Ako by ste ohodnotili svoj vzhľad na stupnici 1-10?
velmi sa mi paci v jednej teme, ako sa baba hodnoti vzhladovo 4/10.. Ako by ste vy ohodnotili svoj vzhlad na stupnici kde 10 Je TOP. ja za seba poviem 8/10 a vy?
10/10 a podľa okolia určite viac
navrhujem pridat k stupnici aj vek ...
@anonym_76bc7d aj foto😄
Pred menstruaciou 3/10, cez ovulaciu 11/10 😂😂
@dadis Presnee toto som chcela napisat aj ja za seba 😅. Pred menstruaciou v zrkadle: "Fuj vyzeras otrasne!" Pocas menstruacie: "Ale...ved to nie je az take zle.." Po menstruacii: "Ty kks ved ja som riadna supa!" 😅😅
navrhujem pridat k stupnici aj vek ...
@anonym_76bc7d 😝😝👍
8-9 /10.
som fakt šupa. 👍👍👍😍😍
Nenalicena mozno 3, nalicena 5.
@jablkovastrudla Ale no taak ze 3 z 10, ved ty si tu davnejsie pridavala foto s dietatom (mozno detmi, uz sa presne nepamatam 🫣...) a na fotke bola pekna, usmiata zena a pochybujem, ze to bolo iba make up-om 😅! Troska viacej sebavedomia! 🤗
@anonym_autor záleží v akej fáze cyklu som 😃😃 ovulácia 5, pred menštruáciou 2, menštruácia 4, po 10 😃😃
8 ked schudnem budem 9,5 😂
-15
@anonym_autor 5/10, teda priemerný. Ale hovorí sa, zeler je muž od čerta len o troch krajší, tak je to OK. Aj s mojím vzhľadom som si dokázal nájsť manželku a máme pekné deti. 🙂
Ja sa hodnotím podľa názorov z okolia na 1/10
Ohodnot svoju dusu od 1 do 10. Vsetci sme prach a popol.
@veroni2 pekne, na zamyslenie 😉
Podla okolia 9/10, podla seba 6/10 🤷♀️😆 vek 38….
Vidím to na 8/10. Tých zvyšných 20 % schovávam v charizme 💃
na stupnici neviem ale v percentách by ma 70% vašich chlapov poyebalo bez zaváhania 😜😂
kks čo sú toto za témy 🙈😂
@zuzanka.zuzu Haha, dobrá odpoveď. Snažím si ťa predstaviť, kukla som si tvoj profil. No nemáš tam fotku, škoda. Tak si ťa predstavujem aspoň podľa skupín do ktorých patríš. Predstavujem si ťa ako tučnú (teda pardón plnoštíhlu), so škaredými zubami, antivaxerskými názormi snažiaca sa zachrániť to všetko aspoň silikónovými prsami.
A ešte som si všimla, že patríš do skupiny mamičiek, ktorých deti nechodia do škôlky. Snáď do školy to tvoje bude chodiť, že sa ho nebudeš snažiť vyučovať ty, keď ani percentá na stupnicu od 1 do 10 nevieš premeniť...
Podľa mňa tých 70% mužov by si ani ZĎALEKA nenahrabala. Možno tak bez tej nuly, teda 7% posledných stroskotancov 😂
Velakrat si hovorim v zrkadle, ze preboha co sa druhým na mne uz len moze páčiť. To ked mam slabe chvíle. Inak vyzeram dost dobre, vravia mi to zeny aj muži, ale kedze vidim omnoho lepsie vyzerajúce zeny , moje hodnotenie v dobrej chvili je 8/10 max. Niekedy kľudne aj 0/10. My zeny sa vidíme dost kriticky.
@zuzanka.zuzu Haha, dobrá odpoveď. Snažím si ťa predstaviť, kukla som si tvoj profil. No nemáš tam fotku, škoda. Tak si ťa predstavujem aspoň podľa skupín do ktorých patríš. Predstavujem si ťa ako tučnú (teda pardón plnoštíhlu), so škaredými zubami, antivaxerskými názormi snažiaca sa zachrániť to všetko aspoň silikónovými prsami.
A ešte som si všimla, že patríš do skupiny mamičiek, ktorých deti nechodia do škôlky. Snáď do školy to tvoje bude chodiť, že sa ho nebudeš snažiť vyučovať ty, keď ani percentá na stupnicu od 1 do 10 nevieš premeniť...
Podľa mňa tých 70% mužov by si ani ZĎALEKA nenahrabala. Možno tak bez tej nuly, teda 7% posledných stroskotancov 😂
@anonym_ece095 ja si myslim že ona to myslela zo srandy aj to škaredé slovo potom len sa tak nešťastne vyjadrila 😀
Podla mna 1,podla muza 8 🤷♀️
9 z 10 alebo 8 z 10 zalezi ako kedy sa vyspim ale niekdy aj 10 z 10🤔 ked mam dobry den a pekne sa nachystam a upravim.Vseobecne mi vacsina ludi povie ze som pekna zenska.Takze hodnotim sa aj na zaklade ich nazorov.Lebo niekomu toto nepovie nikto za cely zivot myslim hlavne cudzi ludia alebo taki s ktorymi sa clovek kratko pozna.Nie teraz ze rodina alebo muz,zena co mame doma
@anonym_694a6f presne tak aj ja. A moj muž vraví, že 13/10 🫣🫣🫣🫣
9/10, pocas menstruacie sa nemenim, ani pred nou, ani po nej 🤣
11/10 stále doma hovorím, že vďačím Bohu, že ma stvoril zdravú, krásnu aj múdru.♥️

11/10