Odložte očkovanie hexa vakcínou, kým bude nová
http://www.sukl.sk/buxus/docs/Inspekcia/Postreg...
Stahuju ich z trhu, kym nebude nova seria, odmietla by som ockovat, prva trieda ohrozenia je ohrozenie na zivote!
@pectore neda mi ...
pectore @sirinka TBC nic moc.... kebyze je volitelna nedam ...a pokial "odbornici" vyhodnotili ze sa ockovat nemusi ..ja som len a len rada... tiez by som radsej neockovala.... ale jedine ked to bude "bezpecne."
10. okt o 23:46 • Odpovedz • Páči sa mi to • •
Takze ty si bola presvedčená že bcg vakcina je nic moc a aj tak si dala ockovat? Potom čo všetko vies o ocko a aj o danej ocko vakcíne si sa rozhodla dat zaočkovať svoje 4dnove babo týmto svinstvom len preto, že je to povinne??? Aj vtedy jej robili crp a kadejake imuno vysetrenia že si im tak doverovala? Alebo sa ockovanim zaoberas posledne 3 mesiace a vtedy si nemala paru a pochýb o očkovaní ako takom? Proste z každého a jedneho tvojho vyjadrenia nemám pocit, že by si sa nepriklanala ani na jednu zo strán. Pretože ty si zaryta proocko fanynka. A nehovor že nie!
@pectore aj ja pochadzam z oblasti z najvacsou hustotou romskej mensiny...v podstate tam uz o mensinu ani neslo.... proti TBC som pri kazdej kontrole protilatok ziadne nemala a nemala som ani TBC....
proti hep A nie som zaockovana a to som navstevovala skolu s vysokym vyskytom romov a toez som nikdy ani ja ani moje dalsie tri mladsie sestry neochoreli na toto ochorenie...dokonca ani ziadny moj spoluziak, ani susedy, ani ti z vedlajsej ulice...proste NESTRASTE zbytocne a nesir tu paniku 😉
@pectore jasneeee, zaockovanie vyriesi aj romsky problem. A Romovia urcite poberaju najviac socialnych davok. Prekvapim ta, najviac davok poberaju BIELI nezamestnani mladi do veku 25 rokov. Vsetci ti, ktori chceli byt silou mocou menezeri v bankach a telekome.
S tymi Romami sa hrate s ohnom, resp. sa s vami hraju media aj politici. Nehovoriac o tom, ze biele goliere a politika nas vsetkych stoja nasobne viac, ako vsetky davky Romom. Ale samozrejme, do cierneho chudaka sa lahsie kope, ako do typka v bavoraku, ze? Zasa ta poondiata selektivita. Romsky problem je z velkej casti sposobeny uzerou. Najvacsia ironia je, ze na rovnakej uzere (len oficialnej, legalnej a bankovej) momentalne krachuje polovica sveta.
@pectore zavidiet tam veru nie je co, hadam okrem prenadhernej okolitej prirody... ale aj vdaka tym rokom, su niektore moje nazory o nieco radikalnejsie, ako u inych ludi. ale nie v ockovani... naucme tych ludi zit slusne, nech maju cistu vodu a nech ich deti dokazu udrziavat hygienicke navyky a nie len ockovat ockovat a zite dalej ako prasce
http://www.vlastnihlavou.cz/reportaz-umrti-mimi...
Zaujala ma odpoved na clanok uplne dole od jednej pani doktorky.
@pectore aby si bola nestranná,predsa.. 😉
ved si v diskusii 🙂 alebo si založ svoju
baby ,tie co viete po nemecky,co poviete na toto
Die Arzneimittelkommission der Deutschen Apotheker informiert:
Infanrix hexa® Trockensubstanz mit Lösungsmittel,
20 und 50 Fertigspritzen (PZN 0977083 und 0977108)
Charge: A21CB191C, A21CB193A, A21CB193B, A21CB193C, A21CB194A
GlaxoSmithKline GmbH & Co. KG (GSK) ruft genannte Chargen von Infanrix hexa®
Pulver und Suspension zur Herstellung einer Injektionslösung vorsorglich zurück. Es
besteht die Möglichkeit einer mikrobiologischen Kontamination während des Produktionsprozesses.
Wir bitten Sie um Überprüfung Ihrer Bestände, den sofortigen Stopp
der Auslieferung und Rücksendung der betroffenen Chargen.
Die AMK bittet die Apotheken um Weiterleitung dieser Information an die von Ihnen
skopcila som len kusok-ale z tohoto vyplyva ze v nemecku stahuju viac sarzi. 😖
mam to v maili,takze stranku sem neviem hodit.
@kaja73 - to som dnes tiez zachytila. A pisu priamo o moznej kontaminacii vakciny... nie len o prostredi...
@anjelicek26 nakoniec z toho bude celkove stahovanie hexy-podla mna je chybna cela hexa ako taka-nie len pre kontaminaciu-ale to je len moj nazor.
@kaja73 - ak tym ockuju uz 1,5 pripadne dlhsie, kolko moze byt deti s nasledkami? Tisicky :( A niektore veci sa prejavia az po rokoch :( Alergie, ekzemy, astma, rakovina, cukrovka :(
Tak a po prečítaní faktov z Nemecka a Austrálie, kde sú naši komentátori? Stále to vyzerá len na aktívneho nového pracovníka, či potencionálnu kontamináciu, ktorá vlastne ani nebola, nikomu neublížila a firma je len taká zodpovedná, že si urobí "meno" po celom svete?
Skutočne by som si zo srdca priala,aby sa verejnosť dozvedela pravdu, a nie len polopravdu, ktorá nám tu je podsúvaná!
A hlavne, aké preventívne opatrenia sa urobia, keďže myslieť si , že povinné očkovanie bude čoskoro zrušené, je asi čistá utópia. 😒
Okrem jednej šarže hexavakcíny, ktorá je sťahovaná z českého a slovenského trhu (A21CB191B), je od 10.10.2012 zákaz vydaný v Nemecku týkajúci sa aj nasledujúcich šarží: A21CB191C, A21CB193A, A21CB193B, A21CB193C, A21CB194A, A21CB187B, A21CB337A, A21CB187C, A20CA742A, A20CA743A

@pectore myslim, ze sa zhodneme na tom, ze namiesto debat na forach a presviedcania druhych, by si mal kazdy najst cas, zorientovat sa v problematike sam a hladat pravdu vlastnym srdcom. Pokial clovek na toto svoje pravo rezignuje (v tomto smutnom pripade sa to rovna rezignacii na zdravie svojich deti), potom zial musi znasat dosledky.
Este k teme: napadlo niekoho z vas pozriet sa do vlastnej zdravotnej dokumentacie? Kolko ockovani mam nasa generacia? Poviem vam to, 4, slovom styri. A to sme konkretne nasa rodina polietali svet kolom-dokola, v Hong Kongu sme boli ked tam bol SARS, pracovali s rizikovymi obyvatelmi a tu sme aj s mojou milovanou. Rovnako sme obaja v detstve prekonali osypky aj mumps. V tomto zmysle - "bacil je nic, teren je vsetko".