Odložte očkovanie hexa vakcínou, kým bude nová
http://www.sukl.sk/buxus/docs/Inspekcia/Postreg...
Stahuju ich z trhu, kym nebude nova seria, odmietla by som ockovat, prva trieda ohrozenia je ohrozenie na zivote!
@desszi
tak to teraz aj ja..... nevenovala som sa tomu... ale teraz uz m usim lebo sa tu pise ze kanada ontario atd.....
viem ze je tu cirkus s tymi starymi co si davali do chrbta inekcie pre bolest... a na menenie klbu stereoidy ci co...
a na to zomrelo par ludi....
o detoch ani slovo......
tak cakam ze mi zavolaju spet... tak som zvedava uz
@monika15 tie steroidy su uplne ina vec-tam sa jedna o to, ze boli kontaminovane injekcie so steroidmi a to sposobilo menigitidu a ludia na to zomieraju.
My tu hovorime,ale o uplne inom-- o hexavakcine pre deti--,ze stahuju rozne sarze s dobou expiracie v januari 2013 vsade po svete.
Ale umrtia hlasene zatial pre to neboli-aspon o tom neviem.
Su to dve rozdielne veci --- 1-steroidy a 2-hexavakcina-jedno nie je pre deti a druhe je pre deti.
ahojte dievčatá. chcem sa opýtať, či je niečo nové ohľadom tej hexa vakcíny. zajtra totiž idem s malou na druhé očkovanie. ďakujem.
@silvia0201 stahuju ju v 19 krajinach....inac je podla vyrobcu uplne bezpecna a kludne mozete nadalej svoje deti ockovat 🙄
@sirinka a u nás sa nič nedeje??
@silvia0201 akoze nedeje? u nas stahuju tiez jednu sarzu...tu, ktorou bolo zaockovane aj moje dieta
@sirinka @abbey1 viem o tom svoje,ale musela som urobiť kompromis,manžel proste neustupi,nepohnem s ním........najprv že mu je to jedno,potom zas nie ,tak som to vzdala......a chcela som inak dať iba Infanrix,to je trojkombinácia,potom som ho nevedela zohanť,tak som to vzdala a šupli sme hexu 😔 ,ale mi je zle,keď si na to pomyslím,našťastie to bolo bez problémov 😒
V ktorom mesiaci sa ma davat nase bybulky maju tri mesiace a na buduci tyzden ideme na nase prve ockovanie ale neviem ake budu ich ockovat od oboch noziciek
@karcha
@lucula73 aby sme nezavadzali, do druhej sa ockuje vakcinou proti pneumokokovym infekciam a to podla vyberu bud synflorixom, na ktory sa nedoplaca nic a obsahuje 10 roznych kmenov, alebo prevenarom13, na ktory sa doplaca nieco cez 13 eur za jednu davku (dokopy maju byt 3), a ten obsahuje 13 kmenov....
.. alebo , "odlozte" ju na vzdy ..ak chcete mat istotu, ze sa vase dieta nestane tercom medicinskeho pokusu.

@monika15 aha rozumiem, trosku ta zblbli 😅 som zvedava, co sa dozvies