icon

Aký význam majú fotky s kávou a drinkami?

Včera o 13:24

Ja neuverejnujem fotky, ale chcem sa spytat tych, co uverejnuju fotku s kavou. Aky to ma vyznam a ake reakcie ocakavaju?
Ved kavu piju takmer vsetci, co je na tych fotkach akoze zaujimave?

Strana
z3
anonym_f81669
Včera o 13:31

Očividne ťa podráždila fotka , kde je vidno krásne prímorské mestečko a more. No a ty si sedlaňa závistlivá, tak riešiš kávu. Mne viac lezú na nervy ošťaté testy. Pritom každý si príde na svoje, nemusíš rozumieť všetkému a skôr premýšľaj, prečo ti to tak prekáža.

januska12323
Včera o 13:34

Žiadny význam, fotka ako každá iná. Prečo ťa práve káva tak rozčuľuje?

anonym_6caa72
Včera o 13:37

Ja zas nechápem prečo si ženy fotia "párky " pri vode

anonym_27d73f
Včera o 13:38

Ale ved nie vzdy ide o kavu, niekto sa chce pochvalit, ze ju pije na dovolenke pri mori, niekto ju pije v krasnej novej zahrade, niekto v bazene, niekto v kaviarni, niekto s kamoskou. Ludia sa radi chvalia, ze pozri, KDE si ja mozem kavu dovolit, na akom peknom mieste 🙂

nikoletta1712
Včera o 13:43

@anonym_autor Určite sa na to pozerá lepšie ako na fotky detí, ktoré sú tu každý týždeň…A asi sa chcú len pochváliť, ukázať a majú potrebu ukázať Slovensku, že sú na dovolenke…

minenkaa
Včera o 13:44

@anonym_autor presne preto to robia prečo ty píšeš túto otázku lebo chcú a môžu

minenkaa
Včera o 13:44

Prečo treba všetko riešiť a za všetkým hľadať význam

anonym_f81669
Včera o 13:53
@anonym_6caa72

Ja zas nechápem prečo si ženy fotia "párky " pri vode

@anonym_6caa72 Niekto by si aj párky odfotil, len horšie, že má hrčkaté jaternice. 😀 Ale inak párky chápem tak, že to som ja a takto si tu pri mori oddychujem a nechcem sa fotiť celá a s tvárou, lebo svoje súkromie si nejakým spôsobom chránim . Pre mňa sú párky 100x vkusnejšie ako mnohé iné fotky. Lebo čo človek, to názor.

oceanahory
Včera o 13:53

@anonym_autor Vyznamom takychto fotiek je aj nasrat ludi, ako si ty 😅👍.

anonym_f81669
Včera o 13:56
@oceanahory

@anonym_autor Vyznamom takychto fotiek je aj nasrat ludi, ako si ty 😅👍.

@oceanahory 👍👍👍😂

anonym_42699a
Včera o 14:02

@anonym_autor krasny je svet, kde ta trapi iba toto.mna skor trapi, preco zverejnuju rodicia deti fotky polonahych alebo nahych deti v bazene

anonym_0498a2
Včera o 14:02

@anonym_autor zaujimave na tom je, kde je ta kava a ako fajne je byt s nou niekde vonku. To kafe v praci za stolom chuti fest inak ako na promenade pri mori.
Ja mam fotky s kafatami radsej ako furt dokola negativne tehotenske testy akoby na vyhodnotenie bolo treba vysoku skolu.

Parky pod slnecnikom 50-50, zalezi jak moc ma zrovna ludia seru. Jaternicky mi ale nevadia, kazdy sme nejaky, a radsej vidim veselu pani pri sebe ako nabzucanu mladu mamku s kacerom.

anonym_e91512
Včera o 14:06

@anonym_autor asi taky to ma vyznam, ako tvoje zakladanie diskusie o tom

anonym_6caa72
Včera o 14:13
@anonym_f81669

@anonym_6caa72 Niekto by si aj párky odfotil, len horšie, že má hrčkaté jaternice. 😀 Ale inak párky chápem tak, že to som ja a takto si tu pri mori oddychujem a nechcem sa fotiť celá a s tvárou, lebo svoje súkromie si nejakým spôsobom chránim . Pre mňa sú párky 100x vkusnejšie ako mnohé iné fotky. Lebo čo človek, to názor.

@anonym_f81669 no ale okrem tých párkov, sú aj foto s tvárou,foto od zadu v plavkách a pod.takže o súkromí sa nedá hovoriť.mna to akože neserie,ani nezávidím,však aj ja chodím na dovolenky,postavu mám super,ale jednoducho nerozumiem

anonym_83fe62
Včera o 14:27

@cucana23 maju pre teba otazku

lucka_ke
Včera o 14:29

lebo sa cítia fajn a chcú sa o túto emóciu podeliť

slavomira236
Včera o 14:38

Ja milujem fotky noh na piesku v mori...

minenkaa
Včera o 14:39
anonym_94e094
Včera o 14:43

Tato otazka je na urovni aky vyznam maju selfie, co od toho ludia ocakavaju?Alebo fotky prirody, rodin, deti, zahrady, pamiatok...? Kazdy pridava to, co sa prioritne jemu paci.

sulavikova
Včera o 14:46

@anonym_autor tiež fotím kávu.

oceanahory
Včera o 14:46

Inak ja sice kavu nepijem, ale pridavam nejaky vyber zo svojej zbierky fotiek piv 😅...ich vyznamom je to, ze si sakra uzivam zivot a mam u riti ludi, ako si ty 😁👍.

anonym_3c93df
Včera o 14:50

Ja si tiež fotim kadečo. Kávu alebo pivo ma fotiť ani nenapadlo a dupľom ma nenapadne to niekde vešať a “chváliť” sa a čakať na lajky.

althejka
Včera o 14:50

ja to pozeram rada, hned si poviem,ze si idem tiez jednu urobit🙂

oceanahory
Včera o 14:56
@anonym_3c93df

Ja si tiež fotim kadečo. Kávu alebo pivo ma fotiť ani nenapadlo a dupľom ma nenapadne to niekde vešať a “chváliť” sa a čakať na lajky.

@anonym_3c93df Vies co ja necakam lajky....ja cakam uz iba srdiecka 😚😎😅.

mk1111111111
Včera o 15:04

Nech si foti kazdy, co chce. Ved nepozeraj, ked ta to irituje

autor
Včera o 15:06

Akoze preco by som mala byt nasrata a preco by som mala zavidiet? A co akoze? Si myslite, ze necestujem, nechodim na dovolenky? Pisem, ze tomu nerozumiem, nenapadlo by mi fotit kavu na dovolenke, v zahrade, v cukrarni. Nemam pocit, ze cudzich ludi na nete zaujima, kde nejaky anonym s nickom kvetinka, tyu33, vczsr333 pije svoju kavu, to je vsetko😏

ria_sprout
Včera o 15:06

Aký význam má diskusia o význame fotiek s významom? 😜

oceanahory
Včera o 15:08
@ria_sprout

Aký význam má diskusia o význame fotiek s významom? 😜

@ria_sprout Asi tak 😅. Mala by som asi prehodnotit svoj zivot a hladat vyznam vo vsetkom 🤔.

ria_sprout
Včera o 15:08
@anonym_autor

Akoze preco by som mala byt nasrata a preco by som mala zavidiet? A co akoze? Si myslite, ze necestujem, nechodim na dovolenky? Pisem, ze tomu nerozumiem, nenapadlo by mi fotit kavu na dovolenke, v zahrade, v cukrarni. Nemam pocit, ze cudzich ludi na nete zaujima, kde nejaky anonym s nickom kvetinka, tyu33, vczsr333 pije svoju kavu, to je vsetko😏

@anonym_autor ja napríklad takmer nefotim ani poriadne deti, zabúdam na to. Ale ani ma netankuje ak si niekto fotí aj prsty na nohách a dáva to na siete, veď význam to mať nemusí. Defacto takmer 80%obsahu na internete je o 💩

anonym_2fae89
Včera o 15:09

@anonym_autor hejterky ze zavidis 3...2...1...
Inak podla mňa nevedia zaujať ničím iným. Niektora kávou, ina palmou a samozrejme čakajú like a pochvalu nech si uzivajuuuuu. Ja osobne "milujem" tie trápne fotky nôh.

Strana
z3