icon

Ako často sa holíte a ako predchádzať bolesti?

15. máj 2024

Baby ako často sa holíte je jedno kde napríklad nohy. Ja sa oholím večer a rano už cítim pichľavé na nohách a ked sa chcem oholiť znova naor na dovolenke aby som bola hladka ked sa kupeme každy den tak ma to bolí a krváca to. Je nejake riešenie aby to tak nebolelo?😫🙏🏽

Strana
z3
nanulik
20. máj 2024

Mam tmavé chlpy a bohužiaľ dosť veľa. Holim sa cca každý druhý, tretí den v lete, v zime 1xtyzden. Holim nohy komplet, cca do polovice stehien, bikiny oblasť, pod pazuchami. Epilovat nemôžem lebo mam citlivú kožu a mala som hneď vyrážky. Na holenie používam jednorazové holitka naozaj iba 1x. Nemám žiadne vyrážky žiadne zarastanie. Ze nohy na druhý deň pichaju? Nevadí, cudzí ľudia sa ma nechytaju a mojmu mužovi je jedno ci sa oholim 1xza mesiac.

minenkak
20. máj 2024

@veronicka88 počúvaj c vitamín na pleť,výslednú ti tie fľaky

danupas
20. máj 2024

@beronsche ja som použila naposledy lumeu aj viac ako 4r dozadu možno preto si to nepamätám ale robila som to naozaj podľa návodu. Podľa mňa nikdy nie je záruka že to bude fungovať na všetkých. A inak ja som bola aj v salóne na profi laser opakovane a tam tiež nič a tam že absolútne... s tou lumeou aspoň nejaké chlpy zmizni ale v salóne nič. Ja neviem ci som nejaký vadný kus ale fakt na mňa to nefunguje 😀

veronicka88
20. máj 2024

@minenkak nevyblednu,dva roky dvakrát denne oni zmiznú a na slnku sa ihne dobjavia. Dva roky to riešim intenzívne

victoriab
20. máj 2024

@veronicka88 do kelu teda

veronicka88
20. máj 2024

@victoriab ti poviem,čisté zufalstvo

mvagusta
20. máj 2024

Laserove odstranenie chlpkov

mooonika1975
20. máj 2024

@tinqua že mesiac pokoj po vosku , kks, za tri dni už rašia, najprv červene bodky, potom krásne čierne pichliače

evelynka86
20. máj 2024

@jajanka31 ja som prestala strielat Lumeou po takmer roku, lebo som otehotnela, a potom kojila a potom znova otehotnela. Je to teda uz 3,5 roka, ale efekt ostal. Mam asi 1/10 z tych chlpov, co som mala povodne. Holim sa len vtedy ked uz su dlhsie. Inak to neni ani vidiet tym ze ich je fakt malo.. Kazde to strielanie noh nieco trva (pustila som si film k tomu), ale ked to robis pravidelne podla navodu, tak efekt zaruceny. Teda aspon mne to zabralo. Teraz kojim druheho syna a asi uz znova zacnem strielat, nech to mam uplne hladke na leto (nie je to zakazane to robit, len to neodporucaju, lebo nerobili testy na tehotnych a kojacich zenach...)

dajda_01
20. máj 2024

Laser ✌️...a to som bola jak opica 🤣🤣

tinqua
20. máj 2024

@mooonika1975 no moja osobná skúsenosť hovorí iné, aktuálne idem druhý týždeň od depilácie a stále mám nohy hladké pretože tie chlpy čo rastú sú podstatne jemnejšie ako po holení a je ich aj menej...ale berem, že nemusí to platiť pre všetkých

jajanka31
20. máj 2024

@evelynka86 tak ono ja som toho nazoru ze ze toto je ako hardver odstranis znicis.. ale kazde telo ma aj softver a ten ma neuveritelnu schopnost si ist svojim. A dookola vytvarat hormony ktore dookola vytvoria casom opat aj chlpy. Ja som pred tehote stvom nemala skoro nic. Bola som spokojna ale po tejotenstve a kojeni nohy su na tom lepsie ostalo tak 25% z toho co bolo pred tym ale napriklad tvar podpazusie to je to iste co bolo pred pouzivanim ako hovorim ten softver sa casom vratil k tomu povodnemu.ale po tehotenstve a kojeni to zacnem zas pouzivat ja som prakticky stihla len jednu seriu podla aplikacie a mozno potom este 2x

lili205
20. máj 2024

Za mňa Lumea, fakt zabralo ...kúpila som ju v decembri 2023 a v januári som zistila ze som tehotná 🙈 ale teda používala som ju aj tak až do jari, super mi to chĺpky upravilo, rástli oveľa menej a hlavne som nemala tie hnusne červené bodky ( po holení som mala nohy bodkate okamžite a na druhy deň už bolo znova cítiť chĺpky 🙄) som dosť tmavý typ, výrazne tmavé chĺpky aj na rukách....a lumea fakt zabrala ...momentálne kojim, drobec ma 8m, ale teraz od decembra som zacala zase, nech som na leto pripravená 🙂 jedine co mne vadi, tak sa nemá používať pokiaľ máš popraskané žilky..a to ja mam na nohách - stehnách, take jemnucke žilky, tak tejto oblasti sa vyhýbam...ale inak super 👌 a koža ma byt práveže pre aplikáciou oholenie dohľadom, vtedy to ma najlepší účinok.

flafly
20. máj 2024

Depilujem…mala som rovnaký problém ako ty, musela som sa prestať holiť…mne síce nevydržia nohy hladké po depilacii ani mesiac ale lepšie ako to riešiť pomaly obden..a tiež mám veľa tmavé a tvrdé…

demodun
20. máj 2024

@veronicka88 neviem, asi ťa nepoteším. Mne sa stratili pigmentové škvrny až počas tehotenstva. A to boli hlboké, 😁

11bodka11
20. máj 2024

U mna to bolo to iste. Vecer som oholila a rano uz som citila chlpky. Mne ich bolo vidno aj pod kožou. Tak som kupila Lumeu. Pouzila som ju zatial 4x a parada uplna. Najlepsia investicia.

veronicka88
20. máj 2024

@demodun ja už mám po.lumeovat som začala až po druhom tehu.ale nepomohla mi ani pod pazuchov ani na nohy. Nervy mám také na ňu že koniec.

gerrwie_girl
20. máj 2024

Ja som po Lumei dlho túžila. Priatel mi ju kúpil. Prečítala som si kedy za akých situácii to nemôžem používať, bolo tam milion veci. Okamžite som to odložila a predala na bazosi 😀

mooonika1975
20. máj 2024

@tinqua neplatí veru, zrrjme máš malo chĺpkov.

minenkak
20. máj 2024

@veronicka88 tak to držím palce,aby sa ti to dalo poriešiť

nyusika
20. máj 2024

@libusak prosím ťa, akú funkciu majú v dnešnej dobe chlpy na nohách ???

bazarik84
20. máj 2024

Tiez som mala ten problem. Mozu to sposobovat tupe ziletky. Odkedy pouzivam panske, na znacke az tam nezalezi, teraz mam tusim balea. Ale musi byt 5 ziletkove, v ktorych sa vymiena cepielka! Vydrzi dlho a nizicky prijemne hebucke. Najlepsie predtym spravit peeling a pri holeni pouzit holiaci gel! Nie penu. Gel po strete s vodou napeni, ale je taky prilnavejsi k pokoze. Gel odporucam na citlivu pokozku ruzovy od Balea. Mega lacny a mega dobry.
A natriet nozicky po holeni. Balea ma aj taky upokojujuci krem po holeni svetloruzovy.

Kym sa dostanes na tu depilaciu 😅

majkat12
Autor odpoveď zmazal
kvetinka_2
29. jún 2025

Teraz v lete podpažie každý deň, pretože sa potím a nosím tielka, šaty, tričká s krátkym rukávom. A chĺpky mi prídu veľmi nehygienické a neestetické (aj keď nosíme plavky) . Preto preferujem každý deň.🫠🤷Nohy v zime raz za týždeň (nosím dlhé nohavice). Teraz v lete nohy 2x za týždeň.

Strana
z3