icon

Blokovanie používateľov: Oslobodenie od politických diskusií na fóre

13. jan 2025

Keďže mám veľmi rada stránku MK a je tu veľa zaujímavých tém a inšpirácií, tak som v roku 2025 pristúpila k tomu, že som si zablokovala všetky užívateľky , ktoré majú za potreby vkuse rozoberať politiku ( obrázky, články, zosmiešňovanie a napádanie užívateliek s iným názorom) a veru ten blog je oveľa krajší.... pristúpil tiež niekto k takémuto kroku ???? Ak nie, vrelo odporúčam....☺️

tululu
14. jan 2025

Cize laviciari nahlasuju "nabozenske statusy", praviciari v podstate ostatne " politicke statusy". My sme ale pestra spolocnost tolerantnych ludi, to je krasa 🙂 Tazko sa pohneme vpred, ked tahame dva konce lana opacnym smerom a ze zmenu potrebujeme ako sol.

autor
14. jan 2025

@tululu zaujímavé je na tom, že ja som v tejto diskusii neoznačila žiadnu užívateľku, no aj napriek tomu tu prišli vytvárať dusno a pritom nikto nevie ,ani aký ja mám postoj k politike ( len som názoru, že tie príspevky politický motivované, posmešné, napádanie a zosmiešňovanie iných je už neúnosné ). Veď tu je názorný príklad.

nyusika
14. jan 2025

a sama netusis, ako sa to mohlo stat 😀 😀
ty si len chcela oznamit, anonymne, ze si niektore (nemenovat!!) zablokujes.

sara07
14. jan 2025

nechápem čo tu čeríš vodu
na boku máš možnosť si zablkovat určite baby a ich prispevky, a ostane ti na ploche len to čo ti vyhovuje
s čím máš ako problém ???? v čom je problém u teba ?
mne vadia naboženské fanatičky tu , tak mám celkom slušný zoznam zablokovaných už
máš možnos zmeny máš , máš možnost filtra máš
nechápem čo ako ešte máš potrebu vôbec riešit
mimochodom ty nemusíš pisat pod každy prispevok dá sa to aj ignorovat alebo zrolovat , o tom si vedela ??

sulejmanka
14. jan 2025

@mondolina presne tento screen mam odložený , v tejto diskusii som napisala autorke slovo “netrep” a “troll” a bol mi komentár zmazaný lebo vraj porušujem kódex stránky. Ale status s bukvičakom a špinou je podľa @modrykonik úplne v poriadku. Ten kódex stránky neporušuje, pretože @modrykonik je proste homofôb.

janinah
14. jan 2025

Anonym.je uplne jedno aky mas ty postoj k politike.A zda sa ti.ze je tu dusno.napadanie.zosmiešňovanie? Len ti akosi nedochadza.ze cela krajina je napadana.zosmiešnovana ohrozovana zo strany jej vedenia a tu konci kazda sranda.Fico a spol.nas priamo zaťahuju do problemov ( trefnejsie by bolo napisat do sračiek) z ktorych sa nevyhrabeme cele generácie po ich šafareni pardon vladnuti.Takze toto je boj medzi ovcami .ktorych oni oblafli a tou castou naroda.ktora rozmysla a vidi si dalej od nosa.Tak si poloz otazku kto v krajine vytvara dusno a s akym zamerom.Zopar zien na mk.ktore to nevzdavaju a ktore si ty slavnostne zablokovala to isto nie je.

sara07
14. jan 2025

@sulejmanka tiež som si všimla dvojaký meter, ale môžu mazat kolko chcu, neznechutia ma cenzurou, za chvilu tu bude ako za komančov cenzura, ano to by sa im hodilo aby niektore baby odišli

autor
14. jan 2025

@sara07 ale veď sa do diskusie vôbec nemusíš zapájať, tiež máš možnosť to ignorovať, veď ja som Ťa tu do diskusie nepozývala, tak nevidím dôvod, prečo ťa to tak pohoršilo , veď nemusíš všetko a všetkých komentovať.

autor
14. jan 2025

@janinah ale veď svoju odvahou môžu kľudne adresovať listom vláde. Nemyslím si, že vládny predstaviteľa chodia čítať na MK. Tie isté stiahnuté obrázky dookola.

autor
14. jan 2025

Preklep: vládny predstaviteľ chodí čítať..

sara07
14. jan 2025
sticker
sara07
14. jan 2025

ja som ti napisala návod aby si vedela odstranit to čo ti vadí ,neviem či si to pochopila

autor
14. jan 2025

Dobré milé dámy. Každý má do nového roku nejakú tú predstavu a mojou bolo skrášliť si stránku MK a načítať a pozerať stále tie isté stiahnuté obrázky dookola, vyhýbať sa politickými naťahovačkam a urážaniu od určitých dám , ktoré každý deň prispievajú jedno a to isté ( niekedy mám pocit, že je to ich zamestnanie, lebo netuším kto si v dnešnej dobe dovolí celý deň presedieť na koňovi a stále niečo komentovať - tak asi až tak zle sa mať nebude ) Kto chce ten môj výkrik do tmy si zoberie ako inšpiráciu prísť na túto stránku bez toho, aby musel preklikávať . Pekný zvyšok dňa ☺️🙃☺️

autor
14. jan 2025

@sara07 ja nepotrebujem od teba návod. Nežiadala som to od teba.

sara07
14. jan 2025

ja som ti napisala návod aby si na to čo sa stažuješ , čo ti vadí vedela odstranit a bolo dobre
čo je na tom zlé ,
dobre tak potom mi vysvetli pointu a ciel založenia tejto diksusie , okrem toho že si sa potrebovala postažovat

nyusika
14. jan 2025

@sara07 a bol ten navod obrazkovy ??
akze tuto kliokni - screen + sipka, potom sa ti otvori toto - tuto klikni...screen+sipka

autor
14. jan 2025

@sara07 ak by si čítala môj príspevok, tak by si vedela, že to ovládam a nepotrebujem od teba nevyžiadanú radu 🙃☺️

simka1454
14. jan 2025

Takže ty si založila príspevok o politike a žiadaš aby neboli príspevky o politike. Ty prikažeš, veď si príspevok nečítajte, nezapajajte sa, roluje ďalej. Prečo to neurobíš ty, v prispevku, ktorý ťa nezaujíma? A píšeš ešte anonymne, lebo sa hanbiš vyjadriť názor.

sara07
14. jan 2025

@nyusika usudila som že nemôže byt tak blba aby to nedala bez obrazkov

sara07
14. jan 2025

simka ti odpisala za mna a skus odpovedat na otazky argumentom
píšeš že ta obtažuje preklikavanie,ale ved nemusiš sa, nezobrazi sa ti prispevok

autor
14. jan 2025

@simka1454 nie je to príspevok o politike, ak čítaš s porozumením,tak bola to otázka .Stačilo odpoveď áno, alebo nie.

simka1454
14. jan 2025

Mimochodom je tu príspevok o daňovom bonuse, možno pre teba novinka, ale predstav si aj to je príspevok o politike

simka1454
14. jan 2025

Veď keď ta politika nezaujíma, pre klikni tak isto ako radus ty. Mňa tu tiež nezaujíma sto príspevkov denne, akú básničku sa ma decko naučiť na súťaž a nepotrebujem o tom zakladať príspevok, že ma to obťažuje

autor
14. jan 2025

@simka1454 ale ja som sa ťa vôbec na názor ako vnímaš môj príspevok a aké príspevky nemáš rada nepýtala, tiež máš možnosť môj príspevok nekomentovať.

nyusika
14. jan 2025

@simka1454 ale mozes taky zalozit.
to by uz len bola putava stranka, kebyze si tu kazda dame nejaky priespevok o tom, co nas tu obtazuje.

autor
14. jan 2025

@nyusika áno súhlasím. Môže kľudne založiť.

simka1454
14. jan 2025

Rovnako máš možnosť nekomentovať príspevok, ktorý ťa nezaujíma, rovnako ako radiš ty, nemusíš o tom písať status, chápeš?
@nyusika no môžeme založiť, uvidíme na reakciu

autor
14. jan 2025

@simka1454 a uveď mi jeden dôvod, prečo by som o tom nemohla napísať status. Čím som porušila pravidlá MK ? Urazila som tým nikoho, ublížila som niekomu. Čakám na tvoje vyjadrenie.

nyusika
14. jan 2025

mozes napisat status.
ale je smutne, ze sa hanbis za svoj nazor a klames, ze si nechela rozduchat kontroverznu diskusiu

autor
14. jan 2025

@nyusika nie nechcela. Ja za to nemôžem,že ste nedokázali poniektoré pochopiť pointu príspevku a len vďaka vašim reakciám to dopadlo ako dopadlo. Za každú cenu si potrebujete niečo dokázať,tak ako v tejto diskusii,tak aj každodenne na ploche. A ja za to nemôžem, že nejaká užívateľka Vás mala za potreby označiť v tejto diskusii, nakoľko ja som vôbec nemala v pláne niečo konkretizovať, no očividne ste sa asi našli.