 😝

kbeata
4. mar 2015

@nikimax inac fakt,co ak samotni priekopnici "akoze" ockovania,sami nesposobili epidemie,a rozne tazke ochorenia??no co,my sa po tych stovkach rokov pravdu uz nedozvieme 😒
preto sa hovori za MT 😀

aristka
5. mar 2015

@nikimax hygiena znamená ,nemať v domácnosti napr okolo okien plesne ,aj to patrí k hyg.bývaniu a zdr .živ .prostrediu ....
@kbeata vylievanie šamlíkov cez okno nemá bohužiaľ nič z osýpkami ,možno z nejakými bruš.infekciami a parazitmi a inak aj v médiach dávali ,že slovenský národ ľahko uverí konšpiráciam a rád konšpiruje ....

nikimax
5. mar 2015

@kbeata ano, ja si myslím, že vtedy očkovanie vôbec nemalo chrániť, ale zámerne nakaziť danou chorobou (naočkovať chorobu)....napoleon zámerne verboval len tých vojakov, ktorí sa takto nakazili a prežili, lebo boli ODOLNEJSI a po tých kiahňach vyzerali odstrašujúco pre nepriateľa...môžeme si len tipovať, koľko bolo obetí a takto úmyselne mrtvych a mrzákov..... postupom času sa z toho stala "ochrana" 😲 , čo je zvláštne, pretože ku hnisu a bakteriam pribudli do vakcín dalsie jedy a chemikálie.... 😕 a bonus- vynášalo to 😝 😝

sorciera24
5. mar 2015

@abbey1 presne, u nas v meste je coraz viac klasickych "Mudr. " lekarov pre deti ci dospelych aj homeopatov....teeeda, to aby sme ich zacali vyradovat alebo upalovat na hranici...zeby pochopili?.....konecne sa to u nas hybe aj inym smerom, nielen antibiotickym 😀 😎
ako aby bolo jasno, neverim vo vsemocnu zazracnu moc homeopatie.....to sa neda v nicom, ani v liekoch, ani v guru, ani v neviem co.....zo skusensoti....mne osobne na nieco homeopatika pomoahaju a na nieco nie...;)....cize preto...ale neviem ci by ma niekto o placebe presvedcil, nakolko to bolo v podstate jedine, co pomohlo vtedy mojmu 2roc. dietatu....to o nejakom placebe ci navodeniu psych. stranky...no asi nie....
takze netusim, v com pomahaju, ci nie.....ale v kazdom priapde, neodsudzujem, ani sa tu homeopatii nevysmievam ....to by bolo pod moju uroven.... 😉 😎 az tam klesnut ako niekto nechcem 😎

veriiii
5. mar 2015

@nikimax ako mozes citat,DBALA na SPRAVNU stravu ,hygienu a dostatocny pohyb..na to,ze zili v palaci, v blahobyte ,viac menej neprichadzali do kontaktu s plebsom, mali urcite ine pomery ako v chatrci...ich smrtelne infekcie neobchadzali...serble mohli mat,ale co viem, mnohe hrady,zamky, panstva mali miesto na ich vylievanie,cize nebolo to len tak chrst cez okno..
a jej deti a pribuzni zomreli na prave kiahne, nie na ockovanie proti nim. a co sa ti nepaci na takej naturalnej vakcine?ide to do tela ako pririodzerna nakaza..nema to ziadne adjuvancia..super,nie?

kbeata
5. mar 2015

@aristka si si nas poplietla z nikimax,bavili sme sa o pr,kiahnach
no a na margo tych konspiracnych teorii,vydal to tusim SAV,a na druhy den prezident sa zasadil o boj proti internetovaj info.vojne,ale to suviselo s momentalnou bezpecnostnou situaciou vo svete:(

nikimax
5. mar 2015

@kbeata ja tu komunikujm len s tebou a uz tu nastupil team prekrucaciek .... 😀 tu sa na teba ako take klieste ponalepuju, pritom si clovek napise len svoj nazor...a prekrucajuuu aj ked nemaju co.... 😝 neoslovujte ma laskavo s takymito neplodnymi vecami, dakujem
@veriiii

monika111111
5. apr 2015

Kopírujem z FB skupiny
Dříve jsem nechápala odpůrce očkování a dnes vím, že to byla jen neznalost. Rozhodla jsem se s vámi podělit o pár aktuálních příběhů z mého nejbližšího okolí. Takže začněme s Hexa vakcínami.
1.) Syn kamarádky aktivní dítě, které již „páslo koníky“ dostalo první Hexu, po té ze dne na den naprosto znehybnělo, zastavil se u něj vývoj na několik měsíců. Takže musel tvrdě nastoupit na Vojtovu metodu, naštěstí se stav zlepšuje, vše dožene, ale každopádně na roce si ještě sám nesedne.
2.) Syn druhé kamarádky skončil podstatně hůře. Po první Hexa vakcíně se ze dne na den přestal hýbat. Po druhé vakcíně následovaly 2,5 měsíce neutěšitelného pláče a záškuby v těle. To ovšem nebyl důvod k tomu nepíchnout mu 3. vakcínu podle oficiálního schématu. Výsledkem je, že na 11. měsících ještě pořádně neudrží hlavičku. A tak mamince zbyla pro pláč fotka, kdy na dvou měsících před očkováním ještě hlavičku krásně držel. Jeho pediatrička je podle maminky fajn paní. Vedlejší účinky ale ztěží hlásila, když očkování nestopla.
3.) Příběh mého mladšího syna trochu pro odlehčení: Záhy po 4. Hexa vakcíně jsme skončil v nemocnici s takovým zánětem průdušek, že nemohl dýchat. Moje pediatrička šeptem přiznala, že se s tím setkává poměrně často. Po tom, co měl za 1. zimu celkem čtyři záněty průdušek za sebou, nám řekla: bude to alergik-astmatik, klasický scénář. Ve mne se něco hnulo, a řekla jsem si tak to teda ne. Zašli jsme k homeopatce, která automaticky začala připravovat roztok homeopatik na očistu proti očkování. Reakce byla veliká – přes den se nic nedělo, ale v noci se neuvěřitelně potil a museli jsme ho několikrát za noc převlékat. Trvalo to více než týden a postupně to brzo ustávalo a zmizelo úplně. Od té doby je zdravý a žádný zánět se už nekonal. Tak trochu jsme klasický scénář astmatika zhatili.
Silné kafe se zdá být povinná vakcína Priorix (proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám), která jak se zdá, má vliv na mozek. Takže kde začít?
1.) Příběh sousedčiny kamarádky – doposud zdravé dítě po první dávce týden v kuse řvalo. Nikdo si prý nedokážeme představit, co je to týden neutišitelného řevu... Přidali se velké změny chování, díky kterým následovala po čase diagnóza autismus. Podobných příběhů jsem slyšela několik, některé děti měli „pouze“ změnu chování.
2.) Můj starší syn, který spal již několik měsíců krásně celou noc, začal mít po první dávce poruchy spánku doprovázené neutišitelným řevem. Trvalo to 2 měsíce. Naštěstí vyvázl bez následků.
3.) Příbuzná holčička, která měla také ze dne na den stejnou poruchu spánku na více než 2 měsíce. Později přišla diagnóza epilepsie. Doktoři samozřejmě nikdy nepřiznají souvislost. Nicméně neurolog u této holčičky však další jakékoli očkování zakázal (díky bohu, ne všichni to prý dělají).
Jsem si téměř jistá, že žádné z těchto výše popsaných reakcí nebyla pediatry hlášena. Takže vakcíny jsou „nezávadné“, jen tato generace má zkrátka chatrné zdraví.
Přála bych si, aby lidé nebyli tak slepí. Možná by pro začátek stačilo nepíchat tak malé miminka tolika vakcínami a vedlejších účinků by podstatně ubylo.
Také mne trápí to, že v celém sporu odpůrců a zastánců očkování je jen jeden vítěz – výrobce vakcín. Díky neomezenému lobby jsme všichni jeho oběti, ať už očkujeme, či ne.

aristka
6. apr 2015

@monika111111 fakt sorry, to je reklama na homeopathiu namiešanú na kolene ...elleková sa poteší

monika111111
7. apr 2015

@aristka treba nechať posúdiť rodičov, ktorí sa práve rozhodujú o očkovaní, či je to len reklama na homeopatiu

monika111111
7. apr 2015

@aristka myslím, že tvoj názor tu málokoho zaujíma, teba tu už každý pozná ako zanieteného obhajcu "neškodného" očkovania, ty neuznáš žiadny nežiadúci účinok, ani keby dieťa skolabovalo rovno v ambulancii po očkovaní. Proočkovací fanatici majú z teba radosť.

adsumus
7. apr 2015

@monika111111 trošku si všimni akým propagandistickým štýlom si to podala, žiadne konkretne info v celej správe, v strede vzbudenie strachu a lútosti a nakoniec čerešnička na torte, vinník, ktorého máme nenávidieť. Všetko zle. 😒

aristka
7. apr 2015

@monika111111 je viedieť,že ide o čistú manipuláciuv tvojej strany a vkladáš mi do úst niečo čo som v živote nepovedala a dokonca sama na sebe som odskúšala anafylaksiu tak z lieku ako z potraviny...len bohužieľ takéto príspevky s reklamou homeopathie ma nejak nechytili....
@adsumus nie je to čudné celá rodina má problém a elleková ho vyriešila vodou z točky 😀

aristka
7. apr 2015

@monika111111 inak pokiaľ viem ,aj ja som rodič troch detí....

adsumus
7. apr 2015

@aristka ja už som tých proočkovacích fanatikov nahlásila, tiež nemám rada, ked sa automaticky rodič za očkovanie nalepkuje slovami ovca, fanatik a že neuznáva nežiaduce následky, každý liek môže mať nežiaduce následky, prečo by to kto nemal uznávať? načo su dobre také reči? dala akési info do fora, ludia sa jej vyjadria a nemusí pritom urážať iných, ani ako ludí, ani ako rodičov.

aristka
7. apr 2015

@adsumus keďže nemajú s čím operovať ,skľznu k urážkam....

Strana
z4