icon

Súdite ľudí na základe výzoru?

Dnes o 17:02

Zdravim pýtam sa zo zvedavosti sudite ľudí podľa výzoru ?
Často ľudia súdia rôzne typy ľudí bez toho aby ich spoznali
Hovorí sa " Nikdy nesud knihu podľa obalu "
Stalo sa vám už že ste niekoho vopred odsúdili a neskôr zistili že je vám tá osoba bližšia ? ( Kamarátstvo , niekto na koho sa môžete spoľahnúť )
Myslím všeobecné ľudí štíhly , extrémne obézny , plešatý , dresy , piercingy,tetovanie hocičo proste

Strana
z2
richard_polak
Dnes o 20:55

Keď mi nie je človek sympatický tak s ním ani nezačnem hovoriť, platí to aj pri výzore. Človek to môźe byť super ale keď raz sa k nemu neprihovorím kvôli tej danej veci tak to ani nezistím

svetlonos
Dnes o 21:03

@anonym_autor
Nedávno sa mi stalo niečo podobné. Stretla som sa s jednou babkou na ihrisku, naše deti sa spolu hrali a veľmi si rozumeli. Tak sme sa dohodli na stretnutí, bez telefónu. Nemohla som prísť a tak sme sa stretli náhodou v meste. Už tam bola aj jej dcéra teda mamina toho dievčatka.
Výzor bol ok či sa týka tváre postavy atď. Aké poznáte to, keď človek pôsobí úplne ako obeť všetkého s všetkých?
A keď začala rozprávať, no konečná. Úplne spomalené, to som ešte snáď ani nezažila. Také klasické, ja som také chúďa.
A títo napríklad odrádza mňa veľmi. Buď niekto, kto má samé problémy a nehovorí o ničom inom alebo takéto " chudence".
Nie som mrcha, keď má kamoška problém, vypočujem, sucitim, pomôžem ak viem.
Akecmamvjefnu známu, tam po telefonáte s ňou som úplne vyšťavená. To stále len rieši určite problémy ohľadom 3 veci. Už 2 roky jej hovorím, čo môže podniknúť na zlepšenie a nič. Stále nedala dookola.
Takže toto je pre mňa stopka.
Alé aj zopár iných veci. Človek môže mať nadváhu aj väčšiu, záleží, čo vypúšťa z úst. Pokiaľ niekto vyzerá perfektne a nemá charakter, tak to radšej nech ma viditeľné kilá naviac a je super človek 🙂

anonym_db8c0e
Dnes o 21:16

Jasné, veď typicki Slováci . Vidia tmavšiu farbu a je ohen na streche.

anonym_027ef0
Dnes o 21:26

@anonym_autor absolutne nie. Ja sa rada porozpravam aj s bezdomovcami ci neupravenymi ludmi. S hocikym kto je ku mne normalny.

anonym_faa181
Dnes o 21:44

Ako sa to vezme.. neriešim váhu, zuby, úpravu a podobne, ale dosť dávam na svoje prvé dojmy - pracujem s ľuďmi a už viem čiastočne čítať zo správania alebo z výrazov, resp. aj z veci, ktoré iba vnímam.. popravde si častejšie ,,nadávam", keď potlacim intuíciu a dám šancu a potom zistím, že ju ani nebolo treba dávať - dám šancu, ale skôr je to už pre mňa potvrdenie prvotného názoru.. bohužiaľ, príliš málo sa mýlim..

marianarem
Dnes o 21:53

@anonym_autor Ano, raz sa mi stalo, ze som si na jednom cloveku hned nevsimla, ze to bude niekto, s kym si budem rozumiet. Bolo to mozno aj tym, ze bol zo zaciatku tak trochu v poze, vystupoval inac, nez aky sa neskor ukazal.

kristina2412
Dnes o 22:43

Výzor vôbec neriešim. Úprimne, ja nemusím ľudí bez charizmy, vyžarovania , energie... Ja sama som známa zmyslom pre humor, viem si spraviť žarty aj sama zo seba , ale ak sa človek nechytá , nechápe, berie sa príliš vážne, tak to má dosť odrádza. Mala som kedysi dávno kamaráta , bol postavou taký maco, nebol sen všetkých žien😀 ,ale bol nesmierne inteligentný a mal zmysel pre humor, bol ozdobou každej párty...

anonym_9b800f
Dnes o 22:58
@anonym_f4ebd1

jasné, vždy si pomyslím svoje. A asi vždy to aj tak dopadlo , ako som si pomyslela. Vadia mi ľudia , ktorí majú neupravené nechty a krivé alebo veľmi žlté zuby , plešiny znesiem 😶‍🌫️
Tiež prepichane pery a extrémne oblečenia, dredy, takí tí prírodní... A nie nevedela by som si byt s nimi blízka
Hneď na prvú viem, že by sme si nemali , čo povedať
Kamarátka s extra žltými zubami, krivymi, priliš obézna by mi vadila

@anonym_f4ebd1 krivé zuby?! Lebo to si ľudia sami zapríčinili, asi nejakou chybou charakteru….
Mám kamošku s krivými zubami, mám ju strašne rada, priateľská, úprimná, veselá, vždy pomôže keď môže…Ani vo sne by ma nenapadlo jej nedať vôbec šancu, lebo má krivé zuby.
@tripetta máš úplnú pravdu, ľudia klesli už fakt veľmi hlboko.

estellas
Dnes o 23:22
@anonym_f4ebd1

jasné, vždy si pomyslím svoje. A asi vždy to aj tak dopadlo , ako som si pomyslela. Vadia mi ľudia , ktorí majú neupravené nechty a krivé alebo veľmi žlté zuby , plešiny znesiem 😶‍🌫️
Tiež prepichane pery a extrémne oblečenia, dredy, takí tí prírodní... A nie nevedela by som si byt s nimi blízka
Hneď na prvú viem, že by sme si nemali , čo povedať
Kamarátka s extra žltými zubami, krivymi, priliš obézna by mi vadila

@anonym_f4ebd1 Ako má ovplyvniť krivé zuby ? 🤦🏼‍♀️
Za to nemôže, nie každý môže v detstve nosiť strojček.
V dospelosti to stojí celkom veľké peniaze.
Poznám ľudí ktorým sa zuby pokročili po nosení strojčeka znovu.
Ja sama som nosila strojček a zuby mám rovné ale je ťažké ich udržať rovné. Musím nosiť dlhú na zuby každý večer aby sa mi nepokrivili znova.

Strana
z2