icon

Podarilo sa vám odhaliť niečí nick na MK?

21. jún 2026

Podarilo sa vám identifikovať niekoho nick na MK na základe informácií, ktoré poskytol o sebe v diskusii?

Strana
z3
biba_18
Včera o 21:10
@anonym_423238

Ja som tu spoznala bývalú spolužiačku partnera, najskor mala fotku, potom ju zmazala a písala také múdrosti v skupinách, čo vobec nesedelo s jej reálnym životom, hrala sa podnikateľku, ktorá má kaderníctvo s kaderníčkami čo robia na ňu, pritom mala prenajaté len kreslo od majiteľky kaderníctva a veľa ďalšieho..
Ľudia si tu plnia sny, sú tu tým čím by byť chceli..

@anonym_423238 a nekedy tu iní z teba spravia niečo čo nie si a ani si sa tak neprezentovala ☺️🤷‍♀️

taktotedanie
Včera o 21:12
@beata_k

@taktotedanie A prosim ta nejake volno predajne kvapky do oci proti alergii mi nevies poradit? ( kym sa dostaneme na vystrenie)

@beata_k tak skus celkovo antihistaminika ( neviem kolko rokov, kolko kg, ci fenistil kvaoky, zodac kvapky ci nejake tablety zodac, claritine)
Napr livostine kvapky ci vividirin ectoin , mihalnice vytierat s tamponom navlhcenym bud tepkou vodou akebo ocuflash ci o septonex kvapkami
A samozrejme pozor pri vyzliekani oblecenia, sprchovani
Pele a dalsie alergeny sa zachytavaju na obleceni, vlasoch, mihalniciach

anonym_423238
Včera o 21:13
@biba_18

@anonym_423238 a nekedy tu iní z teba spravia niečo čo nie si a ani si sa tak neprezentovala ☺️🤷‍♀️

@biba_18 to tiež😂😂 taký rozbor osobnosti som raz dostala že ámen, úplne za nič, lebo dotyčná nepochopila čo som napísala😆

beata_k
Včera o 21:14
@taktotedanie

@beata_k tak skus celkovo antihistaminika ( neviem kolko rokov, kolko kg, ci fenistil kvaoky, zodac kvapky ci nejake tablety zodac, claritine)
Napr livostine kvapky ci vividirin ectoin , mihalnice vytierat s tamponom navlhcenym bud tepkou vodou akebo ocuflash ci o septonex kvapkami
A samozrejme pozor pri vyzliekani oblecenia, sprchovani
Pele a dalsie alergeny sa zachytavaju na obleceni, vlasoch, mihalniciach

@taktotedanie ok, dakujem za rady 👍

Strana
z3