icon

Podarilo sa vám odhaliť niečí nick na MK?

21. jún 2026

Podarilo sa vám identifikovať niekoho nick na MK na základe informácií, ktoré poskytol o sebe v diskusii?

Strana
z4
anonym_06b951
23. jún 2026
@anonym_92effa

@taktotedanie nedomyslam ziaden podton, viac zien to tu povedalo a vela si aj mysli, ze si neprijemna ako hnacka. Ale nenapise to, lebo sa spusti z tvojej strany utok alebo klasicka neprijemnost a hukanie. A pokial je pravda ze si z PO a okolia, tak si mna ani moje siroke okolie nevysetrovala.

@anonym_92effa ja som tu roky a kraj mam
napísaný iný

anonym_32e651
23. jún 2026
@anonym_3f622b

@taktotedanie Tebe som to nepísala. Toto je ďalšia vec, neustále sa vtieraš tam, kde ťa nikto nezháňa.

@anonym_3f622b pisala si o nej

anonym_4aa0a5
23. jún 2026
@anonym_06b951

@anonym_a04f20 tu zufalku som odfotila na jednom kúpalisku vždy mala potrebu ma slovne zhodiť a stretla som ju na dedinskom kúpalisku a odfotila.Nikdy nevieš kedy sa fotka hodí, keď bude zase robiť zase zo seba panicku.Pehata Pipi dlhá pančucha.
@anonym_4aa0a5 ved má 52 r tak to veľký rozdiel k 55 nie je.Ja som bola prekvapená, že tolke roky si dáva botox a má také výrazné vraskyJej zrušil účet MK neverím, že nemá druhý ja si ju pamätám ešte zo stránky lady.Drzim jej palce nech Arpi poslúcha😂

@anonym_06b951
Veď to bola uplne zosušená, možno i tým že mala uzky xicht a casto sa opekala na slnku, tak ten botox moc neúčinkoval
Tými fotkami s filtrami kde sa na seba nepodobala si dodávala sebavedomie
Kto je Arpi?

anonym_392d89
23. jún 2026

Spoznala som blízkeho človeka z rodiny a zabávam sa na tom, proste prezentuje sa tu ako dokonalá manželka, s dokonalými deťmi a dokonalým manželom, ale my - jej rodina, vieme svoje. Jej život má ďaleko od dokonalosti. Raz som tak nejako v osobnom rozhovore spomenula MK, že tu nakupujem a občas si niečo prečítam a odvtedy si vymazala všetky fotky a aj mesto z profilu.

anonym_4c9eff
23. jún 2026
@anonym_92effa

@taktotedanie nedomyslam ziaden podton, viac zien to tu povedalo a vela si aj mysli, ze si neprijemna ako hnacka. Ale nenapise to, lebo sa spusti z tvojej strany utok alebo klasicka neprijemnost a hukanie. A pokial je pravda ze si z PO a okolia, tak si mna ani moje siroke okolie nevysetrovala.

@anonym_92effa hejtuje tu pravidelne kolegov a rozne vzdelavacie institucie v Kosiciach

aurora33
24. jún 2026

@anonym_autor taká dobrá téma to bola kým sa tu nejaká random doktorečka nezačala rozťahovať.

tripetta
24. jún 2026

Nie tu, ale kedysi veľmi dávno na pokeci som odhalil niekoho, kto sa mi vyhrážal fyzickou likvidáciou. Nemusel som byť ani hacker, stačilo sa iba opýtať 1 osoby ktorú v reáli poznám, že či nepozná ten a ten nick. A on mi povedal kto to je aj kde býva. Po konfrontovaní bol kľud, dotyčný anonym si vtedy možno aj ukákol do gatí, že už viem kto to je.😅
A druhý krát som po dlhšom pátraní odhalil stalkerku na fb, ktorá ma sledovala celé roky a neskôr sa chabo pokúšala o moje doxovanie, za čo bola vyhodená z komunity kde som vtedy bol (a aj z iných skupín na fb). Vtedy ešte nebol dostupný AI nástroj, max. tak chatboty typu Karel 😁 Dnes ti z verbálneho "odtlačku" dokáže AI vypátrať nebezpečného anonyma a stalkera/stalkerku bez väčších problémov (väčšina z hrdiniek a hrdinov za klavesnicou je príliž blbá na to, aby dokázali svoj jedinečný digitálny odtlačok dokonale maskovať a štylisticky zmeniť).
Toto boli jediné závažné prípady za celú moju existenciu na internete. Tu na MK nie je čo riešiť, tu sú len neškodní hejterskí tajtrlíci a možno aj boti z trollích fariem. Stačí ich nečítať, nereagovať na ich narcistické pudy, posunúť ich na displeji prstom vyššie či nižšie a prestanú pre mňa existovať. A teraz už pribudla možnosť blokácie, čo je k nezaplateniu. 🙂👍

anonym_9c2bc5
25. jún 2026

Ja som stretla odtialto Rebecu kadernicku. Bez vyfiltovanych fotiek je to baba tazko priemerneho vyzoru a velmi mala. Dovolim si povedat, ze az skareda.

Strana
z4