Aký význam majú fotky s kávou a drinkami?
Ja neuverejnujem fotky, ale chcem sa spytat tych, co uverejnuju fotku s kavou. Aky to ma vyznam a ake reakcie ocakavaju?
Ved kavu piju takmer vsetci, co je na tych fotkach akoze zaujimave?
@anonym_autor ja napríklad takmer nefotim ani poriadne deti, zabúdam na to. Ale ani ma netankuje ak si niekto fotí aj prsty na nohách a dáva to na siete, veď význam to mať nemusí. Defacto takmer 80%obsahu na internete je o 💩
@ria_sprout ja nemam socialne siete, nezaujima ma ako ziju ostatni, len sem chodim, na mk. Je tu vselico, niekto da svoje deti, niekto kolac, niekto jedlo, niekto macku a psa, len tie kavy mi nejako nedavaju zmysel. Tak asi zdielanie svojej momentalnej chvile? Moze byt.
@ria_sprout ja nemam socialne siete, nezaujima ma ako ziju ostatni, len sem chodim, na mk. Je tu vselico, niekto da svoje deti, niekto kolac, niekto jedlo, niekto macku a psa, len tie kavy mi nejako nedavaju zmysel. Tak asi zdielanie svojej momentalnej chvile? Moze byt.
@anonym_autor áno zdieľanie svojej chvíle je vysvetlenie, niekto má potrebu interakcie. Ale modrý koník je tiež sociálna sieť - tou je každá ktorá tvorí social/kontakt medzi ľuďmi
@nikoletta1712 Tak hej vies, niekto sa rad pochvali detmi, fotkou kavy, ci piva z dovolenky, iny selfieckom v zrkadle 😅 kazdy podla preferencii...
@oceanahory Žena ( oslovenie “ dáma” v tvojom prípade sa mi nehodí ) s pivom v ruke ma neurazí…
@oceanahory Žena ( oslovenie “ dáma” v tvojom prípade sa mi nehodí ) s pivom v ruke ma neurazí…
@nikoletta1712 To je uplne v poriadku, mna tiez neurazi "dama" s fotkou s telefonom v zrkadle 🥴😅.
Mňa by rozhodne neurazila nejaká , čo fajčí káre za doláre.Ona dobre vie, o kom je reč 😊
@anonym_f81669 Ja som ťa musela veľmi zaujať…
@nikoletta1712 Žeriem ťa.😘
@anonym_f81669 Nie si jediná…;)
@nikoletta1712 To je mi jasné, ako facka. 🫠
ja mám rada fotky zvierat🙂
momentálne si dávam na Fb jedlo,čo varím 😂
@rozculena ano, zvierata su zlate, kucharske vytvory inspirativne
Očividne ťa podráždila fotka , kde je vidno krásne prímorské mestečko a more. No a ty si sedlaňa závistlivá, tak riešiš kávu. Mne viac lezú na nervy ošťaté testy. Pritom každý si príde na svoje, nemusíš rozumieť všetkému a skôr premýšľaj, prečo ti to tak prekáža.
@anonym_f81669 strsne ma to pobavilo,ze oštate testy🤣
Ale mas pravdu-suhlasim a prepac,ale smejem sa este stale
@anonym_autor vyznam… neviem, mna napr bavi fotit aj fotir seba skor tak pre radost spomienku
@anonym_0797ac nepijem a ani pivo ,a toto prvé na mňa vyskočilo z fotiek
@minenkaa hmmm tak malo na vytocenie. Nabuduce aspon formou ai treba minimalne tu kavu 🤣🤣🤣
Žiadny, tak ako všetky ostatné fotky a všetko v živote.
@anonym_autor tiež fotím kávu.
@sulavikova Krásna šálka.
Ja síce nedávam fotky na internet, ale ak je nejaká pekná šálka s kávou, tiež si odfotím (tieto sú z Tatier, tak sa mi to páčilo, ten názov)
@anonym_autor Vyznamom takychto fotiek je aj nasrat ludi, ako si ty 😅👍.
@oceanahory a tu sa to evidentne podarilo
Aaa, tato tema mi sadla. Objednam si po sto rokoch ladovu kavu, nech kalorie slak trafi, a pride mi toto🙈😃
@anonym_autor Ja ta nenutim ju pit, len mi to sadlo do temy.
@mandzula ok, ja len na margo toho, že sme sa bavili, že ľudia pridávaním káv chcú zdieľať svoju pohodovú atmosféru, tak táto tvoja foto by mne osobne žiadnu príjemnú atmosféru neprezdieľaľa, ale možno niekto iný by pustil sliny, netuším.
@mandzula ok, ja len na margo toho, že sme sa bavili, že ľudia pridávaním káv chcú zdieľať svoju pohodovú atmosféru, tak táto tvoja foto by mne osobne žiadnu príjemnú atmosféru neprezdieľaľa, ale možno niekto iný by pustil sliny, netuším.
@anonym_autor Pri všetkej úcte, každému môže byť u prdele, ako na teba ktorá fotka pôsobí.Všetky sme tu svojprávne, aj občiansky máme a pridávať si tu môžeme čokoĺvek, čo nie je v rozpore s pravidlami.Ak to v tebe vyvoláva nepríjemné pocity, nikto ťa tu nedrží a ani kôli tebe nikto nebude meniť obsah.
@anonym_autor Presne tak, pre niekoho to moze byt raj na zemi.
Autorka, prepac, ale podla toho, ako odpisujes mam pocit, ze ty asi moc inym ich radost nedoprajes ze? 🥴... Lebo vsak ty to nechapes, nelubis, nepaci sa ti to, nevyvola to v tebe ziadnu emociu...sorry si sebec, preto nechapes "vyznam" takychto fotiek 🤷.

@anonym_autor Určite sa na to pozerá lepšie ako na fotky detí, ktoré sú tu každý týždeň…A asi sa chcú len pochváliť, ukázať a majú potrebu ukázať Slovensku, že sú na dovolenke…
@nikoletta1712 Tak hej vies, niekto sa rad pochvali detmi, fotkou kavy, ci piva z dovolenky, iny selfieckom v zrkadle 😅 kazdy podla preferencii...