icon

Chystáte sa na národný pochod v Košiciach?

Strana
z4
madeincssr
8. sep 2024

Fuu, tu zas bude ohna 🔥⚡!

viestta
8. sep 2024

Nie, nechystam.

biba_18
8. sep 2024

nie, nechystám

walentina7
Odpoveď bola odstránená
mimka1402
8. sep 2024

Poviem v skratke, že keď som počula na kazni na svadbe o tom, že mame ísť pocjodovat a ako propaganda lgbt. Tak som sa 🤮 kňazov a podobných ľudí, ktorým toto príde normálne odporúčam liečbu na oddelení.

janinah
8. sep 2024

@mimka1402 bola si na sobáši s omšou,ktorá bola s platnosťou na nedeľu a v nedeľu sa čítal v kostoloch namiesto kázne list od biskupov.aby si bola v obraze k tej kazni..
K otazke...ano,chystam sa ísť. .

janinah
8. sep 2024

@mimka1402 co je nenormálne ísť ukázať,že som za život?

milka1976
9. sep 2024

Nie nechystám! Nepoznám rodinu ktorú rozbilo LGBT ale poznám 10 ktoré rozbil alkohol,nevera, hádky násilie atď....Tento pochod je trápny a hľadá fiktívnych nepriateľov.Ono ťažko sa počúva,že vzťah treba budovať a starať sa o rodinu a začať od seba.Lepsie je to na niekoho hodiť....

milka1976
9. sep 2024

@janinah nie si za život...si za hnev a roznasanie nenávisti....a hľadáš vinníkov za chyby ktoré si ľudia spôsobili sami!!!!

mimka1402
9. sep 2024

@janinah Cakala som oslavu mladomanželov. A nie nenavistna kázeň o tom ako ženy musia deti inak sú ťažko hodne ak sa rozhodnú nemať dieťa. Témy lgbt s výsmechom..
To nie je za život. Tak ako pochod za rodinu je fanaticky pochod. Ktorý je robený z "trucu".
Myslím si. Teda myslela som si, že kostol má spájať a nie rozdeľovať ľudí.
A nie, nebol sobáš teraz, ale už skôr. Pre mňa toto je neprijateľné a ako nevestu by ma zamrzelo ze ťaha tam pochody za rodinu, za život. Proti potratom, proti ľuďom ktorí si žijú svoje nudné životy s rovnakým pohlavím.
Výsmech pre mňa do kostola nepatrí. Bola to ukážka hnevu a nie lásky k blížnemu.

30katrusa40
9. sep 2024

@raztovsetkozmizne tieto pochody veľmi veľa ľuďom vadia ale dúhové na to vezmu pomaly aj vlastné deti. Nechápem ľudu čo podporujú dúhové pochody. Ja na pochody nemôžem chodiť kôli synovi a Košice máme ďaleko.

slniecko5
9. sep 2024

Áno, chystáme.

janinah
9. sep 2024

V niektorých témach škoda reagovať...pekný deň.damy.

milka1976
9. sep 2024

@slniecko5 a za čo budeš pochodovať????? Za rodinu jej hodnotu(vernosť -milenky,alkohol-hadky, týranie žien) alebo proti LGBT???

slniecko5
9. sep 2024

@milka1976 za život
A prepáč, týmto debatu koncim, nemám sa tu prečo zodpovedať. Je to moje vs tvoje videnie sveta, nemáme nič spoločne, okrem toho, že sme obe odpovedali na otázku vo verejnom fóre.

biba_18
9. sep 2024

@slniecko5 len čo má boj proti lgbt spoločné s bojom za život je záhada. asi aj tebe, keď si túto otázku nekladieš ... odpovedať nemusíš. mám rada úprimných ľudí - k sebe úprimných ...

danyelia
9. sep 2024

Som za život, ale na pochod sa nechystám...

viestta
9. sep 2024

Nebolo by dobre ak by sa (aj) na tychto krestanskych eventoch nesirila nenaist a nehladal vinnik problemov, za ktore moze kazdy z nas? LGBT+ komunita neohrozuje ziadnu rodinu. Rodinu ako taku a hlavne DETI ohrozuje alkohol, nevera, tyranie v rodine aj mimo nej, nenavist voci inakosti, povysenecstvo a ponizovanie inych a hlavne nenavist, ktoru sirime, v ktorej zijeme. Co tak sirit to co je napisane "Miluj blizneho svojho ako seba sameho"? Miluj ho takeho aky je, pretoze je rovnaky clovek ako ty. To, ze zije inac ako si ty predsravujes nie je dovod aby si na neho ukazoval prstom. Ak mu chces pomoct, podaj m ruku a neukazuj na neho prstom. Pretoze aj ten druhy by ti podal ruku ak by si pomoc potreboval. On ti nijak neskodi, napriek tomu, ze zije inac.

janinah
9. sep 2024

Výzva biskupov...idem si oči vytočiť.ale nijakú nenávisť voči nikomu tam nevidím...
https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20240...

janinah
Autor odpoveď zmazal
cecilia29
9. sep 2024

Áno ideme

lenkakravcova
9. sep 2024

@raztovsetkozmizne nechystám sa. Ale som za. A pracujem na budovaní rodiny. 🙂

Tu na MK je prevažná väčšina feministiek (s 1-2 deťmi, maximum! ), takže tu sa už v dnešnej dobe podpory normálnej rodiny (s 3+ deťmi) nedočkáš. Pozri skôr špecializované skupinky. 🙂

stanulienkat
9. sep 2024

@lenkakravcova Lenka zase píšes svoje fanatické chuj....iny. Prečo si myslíš, že tá tvoja rodina je normálna? Prečo by rodina s jedným, alebo s dvomi deťmi normálna nebola??? A prezradím ti tajomstvo- aj rodina bez detí je rodina. A možno stokrát lepšia ako rodina s fanatickým náboženstvom, ktorá má päť deti. Nie si o nič lepšia ani hodnotnejsia ako bezdetné ženy, ale absolútne o nič.

lenkakravcova
9. sep 2024

@stanulienkat
Prečo taká nenávisť a písanie nezmyslov? 🙂
Áno, normálna rodina je tá, ktorá podporuje to, aby mala deti (kde žena nejde na interupciu keď čaká tretie dieťa, lebo je to už priveľa..). Rodina, ktorá sa skladá z dvoch manželov - muža a ženy a potom z detí (samozrejme chorí, ktorí nemôžu mať deti, alebo vdova/vdovec s deťmi sú výnimka, ktorá tu tiež plnohodnotne patrí).

stanulienkat
9. sep 2024

@lenkakravcova Chvalabohu sme v 21. storočí a nato, aby žena mala len toľko detí, koľko sama uzná za vhodné nemusí ísť na interrupciu. To asi nie je novinka pre teba. Normálne tu funguje plánované rodičovstvo. Žiaľ to ale vo vašej kultúre a náboženstve asi nepoznáte, pretože teba sa asi nikto na názor nepýta. Aj o tom je feminizmus, že ja si určujem koľko detí chcem vychovávať a ak niekto nechce žiadne deti-aj to je úplne v poriadku. A naopak niektoré rodiny majú 5-6 detí a žiaľ bohu, nemali by mať ani jedno.

viestta
9. sep 2024

@lenkakravcova vsak ked podoprujes taku rodinu ako ju opisujes, mala by si sa toho pochodu zucastnit. Je to pochod za rodinu, treba podporit rovnake hodnoty.

dudos
9. sep 2024

@lenkakravcova vieš čo je feminizmus? Ja som feministka. Hlásim sa ku nim. Som matka dvoch detí, manželka, 22 rokov s jedným mužom, od strednej školy, bol môj prvý, deti vedieme k viere.
Ešte raz sa pýtam, vieš čo je feminizmus? Jeho podstata?

april171
9. sep 2024

@dudos Podobne, som snád najkonzervatívnejší clovek, ale voči iným som totálne liberálna. Prečo by som mala určovať, čo majú iní ludia robiť? Kto mi dal na to právo? Okrem toho, ludia nevedia, čo je feminizmus, predstavujú si pod tým chlpatu, zanedbanú lesbičku nenávidiacu mužov, čo je uplne mimo. Moja 14 ročná dcera nechápe, ako nejaká žena nemôže byť feministkou. Mnohé ženy si asi neuvedomujú aké máme štastie, že sme sa narodili do tejto doby a do tejto republiky. Nie je to tu dokonalé, ale nemusís sa báť, že skončíš mrtva, lebo ti vidieť tvár alebo vlasy, nasilu vydatá alebo obrezaná.

lenkakravcova
9. sep 2024

@stanulienkat no nie je to novinka pre mňa 🙂 ako muslimka mám povolené dokonca náboženstvom plánované rodičovstvo a používanie určitej formy antikoncepcie.

@viestta Musím ísť na ultrazvuk 🙂

@dudos Viem. Vieš, že feminizmus má 4 vlny? Áno, prvá a druhá boli vpohode - v podstate dali ženám islamské práva (právo dediť, právo voliť, právo pracovať - toto źeny v Európe predtým nemali, ešte sa pochybovalo o tom, či majú dušu :D ).
Ale tie posledné 3. a 4. vlna sú šialené - napr. vyzývajú k tomu "aby sa ženy oslobodili z manželstiev". Vieš o tomto ty? Či nie? 🙂 Pozri si toto a tie výroky od feministiek 3 a 4 vlny v ňom a potom mi napíš, či toto ozaj chceš podporovať:

https://www.youtube.com/watch?v=85x0zVkss8Y
viestta
9. sep 2024

@lenkakravcova mas pocit, ze manzelstvo je bezpodmienecna nutnost na naplneny zivot? Ci uz zeny alebo muza. Manzelstvo je len institucia, imaginarna institucia, na ktoru sa viazu niektore pravne zalezitosti ale ako take nie je vobec potrebne. Manzelstvo vymysleli ludia, kto vi preco ho vymysleli ked sa da fungovat aj bez neho. Jasne, pravne systemy a nabozenstva uprednostnuju, zvyhodnuju ludi zijucich v manzelstve, ale manzelstvo ako take nezabezpeci ani spravnu vychovu deti, ani stastie, ani spokojnost v zivote

Strana
z4