Aký význam majú fotky s kávou a drinkami?
Ja neuverejnujem fotky, ale chcem sa spytat tych, co uverejnuju fotku s kavou. Aky to ma vyznam a ake reakcie ocakavaju?
Ved kavu piju takmer vsetci, co je na tych fotkach akoze zaujimave?
Potrebujú pozornosť, ktorá im chýba a honia si ego.
@anonym_autor a musíš rozumieť všetkému?
@beronsche a ved nemusím, máš pravdu
@sulavikova Krásna šálka.
Ja síce nedávam fotky na internet, ale ak je nejaká pekná šálka s kávou, tiež si odfotím (tieto sú z Tatier, tak sa mi to páčilo, ten názov)
@unicornlady ďakujem, šálka je miestna keramika.
@anonym_autor tiež fotím kávu.
@sulavikova napriklad wau to sa mi paci. dokazem sa navnimat na tu atmosferu a uz sa tesim na buduci rok k moru.
Inak ja sice kavu nepijem, ale pridavam nejaky vyber zo svojej zbierky fotiek piv 😅...ich vyznamom je to, ze si sakra uzivam zivot a mam u riti ludi, ako si ty 😁👍.
@oceanahory presne😅 kavu nepijem a pivo si fotim 😀😀
@sulavikova napriklad wau to sa mi paci. dokazem sa navnimat na tu atmosferu a uz sa tesim na buduci rok k moru.
@verus_16 ďakujem

Akoze preco by som mala byt nasrata a preco by som mala zavidiet? A co akoze? Si myslite, ze necestujem, nechodim na dovolenky? Pisem, ze tomu nerozumiem, nenapadlo by mi fotit kavu na dovolenke, v zahrade, v cukrarni. Nemam pocit, ze cudzich ludi na nete zaujima, kde nejaky anonym s nickom kvetinka, tyu33, vczsr333 pije svoju kavu, to je vsetko😏
@anonym_autor a musíš rozumieť všetkému?