Karma dobehla milenku
Pred par rokmi nas manzel opustil pre druhu. Boli sme spolu vyse 10 rokov a mali male, rocne dieta. Zoznamil sa s nou v praci a uz to islo rychlo. Do 2 rokov sa s nou zosobasil. Po dalsich 3 rokoch sa zoznamil s inou a opustil aj ju. Karma ju dobehla. Nasa rodina bola rozbita zbytocne.
Stalo sa Vam nieco podobne?
Karma dobehla Teba nie ju. V čom je ona iná od Teba? Chalanko si každých par rokov mení ženy a je mu fajn 😜
@anonym_autor ale áno, je to kurevnik. Či sa ti to slovo paci alebo nie. Aj tak JE.
Autorka, tak podĺa tvojej logiky, karma dobehla aj teba, lebo tiež ťa opustil pre druhu ženu. Nie, takto to nefunguje a ty sama predsa vieš, zrejme, že až taky nevinny v tom všetkom nebude, keď si ho neprijala nazad.
@anonym_autor si robis srandu ? 😀 😀 😀
ze "rozbita zbytocne" ?
vydala si sa za blbeho suknickara a dodnes nedokazes odpustit prvej milenke (prvej, o ktorej vies) - NEMYSLIS SI, ZE JE CAS VYHLADAT ODBORNU POMOC ?
A naco by ti bol v zivote taky ku*evnik?
@anonym_autor mojej kamarátke pred časom zomrel otec, na dedičskom konaní stretla okrem vlastného brata 8 neznámych nevlastnych súrodencov. Ten chlap bol ženatý 4 krát a mal deti aj mimo manželstiev, každú jednu podviedol.
Toto nie je karma
@anonym_autor tvoj muž najskôr opustil teba, potom druhu ženu, ktorá mu bola predtým milenkou. Čo sa stalo, to sa stalo.
Prečo do toho miešať karmu? Ak by tu druhu ženu neopustil, je to dôkaz, že karma neexistuje (podľa mna nie je niečo ako vyššia spravodlivosť) alebo zlyhala?
Možno si len rada a cítiš spokojnosť, že aj ta druha žena teraz trpi ako ty kedysi. No myslím, že ti to skutočnú a trvalú ulavu neprinesie. Verím, že bolo ťažké zažiť to, čo sa stalo. Možno si sa citila nedocenená, opustená, zbytočná. To, že sa tvoj muž chcel vrátiť a považoval svoje rozhodnutie za chybu je pre teba oveľa cennejšie než to, že niekomu opäť ublížil.
@anonym_autor Zdá sa mi, že vinu za krach Vášho manželstva dávate manželovej milenke/neskôr manželke,ale je to trochu inak.Vas bývalý nie je schopný pevného vzťahu v manželstve.Inak povedané, keď nie vtedy, tak inokedy by si našiel za Vás náhradu,tak,ako to urobil teraz svojej 2.manzelke.Nemusite ľutovať, že kedysi odišiel od Vás,ani hovoriť, že karma dobehla tu druhú,lebo v podstate je tiež obeťou zlého výberu partnera
@anonym_autor podľa mňa tak karma dobehla tých čo im zomrelo dieťa v aute 😁 je to aj sfilmované v Otcovi ak by niekto nepoznal ich príbeh
@anonym_autor Moja zlatá to nie je o milenke ale o tvojom bývalom. Ona s ním bola keď bola slobodná to on pobehuje za každou sukňou keď ho nejaká stará prestane baviť.
Lepšie by bolo keby karma dobehla ten dobytok čo si nevie ustrážiť hada v gatiach ale aj na neho raz dôjde.
@anonym_autor a to ta este stále trápi? Je na čase sa cez to už konečne preniesť a žiť si svoj život.
Prečo že karma dobehla milenku? Tvojho ex manžela mala dobehnúť, veď on opustil rodinu. Či? A prečo sa mi zdá, že ťa to teší, že opustil aj tú milenku? Si škodoradostná? Tak pozor aby to aj tebe karma nevrátila, škodoradosť nie je pekná....
Fuuu, no teda si Ty na velkom omyle. Rodina sa rozpadla kvoli nemu a ju karma dobehla? Nefandi si. Stale si sa cez to nepreniesla, ale robis sa hrdinka
Chvalabohu, že to nie je kurevnik. To je len svätý muž, ktorý bol vovedený do omylu cudzou ženou, až 2x po sebe. Inak je to fajn chlap, len tie ženy okolo neho, to je des. 😇😹
@anonym_autor nie, vasa rodina nebola rozbita zbatocne. Teraz vidis, ze ten tvoj byvaly nebol to najlepsie co ta stretlo a to, ze odisiel tento nepodarok je mozno to najlepsie co sa ti mohlo stat.
Ja som s ex v kontakte kvoli detom. Po nejakom case pochopil ze to bola chyba, no ja som ho uz odmietla zobrat spät. Takze pochopitelne si hladal dalsiu partnerku.
Pytam sa na to, ci ste zazili nieco podobne, nejdem filozofovat o kvalitach mojho ex, dakujem Vam.
@anabella000
@nikolka232
@really8
@anonym_6767de
@kavasmliekom
@anjelicek26
Inak ano, dobehla karma aj jeho. Inak nie je kurevnik. Stalo sa to preto, lebo zacal dochadzat za pracou mimo, bol tam cele tyzdne sam. Ale nejdem sa ho zastavat, ale kurevnik to nie je. Ja ho poznam, vy nie.
@anonym_autor a naco ti to bude ci sa to stalo aj nam?Robis si ciarocky?
@anonym_autor môj manzel pracuje v zahraničí a je tam niekedy aj 2 mesiace vkuse a nepodviedol má ani raz. Aspoň neviem o Tom, ani to tak necítim, ani sa nezmenil, ani ma neodmieta. Nie je to výhovorka ani dôvod na odpustenie. A to, že išiel za milenkou , nie je jej chyba, ale jeho. Za tým si stojím . Keby ťa ľúbil, tak môže pred ním aj holá, zlatá tancovať, ani sa nepozrie.
@anonym_000e9c a to ty ako môžeš vedieť že ťa nepodviedol ani raz? Aj manželky mojich kolegov si to myslia a pritom chlapci prasia iné jedna radosť.
@anonym_000e9c a to ty ako môžeš vedieť že ťa nepodviedol ani raz? Aj manželky mojich kolegov si to myslia a pritom chlapci prasia iné jedna radosť.
@anonym_7b4a99 veď píšem že neviem naisto, ale nemám dôvod si to myslieť, lebo nevykazuje žiadne podozrivé známky 😃
Nasiel si milenku,ked ste mali male dieta. Tu milenku podviedol s dalsou,lebo chudacik bol pracovne daleko. To mas ake moralne zasady,ked takyto nestabilny,nespolahlivy chlap v tvojich ociach nie je kurevnik?
tento rok dobehne kazdeho kurevnika a kurvu
@anonym_autor môj manzel pracuje v zahraničí a je tam niekedy aj 2 mesiace vkuse a nepodviedol má ani raz. Aspoň neviem o Tom, ani to tak necítim, ani sa nezmenil, ani ma neodmieta. Nie je to výhovorka ani dôvod na odpustenie. A to, že išiel za milenkou , nie je jej chyba, ale jeho. Za tým si stojím . Keby ťa ľúbil, tak môže pred ním aj holá, zlatá tancovať, ani sa nepozrie.
@anonym_000e9c nechcem ti brat ilúzie ale po vlastnej skúsenosti by som za žiadneho chlapa už ruku do ohňa nedala...nezmenené správanie, vzorný a milujúci manžel, starostlivý otec , výlety s detmi nadpriemerne finančne zabezpečený a starostlivý o mna a rodinu a bum.... platené stetky....nikdy mi nechcel ublížiť len chcel zo zvedavosti skúsiť inú keďže som bola jeho prvá.....tým nechcem v tebe vyvolať pochybnosti ale nikdy nevies
@anonym_000e9c nechcem ti brat ilúzie ale po vlastnej skúsenosti by som za žiadneho chlapa už ruku do ohňa nedala...nezmenené správanie, vzorný a milujúci manžel, starostlivý otec , výlety s detmi nadpriemerne finančne zabezpečený a starostlivý o mna a rodinu a bum.... platené stetky....nikdy mi nechcel ublížiť len chcel zo zvedavosti skúsiť inú keďže som bola jeho prvá.....tým nechcem v tebe vyvolať pochybnosti ale nikdy nevies
@anonym_bace3e ja viem, bola som tiež taká
@anonym_bace3e ostali ste spolu?
Že ju dobehla sa smejem, to reálne dávaš za vinu žene? a je to vina len a len muža, za Váš rozchod nemohla žiadna žena, ale len tvoj muž, že nedokázal vtáčika udržať, už by si sa po rokoch mohla z tohto spamätať a nevracať sa späť to je čisté zúfalstvo ženy čo to nevie stále rozdýchať
Samozrejme, že nie je kurevník. Len sa stále šmykne na banánovej šupke.
🏄 dievcata pekna tema ale. Vidim ze skoro vsetky davate chybu muzovi. Ok. Otazka nie je pravda ze za rozpadom su vzdy dvaja? 💥💥 Osie hniezdo sa zobudza.... Skus objektivne povedat aka si zena. To ze chlap.odide za inou je len 50% dalsich 50% bude chyba vo vztahu. Vcera tu nejaka pisala katolicka ze sa oblieka nudne a muz jej kuka po jej sestre. Inde zase nie je sex alebo je ho malo. Vztahy nie su iba o chlapoch kurevnikoch. Su aj o tom ako si dvaja NErozumeju. Niekde sa dvaja hadaju za uplne hluposti. Idu do seba no tak co ma chudak kurevnik robit?
Za rozpadom su okolnosti odlucenie a aj vztah ako sa dvaja k sebe spravaju.
🏄 dievcata pekna tema ale. Vidim ze skoro vsetky davate chybu muzovi. Ok. Otazka nie je pravda ze za rozpadom su vzdy dvaja? 💥💥 Osie hniezdo sa zobudza.... Skus objektivne povedat aka si zena. To ze chlap.odide za inou je len 50% dalsich 50% bude chyba vo vztahu. Vcera tu nejaka pisala katolicka ze sa oblieka nudne a muz jej kuka po jej sestre. Inde zase nie je sex alebo je ho malo. Vztahy nie su iba o chlapoch kurevnikoch. Su aj o tom ako si dvaja NErozumeju. Niekde sa dvaja hadaju za uplne hluposti. Idu do seba no tak co ma chudak kurevnik robit?
Za rozpadom su okolnosti odlucenie a aj vztah ako sa dvaja k sebe spravaju.
@lentakyterapeut toto je taky krasny alibizmus ktory si vymysleli muzi len aby si nemuseli priznat co za chudakov su. Ze to vytahujes zrovna ty ma vobec neprekvapuje

Žena ty si tak hlúpa.. ja sa ani nečudujem, že ťa pán dokonalý, nie “kurevník” podviedol.. 😅😅😅. Za rozpad Vašej rodiny môže milenka.. 😅