icon

Aké témy na Modrom koníkovi vás rozčuľujú?

12. aug 2026

Aké témy vám tu na MK najviac lezú na nervy? Ak vás téma obťažuje, preskočíte ju, alebo do nej prispejete?

anonym_870a9a
13. aug 2026
@anonym_d6e1f2

@anonym_870a9a Mnohe aj su. Casto aj ked vyzeraju, ze nie su, tak su. Lebo ich pise jedna a ta ista osoba. Zistis to podla stylu. Niekedy to odhalim skor. Niekedy neskor. Cim viac odpovedi od autorky, tym je to istejsie.

@anonym_d6e1f2 Tak neprispievam, jednoduché. To by sa potom neprispievalo nikde. V každej téme niekto napíše, že je to troll. Asi sa vtedy cíti velmi výnimočne, ako to odhalil 🙂

biba_18
13. aug 2026
@anonym_870a9a

@anonym_d6e1f2 Tak neprispievam, jednoduché. To by sa potom neprispievalo nikde. V každej téme niekto napíše, že je to troll. Asi sa vtedy cíti velmi výnimočne, ako to odhalil 🙂

@anonym_870a9a vieš čo, aj mňa rozčuľujú vymyslené témy... nevadí mi téma ako taká, ale nech sa netvári že je naozaj. nemám rada keď ma niekto ťahá za nos ...
je zaujímavé napr. baviť sa o nevhodnom správaní učiteliek v škole - alebo že sestra nechce ísť na stužkovú, lebo medveď - naozaj sú to zaujímavé témy a človek sa dozvie rôzne pohľady na vec - ale keď niekto tvrdí že sa mu to deje a pritom sa mu to nedeje - dáva to tomu úplne iný rozmer ...

anonym_870a9a
13. aug 2026
@biba_18

@anonym_870a9a vieš čo, aj mňa rozčuľujú vymyslené témy... nevadí mi téma ako taká, ale nech sa netvári že je naozaj. nemám rada keď ma niekto ťahá za nos ...
je zaujímavé napr. baviť sa o nevhodnom správaní učiteliek v škole - alebo že sestra nechce ísť na stužkovú, lebo medveď - naozaj sú to zaujímavé témy a človek sa dozvie rôzne pohľady na vec - ale keď niekto tvrdí že sa mu to deje a pritom sa mu to nedeje - dáva to tomu úplne iný rozmer ...

@biba_18 A ty to ako môžeš vedieť čo je reálne a čo nie? To čo spomínaš sú témy úplne normálne a zo života, aj keď som ich nečítala, tak často tu nie som. Mne príde choré toto podozrievanie.

anonym_870a9a
13. aug 2026
@biba_18

Tiež som chcela napísať o radu, ale nebudem kvôli ľudom, ako si ty. Jedna napíše “troll téma”, dalších xx to olajkuje, chytia sa toho a už celá diskusia by sa niesla v duchu, že je téma vymyslená a nemá zmysel autorke vlastne niečo radiť. Len vďaka jednému takému.
@biba_18

biba_18
13. aug 2026
@anonym_870a9a

@biba_18 A ty to ako môžeš vedieť čo je reálne a čo nie? To čo spomínaš sú témy úplne normálne a zo života, aj keď som ich nečítala, tak často tu nie som. Mne príde choré toto podozrievanie.

@anonym_870a9a niekto má silnejšie vyvinuté sociálnu intuíciu či sociálnu inteligenciu a niekto má viac vyvinuté analytické schopnosti... to sa nedá presne povedať ...

biba_18
13. aug 2026
@anonym_870a9a

Tiež som chcela napísať o radu, ale nebudem kvôli ľudom, ako si ty. Jedna napíše “troll téma”, dalších xx to olajkuje, chytia sa toho a už celá diskusia by sa niesla v duchu, že je téma vymyslená a nemá zmysel autorke vlastne niečo radiť. Len vďaka jednému takému.
@biba_18

@anonym_870a9a ja absolutne nemám potrebu niekoho trollovať v diskusii keď niekto žiada o radu - a ani to nerobím - ja keď viem - alebo si myslím že viem - tak odpoviem ...
takže nie, nie kvôli mne nechceš žiadať o radu 😒

anonym_870a9a
13. aug 2026
@biba_18

@anonym_870a9a niekto má silnejšie vyvinuté sociálnu intuíciu či sociálnu inteligenciu a niekto má viac vyvinuté analytické schopnosti... to sa nedá presne povedať ...

@biba_18 Viem čo myslíš, ja si proste predstavím človeka, ktorý pomoc potrebuje a ak si myslím, že sa jedna o vymyslenú tému, neprispejem. Nikdy nakoniec nevieš, komu môžeš pomôcť, podľa teba, vo vymyslenej téme.

biba_18
13. aug 2026
@anonym_870a9a

@anonym_870a9a a ešte k tomu, mám pocit že nečítaš pozorne čo píšem - tie témy sú zo života a sú aj zaujímavé... ale nestali sa autorke. to je všetko 😉 ja som do nich prispela a ani som v nich nespomínala že sú podľa mňa vymyslené (to len tak na okraj...)

anonym_a982b8
13. aug 2026

Znesiem akukolvek, pripadne ked ma nazov nezaujme, tak necitam, temy s nazvom "mozem byt tehotna" ani neotvaram, ale ze co naviac nechapem su temy, kde zena pise akeho ma naprd muza, ako jej nepomaha, nadava jej, vydeluje peniaze, fyzicky a psychicky ponizuje.. a na konci prispevku napise "ale ja ho neopustim, ja ho lubim".. tak to nedavam vôbec 😳

anonym_a982b8
13. aug 2026

Ale mam rada temy, kde autorka opise seba ako krásnu zenu a milion komentov, ze ty vobec nie si krasna, si sedy priemer, mas ovisnute cecky a malu rit 😅 proste treba peknu babu vratit na zem 🙂

anonym_aa6bc1
13. aug 2026

@modrykonik
mohol by inak MK urobit take mimovlakna ako je v SME diskusiach, kde by sa ti, co sa dotahuju ako napriklad tu vyššie anonym 87 a biba mohli ventilovat v tom mimo-vlakne a neobtazovali by tym ostatnych diskutujucich- boli by pekne oddelene
je to casty jav, ze sa dve tri zacnu hadat a to ma strasne nebavi, aj ich preskocim a oni zas su spat v debate, je to mimoriadne otravne

Modrý koník
13. aug 2026

Ahoj, všimli sme si, že potrebuješ pomoc admina. Ak chceš, aby sme sa pozreli na konkrétny problém, napíš nám cez Opýtaj sa nás: https://www.modrykonik.sk/faq/form/?faq=message-mk Tam nám môžeš situáciu opísať a budeme ju s tebou riešiť priamo. (Toto je automatická odpoveď. Na tento komentár nereaguj - ak chceš komunikovať s adminom, použi Opýtaj sa nás.)

tiezjedna
13. aug 2026

tehu, testy atp úplne preskakujem, ale pobaviť ma vedia témy týkajúce sa financií, v ktorých Vševedkyne odhodlane tvrdia, že ako 4 členná rodina utratia za jedlo 200 € mesačne a nič si neodopierajú, kúpujú kvalitné potraviny a podobné kydy😎 A pohoršujú sa nad tým ako niekto môže prežrať 600 €... Potom z nich na 5. stránke vypadne, že ovozel majú z babkinho sadu, mäso od svokra z farmy, mlieko a vajcia od sestry a ešte chodia každý víkend vyžierať rodičov🤦‍♀️😂 To úplne kvitnem z tej blbosti😂

kalifka
13. aug 2026
@tiezjedna

tehu, testy atp úplne preskakujem, ale pobaviť ma vedia témy týkajúce sa financií, v ktorých Vševedkyne odhodlane tvrdia, že ako 4 členná rodina utratia za jedlo 200 € mesačne a nič si neodopierajú, kúpujú kvalitné potraviny a podobné kydy😎 A pohoršujú sa nad tým ako niekto môže prežrať 600 €... Potom z nich na 5. stránke vypadne, že ovozel majú z babkinho sadu, mäso od svokra z farmy, mlieko a vajcia od sestry a ešte chodia každý víkend vyžierať rodičov🤦‍♀️😂 To úplne kvitnem z tej blbosti😂

@tiezjedna minule tu presne jedna radila, ako chodiť na víkend k rodine - rodičia/svokrovci a tam sa ušetria krásne peniaze a ešte nabalia rodiny na pár dní jedlo pre svoje deti😕

beronsche
13. aug 2026

Témy asi žiadne. Skôr hlúpe príspevky od zjavne obmedzenych ľudí...

Čo však nechápem je tá záľuba v anonymnom prispievani.
Úplne nevinná téma a väčšina užívateľov zbabelo schová nick, akoby išlo o niečo intímne a chúlostivé .
Veď aj tu..

patrike
13. aug 2026
@beronsche

Úplne nevinná téma a väčšina užívateľov zbabelo schová nick, akoby išlo o niečo intímne a chúlostivé .
Veď aj tu..

@beronsche Celkovo je to tu divne manazovane a nevrhnute : anonymny rezim, hoci ma kazdy len nick a nie prave meno, blokacia je vzajomna, najnovsie moznost vypnut niekoho v diskusii.

anonym_ce9a63
13. aug 2026
@anonym_a982b8

Znesiem akukolvek, pripadne ked ma nazov nezaujme, tak necitam, temy s nazvom "mozem byt tehotna" ani neotvaram, ale ze co naviac nechapem su temy, kde zena pise akeho ma naprd muza, ako jej nepomaha, nadava jej, vydeluje peniaze, fyzicky a psychicky ponizuje.. a na konci prispevku napise "ale ja ho neopustim, ja ho lubim".. tak to nedavam vôbec 😳

@anonym_a982b8 Nemaju velmi kam ist, a tak si vsugeruju, ze je to vlastne OK. Klasika.

anonym_d19c14
13. aug 2026
@anonym_82b732

@anonym_d19c14 o čom trepeš?

@anonym_82b732 pisem o nezmyselnych radach, kde autorkam o ktorej netusia ake ma zdravotne problemy a co zvladne radia led ma financne problemy aby mala viac robot a nema sa stazovat, to kde je trepanie? ci take rady davas ty?

anonym_9e868a
13. aug 2026
@beronsche

Veď aj tu..

@beronsche pretože niektoré sa tu potom nevedia odosobnit.
A svoje frustrácie z iných tém prenášajú do tej aktuálnej. Pripadne este neváhajú tu vyhľadávať v archívoch, co kedy a kde napisala. Chore

anonym_82b732
13. aug 2026
@anonym_d19c14

@anonym_82b732 pisem o nezmyselnych radach, kde autorkam o ktorej netusia ake ma zdravotne problemy a co zvladne radia led ma financne problemy aby mala viac robot a nema sa stazovat, to kde je trepanie? ci take rady davas ty?

@anonym_d19c14 žena s tej konkrétnej diskusie sa nesťažovala, ani nebolo písané žeby mala finančné problémy.
Takže tvoj príspevok absolútne od veci

bomba36
13. aug 2026
@beronsche

Veď aj tu..

@beronsche presne, aj v témach typu čo budete variť na obed, to už je strop 😄

bomba36
13. aug 2026

Vedia ma nasrať témy kde kvôli rodičom preukázateľne trpia deti, či už fyzicky alebo psychicky.
A autorka bude ostatných aj sama seba presviedčať, že za to nemôže a že aj tak od chlapa neodíde, lebo nemá kam.

podvody
13. aug 2026

@anonym_autor všetky témy odomňa 😉

anonym_41ea5e
13. aug 2026

@anonym_autor
O vlastnom bývaní a čo je správne a čo nie. Samozrejme že správne a najlepšie je to,čo robím ja..! 🤣🤣🤣

anonym_9e868a
14. aug 2026

@anonym_autor keď z každého nevychovaneho decka sa automaticky robí dieta s nejakou diagnózou a jediná rada je tu ze psychologicka. A potom sa divime, ze nie sú termíny pre tých co to naozaj potrebujú, ze? Ďalšou skupinou sú tu matky, ktoré tu rádia, ze všetko sa nejako urobí, spraví a teda treba čakať. Ako pri dieťati s príznakmi PAS, ktoré nerozpráva (ano, o rok sa samo rozhovori) alebo potom pri zlezanych hlavách tu vypisovat, ze sa to samo upraví. No neupravi. Ale písať tu uplne hovadiny zufalym matkám, ktoré sa na to spoliehajú, to im ide. Prečo keď je dieta chore, tak nečakate, ze sa vylieči samo, ale idete pediatrovi?

akje
14. aug 2026

@anonym_autor kazda téma tu podľa mňa ma svoje miesto a pre niekoho je dôležitá, tak to ani neriešim.
Ale vo všeobecnosti ma rozčuľujú témy, ktoré sú vytvorené na ohováranie alebo rozčuľovanie sa nad určitými typmi ľudí - obézni, inak politicky ladení, učitelia, známe osobnosti.
Mám vždy nutkanie sa takých ľudí zastať, pretože nič nie je čiernobiele, ako býva často v úvodnom prispevku prezentované.

anonym_1b6309
14. aug 2026

@anonym_autor boj kto je lepšia matka kojenie vz.umele, boj ženy, ktoré museli ísť skoro do práce a tie, ktoré sú doma dlho.Rady niekomu kto býva v zapadakove a je rád za 1000 eur vyplatu ako má zvýšiť kvalifikáciu, presťahovať sa atď ake je jednoduché žene s 3 deťmi sa rozviesť....a našetriť si.A potom hlúpe otázky typu zjedla som syr, krevety a som tehotná.

anonym_10fb17
14. aug 2026

Žiadna. Je to len tema na MK, nevidim dovod sa rozculovat pre taku blbost. Ak sa mi nejaka nepaci, preskocim.

anonym_1b6309
14. aug 2026

A ešte politika každá debata skonci kto za to môže

anonym_2927bf
14. aug 2026

@anonym_autor všetky statusy a všetky príspevky od @janinah