Sme pred očkovaním MMR
Ahojte. Akurat mi volala sestricka od pediatra ze vo stvrtok mame prist na ockovanie mmr. Od prveho ockovania hexa co som zacala citat celkovo o ockovaniach sa tohto bojim najviac kedze som citala co vsetko sposobilo detom. Nie som stotoznena s tym ockovanim, normalne som sa od strachu rozplakala. Mala ma 16mesiacov. Narodena ako predcasniatko s nizkym cukrom a silnou zltackou. Vahovo aj vysokovo vsetko dobehla rozprava chodi ale este ju musim drzat za ruku. Bojim sa nasledkov ockovania preto sa chcem spytat tie co ste odmietli ako ste to doriesili. Zaplatili pokutu? Vlacili vas po uradoch? Da sa odlozit ockovanie na neskorsi vek ked je uz preda len nervova sustava viac vyvinuta? Cela rodina je za ockovanie a ja jedina proti. Takze tam podporu nemam vobec :(
@anicka766 ty si mala aku zlu skusenost?ci som to len prehliadla..
@zlte_kuriatko nasa skusenost bola taka ze po ovkovani v noci chytil vysoke teploty? Nadranom sme sa zobudili na to ze maly zvracal prudom a po tom vsetkom nam prestal dzavovat...tyzden bol uplne apaticky a potom akokeby sa pomali preberal....ockovanie v nasom pripade uz nikdy...
Povedz manzelovi ze ty ako matka intuitivne citis ze nieje spravne dat zaockovat vase dieta.nech ti veri...a nech zacne trosku o tom nieco studovat ,teda nie trosku ale poriadne 😉
Varovanie pred MMR vakcínou, kto váhate nad MMR, aspoň si to pozrite a urobte si vlastný názor. Ja som dcérke MMR nedala a veru, po týchto dvoch videách mi poriadne odľahlo, že som to do dcérky nedovolila pichnúť.
@evittam asi tak,mrzí aj mňa,že to tu nemôžem všetkým povedať ,ale kým lekári nepovedia pravdu,tak moje slová sú zbytočné a samozrejme sú ľudia,ktorí veriť nebudú a nechcú.Niekedy sa ani nečudujem,veď média predstierajú čo chcú.Ale nejako sa nad tým už nevzrušujem,zisťovala som to skoro pred 3 rokmi,dospela som k názoru,nikomu ho nevnucujem,sú mi prvoradé moje deti.(nepracujem v zdravotníctve,ale veľa príbuznich áno ).
Tak k tej nízkej zaočkovanosti v Nemecku, je okolo 97% na mmr, najvyššia za posledné roky a pre tých, čo vystríhaju pred mmr na zamyslenie, vypoved maminy, ktorej dieťa zomrelo na osypky, lebo sa nakazilo od neočkujucej osoby. 😒
@juliana30 lekári pravdu povedali, očkovanie je bezpečný sposob prevencie smrtelných chorob a dodali aj kvantum dokazov, narozdiel od antivaxerov, ktorí tvrdia, že všetky choroby su nasledkom očkovania a ordinuju na nete len taký fukot, toto mu daj hento mu daj, decko v živote nevidel, niekedy som v nemom užase a maminy posluchaju ani same nevedia koho.
Ahojte, ja mam dvoch synov. Ockovani neboli vobec a su zdravy ako repa. Tie hlupe reci mamiciek, ze co ked sa moje dieta nakazi od nezaockovaneho dietata su uplne mimo, ak tak strasne verite ockovaniu tak sa nemusite coho bat.
A bol tu jeden koment, ze nasa generacia bola cela zaockovana a ze vraj sme vsetci zdravi, tak s tym tiez nesuhlasim. Ved kolko ludi ma teraz problem splodid dieta, kazdy 3.par v mojom okoli. Je dokazane, ze v krajinach tretieho sveta sa pridavaju do ockovania latky na neplodnost a latky ktore mozu zabit plod. Ved aj Bill Gate, ktory financuje a podporuje ockovanie priznal, ze vakciny su pouzivane na vyludnovanie ludstva. Co uz je nas prilis vela, nejak sa to vytriedit musi😃
Ak sa s mojim nazorom nestotoznujete, je to v poriadku, nikoho nenutim, su to nase deti a kazdy sa rozhoduje sam podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia😊
@mathias23072014 ty kde na take veci chodis? V caopise Zeme a Vek?
@janka3112 ked si das do googlu alebo youtubu Bill Gates vaccination myslim, ze ti tam naskoci kopec clankov a videi.
@mathias23072014 dalsia co nie je asi iteckarka ...antivax si jeho vyjadrenia krasnne zostrihala a vynala len to co je potrebne a vyhovovalo ich propagande ...vies ono v tejto dobe technologii sa to da...
Tak keď teda antivax su takí úplne strašne hrozni a tie farmafirmy su také strašne dobrucke k nam, že nám chcú pomôcť, tak mňa by zaujimalo, že čo ti antivax z toho akože majú... Peniaze? Pozornosť? Tešia sa, že môžu oklamať toľko ľudí? Ako ja naozaj obdivujem ľudí, ktorí strašne úplne dokážu niekomu veriť je jedno či jedna alebo druhá strana, lebo určite tí opacni neklamu, nepodvadzaju nekradnu, oni sú svätí.... Ja neverím nikomu, rozhodujem sa na základe vlastných skúseností a vedomostí. Fakt máte môj obdiv, že dáte niekto ruku do ohňa za toho wakelfielda alebo za billa gatesa, musia byť obidvaja svätí tak svätí a pravdovravni ako naši politici, ako ti bezchybni uradnici, doktori. Lebo človek neklame, nie vôbec abi náhodou sa nesnaží chybu ktorú spraví napraviť alebo zakamuflovat. Vlastne žijeme v dokonalom svete je

@aristka ano mas pravdu urcite si antivax dalo tu namahu a zostrihali desiatky videi, z roznych talkshow a prednasok s Billom Gatesom, lebo on o tom rozprava dost pravidelne. Ako som uz pisala kazdy veri tomu co chce. Nenutim chapem
@mathias23072014 samorejme ,ze si daju tu namahu ...vidim co sa tu deje ,prekrutia aj to ,ze je zem gulata ...a tie videa ,grafy ...prevenarove teorie ...ha ,ha ...
@cianna ako som pisala Bill Gates financuje a podporuje ockovanie, a napriek tomu si pred usta servitku neda a povie ako to je.
@mathias23072014 ano ja som videla aj video aj čítala. Skôr narazam na to, že nikto nám pravdu nepovie a potom sa čudujú, že sa ľudia rozhodujú buď za ocko alebo proti nemu. Aj mne antivax skôr príde, že ma logickejsie vysvetlenia ako proocko. Lebo niektorí si neuvedomuju, že aj medzi antivax su vedci lekari odbornici, presne takí ako su i na opačnej strane...
@mathias23072014 preco ho nezazalujes na zaklade konspiracnych videii ..preco to neurobi velka komunita av ,ved vy s neho robite hitlera ....😵...
Mamicky neprisla som sa tu s nikym dohadovat. Ako som uz pisala kazdy sa rozhoduje podla vlastneho vedomia a svedomia. Hlavne, aby boli nase deturence zdrave. Pekny vecer prajem😉
@cianna poprosim menovite av vedcov...lekarov homeopatov si neprosim...inak casto dava av linky ,ze vraj lekar ...no len nikde sa neda zistit ,ze ci vobec taky lekar existuje tj.je titulovany lekar ...inak napis mi nieco o malom krvnom obehu ...a aka chlopna je medzi pravou predsienou a pravou komorou ..potesim da aj po latinsky....
Ja budem za blbu, to MMR je ktore ockovanie v poradi? Ja som bola doteraz za, ale po druhom ockovani sme zacali mat problemy, tak s manželom už nechceme dat to tretie ... maly nie je predcasne narodeny ani ziadne dedicne ci vrodene vady nema ...

@juliana30 som rada, to mo staci ja tiez neockujem po zlej skusenosti a som velmi rada za to.